Karmskruer

I denne kategori finder du et stort udvalg af karmskruer med hoved, som du kan bruge til montering af eksempelvis døre eller vinduer. Uanset hvilken størrelse du skal bruge, så har vi lige netop den karmskrue, som du skal bruge til din opgave. Det er let at anvende vores karmskruer, eftersom de fremstillet således, at deres gevind kan få fat i både karmen og væggen. Du skal derfor blot lave hul i karm samt væg, og herefter skrue karmskruen direkte ind i de huller du har boret.

Arvid Betonkarmskrue uden hoved tx25
Karmskruer

Arvid Betonkarmskrue uden hoved tx25

Arvid Betonkarmskrue med hoved tx30
Karmskruer

Arvid Betonkarmskrue med hoved tx30

Viser 1-2 af 2 element(er)

Nogle af fordelen ved karmskruer er bl.a.:

 •          De er spændingsfri og hurtige at montere uden brug af dybel
 •          Du kan anvende dem i alle type karm- og byggematerialer
 •          Let at montere på grund af spidsens reducerede gevind
 •          Du behøver kun 6mm bordiameter, hvilket gøre montering hurtigere
 •          Prisen pr. skrue er lav

Stort udvalg af karmskruer

Du kan bruge karmskruer til mange slags opgaver, men hvilken skrue du skal bruge, afhænger i høj grad af selve opgaven. Er der tale om en betonvæg skal du bore med 6mm og ved mursten 6,5mm.

Vi fører et stort sortiment, så vi har derfor karmskruer i alle størrelser herunder:

 •          7,5X112
 •          7,5X72
 •          7,5X92
 •          7,5X112
 •          7,5X132
 •          7,5152
 •          72mm
 •          92mm
 •          112mm
 •          132mm
 •          152mm

Du kan købe skruer enkeltvis eller i pakker af 100 stk., så du har nok til fremtidige opgaver. Vi forhandler kun karmskruer af højeste kvalitet, så du opnår de bedste monteringer. Kvalitet er altid i højsædet hos os, uanset hvilke produkter der er tale om, fordi vi nøje udvælger vores leverandører. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med prisen af vores produkter, da vi stadig forhandler vores karmskruer til yderst fordelagtige priser. Køber du enkeltvis skal du selvfølgelig betale lidt mere pr. skrue, end hvis du køber pakken med 100 karmskruer.

Vælg karmskruer, der fungerer med dine øvrige materialer

Som du måske har bemærket, så har vi mange forskellige typer af skruer til montering af vinduer og døre. Når du skal til at montere vinduer eller døre, skal du altid være opmærksom på, at du anvender den rette skrue.

Karmskruer til gasbeton

Skal du eksempelvis montere karme i gasbeton, kan du risikere, at gasbetonen flækker, hvis ikke du anvender de rette skruer. Bor for, så du ikke presser en skrue ind, der derved kan flække gasbetonen.

Vær også opmærksom på, at skruerne til gasbeton skal være relativt lange, da gasbeton er et porøs materiale, og derfor har brug for en længere skrue, for at opnå nok styrke og stabilitet. Vælg derfor lange karmskruer til gasbeton.

Karmskruer til mursten

Karmskruer til mursten behøver derimod ikke at være lige så lange. Mursten er et massivt materiale med mere styrke i. Det betyder, at en kortere skrue kan holde karmen på plads. Husk altid at bore for, når du anvender dem i massive materialer, og vær opmærksom på at der ikke sidder murstensrester inde i hullet, når karmskruen føres ind.

Karmskruer til træ

Vi anbefaler helt klart, at du også bore for, når der monteres skruer i træ. Enkelte træsorter kan i nogle tilfælde klare karmskruen direkte uden at flække, men borer du for, er du på den sikre side. De mere ædle og hårde træsorter kræver altid at du borer for, inden karmskruen skrues i, da træet ellers flækker.

Montering uden ekspansion

For at opnå et godt resultat, er vores karmskruer uden ekspansion. Det sikrer, at der ikke er noget, der udvider sig og derved giver større risiko for revner i materialerne. Skal du hænge tunge karme op, kan det være en fordel at vælge skruer med hoved. Det giver en ekstra god støtte til karmen. Denne ekstra støtte må dog ikke friste til at bruge kortere skruer.

Den højeste kvalitet til de mindste penge

Vores udvalg består udelukkende af den højeste kvalitet. Du kan derfor trygt finde dine materialer hos os og være sikker på, at de lever op til deres formål. Ikke nok med, at vi udelukkende leverer topkvalitet, så er priserne også helt i bund – lige som vores navn ”lavpristrae.dk” lægger op til.

Vil du have de bedste karmskruer til de mindste penge, så kig endelig vores udvalg igennem. Har du spørgsmål, er vi gerne behjælpelig med vores faglige viden inden for montering af vinduer og døre.

Product added to wishlist
Product added to wishlist