Stolpehat

Hos Lavpris Træ finder du et bredt udvalg af stolpehatte til lave priser og kvalitetsmærker som Kokille. Disse hatte tilfører stolpen en elegant helhed samtidig med, at det er en praktisk løsning, der beskytter træets ender imod vind og vejr. De anvendes typisk til afslutning af hegn og havelåger, og forhindrer råd og svamp i stolpen, og forlænger dermed levetiden på stolpen. Vi tilbyder blandt andet pyramideformede og runde stolpehatte til firkantede og runde træstolper i rustfrit stål, sort, kobber, hvid, messing og galvaniserede til en fordelagtig pris.

De firkantede stolpehatte findes i flere forskellige størrelser, heriblandt 71 X 71 mm.,  91 X 91 mm. og 101 X 101 mm. og de runde hætter i alt fra Ø85 til Ø225. Afhængig af ønske og præferencer kan stolpetoppene findes i højder fra 26,3 til 48,1. Alle stolpehætterne er udrustet med et søm, hvilket gør monteringen på stolpen nem og hurtig. Tag et kig på udvalget nedenfor og find den helt rigtige stolpehat til dig og dit projekt, som desuden matcher dine kriterier og budget. Har du spørgsmål kan du kontakte os via telefon eller mail – du kan ligeledes besøge os i dit lokale Lavpris Træ byggemarked, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig med flere informationer samt valg af stolpehatte. 

Stolpehat, galvaniseret
  Stolpehat

  Stolpehat, galvaniseret

  Stolpehat galvaniseret - rund
  • SKAFFEVARE
  Stolpehat

  Stolpehat galvaniseret - rund

  Stolpehat rustfri
  • SKAFFEVARE
  Stolpehat

  Stolpehat rustfri

  34,95 kr stk fra
  Stolpehat - sort
   Stolpehat

   Stolpehat - sort

   14,95 kr stk fra
   Viser 1-4 af 4 element(er)

   Forlænger stolpers levetid, og er æstetiske flotte

   Ikke nok med at stolpehatte har en praktisk funktion, så er de også æstetisk flotte. Hattene bruges ofte til at forlænge stolpernes levetid samtidig med, at de er dekorative, og tilfører en elegant afslutning på eksempelvis hegn eller havelåge i haven. De kan ofte fås i forskellige designs lige fra pyramideformede og runde til en stolpehat med kugle, afhængig af ønsker og stolpernes størrelse. De findes desuden i diverse farver, såsom; kobber, sort, hvid, så der er noget til enhver smag. Selvom det er en lille detalje, så er de effektive, og formålet er, at regnvand løber væk fra træstolperne, så man undgår fugt, råd og svamp i træet, og så de lever så længe som muligt. Dette er til dem, der ikke ønsker at udskifte stolperne med jævne mellemrum, men som ønsker et længerevarende, holdbart og flot resultat. Stolpehatte er generelt nemme at montere på ethvert objekt, da de har et søm inkorporeret i hatten, og huller til at fastgøre den til stolpen. 

   Ønsker du at gøre-det-selv, og har du en masse haveprojekter i vente til foråret og sommeren, heriblandt et nyt havehegn, så er stolpehatte den helt rigtige løsning og investering for dig. Med dette er der udsigt til et professionelt udtryk, hvor du ikke behøver vedligeholde år efter år. Haven er en del af helhedsindtrykket i hjemmet, og derfor er det for mange vigtigt, at den er indrettet, og udtrykker sig fuldendt og flot. Har du i forvejen et træhegn i haven, men endnu ikke har stolpehatte i toppen, så er det en god idé at skaffe det, inden træet har taget skade – så slipper du for et endnu større projekt i form af opsætning af et helt nyt havehegn eller havelåge. 

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist