PLUS Futura deco hegn

Indret og skærm af med stil

Et superlækkert og iøjnefaldende havehegn i både en lav og høj variant, som gør det muligt at skabe nye rum, privatliv og afgrænsning på for eksempel en terrasse eller omkring forhaven.

Futura Deco kan monteres på både runde og firkantede stolper af fx komposit eller galvaniseret stål og suppleres med andre af vores flotte vedligeholdelsesfrie hegn.

Design din Futura Deco-hegnsløsning på få minutter med vores smarte PLUS Designer - Beregner Heine.

Materialer og æstetik

Du slipper for at tænke på vedligehold, da hegnet er udført i sort pulverlakeret stålplader. Stålet giver en enestående lethed til det samlede udtryk, som er svær at finde andre steder. De små sprækker lader lyset passere og bryder med den sorte, rå overflade på en markant måde.

Se også vores Futura - komposithegn.

Futura Deko – lækkert, let og råt 

De små glimt af lys gennem hegnet giver en luftighed til det rå og sorte look.

Når det kommer til at indrette din udendørs plads med stil og funktionalitet, er et havehegn en uundværlig detalje. Et hegn afgrænser ikke kun din ejendom, men sørger også for at give din have den nødvendige beskyttelse. PLUS Futura Deco hegn er den ideelle løsning, der kombinerer elegant design, imponerende kvalitet og vedligeholdelsesfri funktioner, hvilket gør det til det perfekte valg til din forhave, altan eller terrasse.


Elegant design og bæredygtige materialer


Når man vælger et havehegn, er designet et vigtigt element for de fleste. PLUS Futura Deco hegn imponerer med sit elegante design, der passer perfekt til moderne eller klassiske udendørs omgivelser. Dets minimalistiske udseende og rene linjer tilføjer et sofistikeret touch til din udendørs plads. Dette hegn er ikke kun smukt at se på, det er også bæredygtigt. Det er fremstillet af nøje udvalgte materialer, der tager hensyn til miljøet og bidrager til et mere bæredygtigt klima. Er du derfor meget miljøbevidst, er PLUS Futura Deco hegnet den rette løsning for dig. 


Smukt hegn du kan præge


Futura Deco hegnet gør ikke bare dit udeområde mere indbydende; det højner også helhedsoplevelsen af din bolig. Det har bl.a. betydning, hvis du går med salgstanker.

Ønsker du f.eks. et mere grønt udtryk, kan du f.eks. plante stedsegrønne buske eller slyngplanter som klematis, kaprifolie samt klatreroser op langs dit hegn. På den måde kan du skabe en grøn oase omkring din terrasse. Som allerede nævnt er hegnet vedligeholdelsesfrit, hvorfor du sagtens kan plante buske og slyngplanter op langs dit hegn, da du ikke skal bekymre dig om at male hegnet.     

Har du mange potter med planter i, kan du med fordel også placere dem helt op langs hegnet, da det skaber et yderligere grønt miljø. Det kan f.eks. være potter med smukke hortensiaer og roser om sommeren eller diverse forårsblomster om foråret.

Kombinationen af det smukke hegn og levende planter skaber en harmonisk balance mellem naturens skønhed og hegnets moderne design.     

Vedligeholdelsesfrit hegn


En af de største fordele ved PLUS Futura Deco hegn er dets vedligeholdelsesfrie karakteristik. Traditionelle hegn kræver ofte omfattende vedligeholdelse såsom maling, imprægnering og reparation. Dette hegn eliminerer behovet for disse opgaver, da det er konstrueret med materialer, der er designet til at modstå de hårde vejrforhold, som udendørs områder udsættes for. Dette gør det til en praktisk løsning, der sparer dig tid og besvær.

Ikke desto mindre skal du 1 til 2 gange om året rengøre hegnet – eller oftere ved behov. Dette kan du klare med en opvredet, våd klud. Du kan også skylle hegnet med en slange eller med en vandkande. Støv, snavs, fugleklatter mv. kan du nemt fjerne. Du kan også anvende en mild sæbeopløsning og en blød børste, hvis du skal fjerne mere genstridige pletter. Når rengøringen med sæben er færdig, skyller du grundigt hegnet for samtlige sæberester. Vi anbefaler, at du gentager denne rengøringsrutine med jævne mellemrum, så hegnet forbliver i bedste stand.

Kvalitet og holdbarhed


Når du investerer i et hegn til din have, altan eller terrasse, er holdbarheden afgørende. PLUS Futura Deco hegn er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig ydeevne. Det er designet til at modstå skiftende vejrforhold; fra solens stråler til regn, vind og frost. Hegnet har en yderst solid konstruktion, hvilket giver dig ro i sindet med hensyn til hegnets langvarige holdbarhed. Du skal derfor ikke bekymre dig om at udskifte hegnet efter et par år.  

Anvendelighed til forskellige udendørsområder


Uanset om du har en forhave, altan eller terrasse, er PLUS Futura Deco hegn en alsidig løsning. Forhaver har brug for hegn, der både definerer havens afgrænsning, og som skaber et indbydende førstehåndsindtryk. Dette hegn formår begge opgaver med lethed. På altanen fungerer det som en afskærmning, der giver privatliv samtidig med, at det lader sollyset skinne igennem. På terrassen tilføjer hegnet læ samtidig med, at du kan nyde din haves udsigt.

  

Et hegn der passer til de danske vejrforhold


De skiftende klimaforhold kan være en udfordring for ethvert havehegn. PLUS Futura Deco hegn er specielt designet med henblik på at klare vejrets til tider lunefulde udfordringer. Dets materialer er valgt med omhu for at modstå solens uv-stråler, regn, vind og endda ekstreme temperaturudsving. Dette sikrer, at hegnet bevarer sin skønhed og funktionalitet, selv efter mange års eksponering for vind og vejr. Hegnet er altså utroligt vejrbestandig, hvorfor du er garanteret et hegn, som holder i mange år frem.  

Et økonomisk og attraktivt valg


Når det kommer til havehegn, er prisen ofte en afgørende faktor. PLUS Futura Deco hegn imponerer ikke kun med sin kvalitet og design; det er også overraskende billigt i forhold til den værdi, det tilføjer til din ejendom. At vælge dette hegn betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet eller design, selvom du har et budget at overholde. Du kan på mange måder bidrage til flere af vores. 

Et havehegn til alle slags udendørsområder


I søgen efter det ideelle havehegn, der kombinerer elegance, holdbarhed, vedligeholdelsesfrihed og prisvenlighed, er PLUS Futura Deco hegn det oplagte valg. Dets bæredygtige materialer og design gør det velegnet til alle slags udendørsområder – fra forhaven til altanen og terrassen. Gør din udendørs plads til et sandt mesterværk med PLUS Futura Deco hegnets skønhed og funktionalitet.

Product added to wishlist
Product added to wishlist