PLUS Terrassefliser

Nyt look til din gamle terrasse

Skab hurtigt et nyt look med PLUS komposit terrassefliser, hvad enten det gælder et nyt gulv til altan, balkon, terrasse, udestue eller omkring din pool.
Terrassefliserne er udført i et kliksystem, som gør det nemt og hurtigt at sætte sammen uden brug af værktøj(se her hvordan). De kan monteres i mønster eller i lige linjer og er en hurtig måde at give nyt liv til dit uderum.

Klikfliser i vedligeholdelsesfri komposit

Du får minimal vedligehold, idet de kun kræver afvaskning med børste og vand. Har du behov for tilpasning af fliserne, nedkortes de let med en almindelig fintandet håndsav.

Terrasseflise 30×30 cm (pk á 4 stk - 0,36 m²)
  • SKAFFEVARE
PLUS Terrassefliser

Terrasseflise 30×30 cm (pk á 4 stk - 0,36 m²)

Terrasseflise 30×30 cm (pk á 4 stk - 0,36 m²)
  • SKAFFEVARE
PLUS Terrassefliser

Terrasseflise 30×30 cm (pk á 4 stk - 0,36 m²)

Viser 1-2 af 2 element(er)

VEDLIEHOLDELSESFRIE TERRASSEFLISER I KOMPOSIT 

Træt af et koldt betongulv? Vi har løsningen til hvordan du hurtigt gør dit uderum unikt og indbydende. Her hos Lavpris Træ tilbyder vi to forskellige slags terrassefliser i komposit, så du hurtigt kan ændre udseendet af din terrasse. Vægten er ca. 1 kg pr. flise, og de leveres i pakker á 4 stk. 

TERRASSEFLISER I KOMPOSIT – NEMME AT INSTALLERE

Installationen af PLUS komposit terrassefliser er enkel og nem. De er designet til at passe sammen og låses sikkert på plads, hvilket gør installationsprocessen hurtig og problemfri. Derudover behøver du ikke værktøj til at samle fliserne, da du blot skal samle dem med kliksystemet. Du kan også tilpasse fliserne efter dine behov og ønsker ved at skære dem til den ønskede størrelse eller skabe forskellige mønstre. Hvis du ønsker at installere terrassefliserne selv, er det et overkommeligt og givende gør-det-selv-projekt. 

Du behøver ikke værktøj til at samle fliserne, da du blot skal samle dem med kliksystemet. Vi anbefaler, når du skal i gang med at lægge fliserne, at du åbner samtlige pakker, så du blander fliserne. Således får du fordelt eventuelle farveforskelle fra produktionen, så du ender op med et færdigt resultat, som du kan nyde. Det er helt op til dig, om du vil lægge fliserne i mønstre eller på rækker, da kliksystemet ikke laver nogle begrænsninger i denne sammenhæng.     

ET MILJØVENLIGT VALG

Ved at vælge PLUS komposit terrassefliser træffer du også et miljøvenligt valg. Fliserne har en utrolig lang levetid, som betyder, at du kan have glæde af dem i mange år. I modsætning til f.eks. trykimprægnerede brædder, er de også 100 % fri for gifte, ligesom du ikke løbende skal efterbehandle fliserne, hvorfor der er tale om en langtidsholdbar løsning.  

Disse fliser er fremstillet af bl.a. genanvendte materialer og kræver ikke fældning af træer. Ved at bruge kompositmaterialer bidrager du til bevarelsen af skovressourcer, og reducerer dit økologiske fodaftryk. PLUS komposit terrassefliser er et bæredygtigt valg, der giver dig mulighed for at skabe en smuk terrasse uden at gå på kompromis med miljøet. Så hvis du ønsker at være god ved miljøet, kan du passende vælge vores komposit terrassefliser.  

OPGRADÉR DIN ALTAN MED PLUS KOMPOSIT TERRASSEFLISER  

Med PLUS terrassefliser i komposit kan du skabe en smuk og funktionel altan, der kan nydes året rundt. Ved at anvende terrassefliserne som underlag, bliver din altan også mere behagelig at betræde – og så forskønner det din altan. Fliserne er holdbare, lette at vedligeholde, miljøvenlige og nemme at installere. Forvandle din altan til et hyggeligt udeområde hvor du kan slappe af, nyde frisk luft og skabe uforglemmelige øjeblikke med familie og venner. 

KOMPOSIT TERRASSEFLISER MED MANGE MULIGHEDER 

Hvis du er en af de heldige danskere, der har – eller ønsker at få – en pool i haven, kan du passende lægge komposit terrassefliser omkring poolen. Gør du det, så får du en smuk og holdbar belægning, der skaber en stilfuld ramme omkring vandet. Terrassefliserne er bl.a. modstandsdygtige overfor vand og klor – og så kan du trygt bevæge dig rundt om poolen uden, at du skal frygte, at du glider. Desuden er de behagelige at gå på, også i barfodet tilstand, da de ikke bliver varme ligesom traditionelle sten eller fliser.  

Product added to wishlist
Product added to wishlist