Swisspearl B5 tagplader

Skal du have lagt nyt tag på en industri- eller lagerbygning? Eller er det måske taget på en landbrugsbygning, der trænger til en overhaling? Med Swisspearl B5 får du ubehandlede tagplader i højeste kvalitet. Her på siden finder du vores udvalg af bølgeeternit i profil B5 fra Swisspearl. Pladerne fremstår naturlige og neutrale, hvorfor det har mange anvendelsesmuligheder. De kan også både bruges som et funktionelt og dekorativt element på facader, hvor en ensartet overflade ønskes. Det skaber et harmonisk og minimalistisk udtryk på f.eks. industri- eller landbrugsbygningens facader. Derudover er det også populært at bruge som udsmykning til stalde, ridehaller eller lignende.     

Swisspearl B5 tagplader anvendes bl.a. til store tagflader på lagerbygninger – men tagpladerne er også populære at anvende til andre mindre bygninger som garager, carporte, skure mv. Her hos Lavpris Træ finder du også Swisspearl B6 og Swisspearl B7 tagplader. Disse tagplader er dog både større og længere end Swisspearl B5.

Cembrit B5 bølgeplade 102x118cm mørkegrå FK
  Swisspearl B5 tagplader

  Swisspearl B5 bølgeplade 102x118cm mørkegrå FK

  Cembrit B5 bølgeplade 102x118cm mørkegrå FK
  • SKAFFEVARE
  Swisspearl B5 tagplader

  Swisspearl B5 bølgeplade 102x118cm mørkegrå HJ/HU

  Cembrit Skumbølgeklods B5
   Swisspearl diverse tilbehør

   Swisspearl Skumbølgeklods B5 Sort asfaltimprægneret

   Cembrit tagsskrue 6,0x90mm blank - 100stk.
   • SKAFFEVARE
   Swisspearl B5 tagplader

   Swisspearl tagskrue 6,0x90mm blank - 100stk.

   Rodena B5 ovenlysplade 100x122cm
   • SKAFFEVARE
   Swisspearl B5 tagplader

   B5 Ovenlysplade Enkeltlags

   Cembrit tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver
   • SKAFFEVARE
   Skruer til eternit

   Swisspearl tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver

   Cembrit Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver
   • SKAFFEVARE
   Skruer til eternit

   Swisspearl Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver

   Cembrit Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver
   • SKAFFEVARE
   Skruer til eternit

   Swisspearl Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver

   Viser 1-8 af 8 element(er)

   Swisspearl B5 tagplader – slidstærke og asbestfrie 

   Med Swisspearl B5 tagplader får du et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit tag. B5-profilet udmærker sig ved at tilføje et roligt og diskret udtryk til bygningen – og så er det udviklet til at kunne modstå det hårdføre danske klima. Vores bølgeeternittag er naturligvis asbestfrit. Selve B5 tagpladerne består desuden udelukkende af naturlige materialer i form af fibercement. Fibercement består, som navnet antyder, først og fremmest af cement, men den proces, som det gennemgår, når fibre tilsættes, skaber et materiale, som er langt mere slidstærkt end traditionel beton. Swisspearl B5 består af naturlige ingredienser som sand, vand fibre og cement.          

   Swisspearl tilbyder hele 15 år produktgaranti på Swisspearl B5 tagplader forudsat, at de er sat op i henhold til de respektive anvisninger samt mindstekrav. Så uanset om du skal renovere eller bygge nyt, så er Swisspearl B5 bølgeplade det helt rette valg. Bølgepladerne Swisspearl B5 har desuden en utrolig slidstærk og hård overflade.   

   Swisspearl er blandt Danmarks førende producenter og leverandører af kvalitetsmaterialer til facade- og tagløsninger til både professionelle og private bygherrer.

   B5 ovenlysplade – skaber et dejligt lysindfald 

   Her på siden finder du også B5 ovenlysplade enkeltlags, som skaber et dejligt, naturligt lysindfald. Ovenlyspladerne anvendes bl.a. i store ride- eller industrihaller, hvor der er behov for meget dagslys. Som udgangspunkt monteres B5 ovenlysplader efter samme regler som Swisspearl B5 bølgeplader.  

   Hos Lavpris Træ er vi altid klar med vejledning, råd og inspiration. Du er mere end velkommen til at komme forbi et af vores byggemarkeder eller kontakte os på tlf. 70 20 16 30.        

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist