Spærtræ

Skal du i gang med et nyt byggeprojekt, så kan det godt være svært at overskue alle de materialer, det kræver, når man skal i gang. Uanset om du skal lave en lille udestue eller en større tilbygning eller renovering af taget, så kræves der mange forskellige byggematerialer. Til denne type eller lignende byggeprojekter, hvor der skal laves en form for tag eller renovering af det eksisterende, så er spærtræ en essentiel del af byggematerialerne. Derfor fører vi hos os et bredt udvalg af dette. Vi guider dig gerne frem til de rigtige størrelser og typer, så du slipper for tvivlen, når du skal til at købe materialer ind til projektet.

Spærtræ er vigtigt for ethvert byggeprojekt, hvor der skal laves en tagkonstruktion. Hos Lavpris Træ findes du spærtræ i flere forskellige størrelser og i en god kvalitet. Til tagkonstruktionen kan du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Dit tag skal holde i 50 år og meget gerne mere, men det gør det ikke uden noget solidt træ til at bære taget med. Vi fører dog spærtræ til billige priser her hos os, så du nemt og bekvemt kan anskaffe dig nogle ordentlige materialer til det nye tag.

Spærtræet i vores sortiment er af kvaliteten C18 og overholder derved den danske lovgivning om CE-mærkning og styrkesortering af spærtræ. Husk, at såfremt at spærtræet skal være bærende, så bør du konsultere fagfolk i forhold til selve dimensioneringen i forhold til statik og lignende.

45x120 mm spærtræ c24
  Spærtræ

  45x120 mm spærtræ c24

  20,95 kr mtr.
  45x145 mm spærtræ C24
   Spærtræ

   45x145 mm spærtræ C24

   24,95 kr mtr. fra
   45x195 mm spærtræ C24
    Spærtræ

    45x195 mm spærtræ C24

    32,95 kr mtr. fra
    45x245 mm spærtræ C24
     Spærtræ

     45x245 mm spærtræ C24

     42,95 kr mtr. fra
     45x295 mm spærtræ c24
      Spærtræ

      45x295 mm spærtræ c24

      59,95 kr mtr. fra
      Viser 1-5 af 5 element(er)

      Du får vores spærtræ i en høj kvalitet

      Når du skal i gang med dit nye byggeprojekt, hvad end det er en helt ny udestue, eller om du skal bygge en mindre tilbygning, så er det vigtigt, at materialerne altid er i god kvalitet. Hvis man først går i gang med et projekt og finder ud af, at materialet ikke holder i længden, så kan det være et vanskeligt projekt at skulle til at lave om på.

      Så en god investering fra starten af er det eneste der kan betale sig. Her hos Lavpris Træ har vi håndplukket de bedste materialer fra de bedste producenter og leverandører. Dermed er du her sikret træ af den bedste kvalitet – bundsolidt og langtidsholdbart til ethvert projekt!

      Spærtræ – en afgørende del af byggeprojektet til en fornuftig pris

      Hos Lavpris Træ får du alt vores træ til spær til en god meterpris – og dette uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. I vores sortiment finder du desuden flere forskellige størrelser, der er lige til at skære til, så de passer lige netop til dit byggeprojekt. Dermed er det nemt hos os at bestille præcis den mængde og de størrelser du har brug for. Uanset om du skal i gang med et lille eller større byggeprojektet og om det er til gør-det-selv håndværkeren eller erhvervsmæssigt brug.

      Bemærk at prisen stiger ved længder over 6 meter på grund af den længere spændvidde, som kræver noget mere af træet.

      Product added to wishlist
      Product added to wishlist