PLUS Legehus

LEGEHUSE – FANTASIEN FÅR FRIT SPIL

Når legehuset er samlet, er det tid til at bruge fantasien. Og her er der frit valg på alle hylder med hensyn til farver – måske skal børnene have lov til at hjælpe med at male? Sørg for at give det ubehandlede træ en gang træbeskyttelse, inden huset for eksempel males i pangfarver for at skabe børnenes eget Villa Villekulla.


At samle et legehus fra PLUS kan være en sjov og hyggelig aktivitet for hele familien. Inviter dine børn til at hjælpe med at male og tilføje detaljer til legehuset og skab en hyggelig stund sammen. Når legehuset er samlet og klar til leg, kan du nyde at se dine børn udforske deres fantasiverden og udvikle deres kreative evner

Legehus - grundmål 134×134 cm + 58 cm terrasse - Ubehandlet
  • SKAFFEVARE
PLUS Legehus

Legehus - grundmål 134×134 cm + 58 cm terrasse - Ubehandlet

Legehus - grundmål 182×161 cm + 72 cm terrasse - Ubehandlet
  • SKAFFEVARE
PLUS Legehus

Legehus - grundmål 182×161 cm + 72 cm terrasse - Ubehandlet

Viser 1-2 af 2 element(er)

BEHANDLING OG EFTERBEHANDLING AF LEGETÅRN


Inden du påfører legehuset træbeskyttelse, er det vigtigt, at du rengører legehuset og fjerner evt. støv og snavs. Du kan med fordel anskaffe dig en fugtmåler, som kan måle fugtindholdet inde i legehuset, da fugtindholdet ikke må overstige 15 %, når du skal i gang med træbeskyttelsen. Du kan med fordel anvende en træbeskyttelse, som indeholder fungicider, så skimmelsvamp har sværere ved at sætte sig i overfladerne. Minimum en gang om året bør træbeskyttelsen gentages.

Supplér med sjovt tapet og farverige gardiner for at fuldende stilen. Tilbage er der kun at navngive ungernes nye hjem, så det fine navneskilt kan males færdigt. Og så er det ellers store flyttedag. Med et bord og stole i legehuset kan de kære små holde teselskab i alskens vejr. Og pludselig er hele familien klar til at få gæster.

HUSK, at alle produkter til børn fra PLUS er CE-mærkede og fremstillet efter de strengeste europæiske sikkerhedskrav, hvorfor du kan være sikker på, at dit barn leger i et sikkert miljø. 

 

LEGEHUSE I HØJESTE KVALITET

 

PLUS er en førende producent af kvalitetslegetøj og tilbehør til børn i alle aldre. Vores legehuse er et populært valg blandt forældre, der ønsker at skabe et sikkert og fantasifuldt legerum til deres børn. Vores legehuse er som sagt CE-mærkede og er produceret i henhold til de strengeste europæiske sikkerhedskrav, så du kan være tryg ved, at dit barn leger i et sikkert miljø.


Du kan vælge mellem to forskellige PLUS legehuse: Et mindre legehus med grundmål 134 x 134 cm + 58 cm terrasse samt et lidt større legehus med grundmål 182 x 161 cm + 72 cm terrasse

At investere i et legehus fra PLUS er ikke bare en investering i dit barns nuværende leg og kreativitet, men også i deres fremtidige udvikling og trivsel. Gennem leg og fantasi udvikler børn deres kognitive evner, sociale færdigheder og empati. Med et legehus fra PLUS kan du give dine børn en platform for fantasifuld leg og udvikling.

Product added to wishlist
Product added to wishlist