27x145mm terrassebrædder **BRUN**imprægneret NTR-AB fyr
27x145mm terrassebrædder **BRUN**imprægneret NTR-AB fyr
  27x145mm terrassebrædder **BRUN**imprægneret...
  27x145mm terrassebrædder **BRUN**imprægneret...

  27x145mm terrassebrædder **BRUN**imprægneret NTR-AB fyr

  1080 032150 0360
  100,62 kr

  (27,95 kr mtr.)

  Inkl. moms

  Bemærk vores terrassebrædder er NTR-AB brunimprægneret, som sikrer en lang levetid.

  Terrassebrædder med riller.

  Forbrug 6,7 meter pr. m2

  Længde
  • 360 cm
  • 420 cm
  • 480 cm

   

  Fakta om brunimprægneret træ

  Hvad er brunimprægnering

  Processen med brunimprægnering er helt den samme som for traditionel grøn imprægnering. Den eneste forskel er, at imprægneringsvæsken er tilsat et brunt farvepigment. Ved imprægneringen bliver pigmentet aflejret i overfladen af træet og maskerer derfor den grønne farve. Der er ikke tale om en overfladebehandling i traditionel forstand og farven kan til tider opleves som uensartet og forskellig fra pakke til pakke. Der er ingen forskel på den træbeskyttende virkning ved grøn- eller brunimprægnering. Hos Frøslev imprægnerer vi med det NTR-godkendte imprægneringsmiddel Tanalith E3463 og tilsætter pigmentadditivet Tanatone 3950

  Forventelige farvevariationer

  Efter imprægnering - mens varerne stadig er våde - er brædderne mørkebrune, men efter udtørring dæmpes den brune farve en smule. Den oplevede farve er meget afhængig af, om et bræt – eller måske en hel pakke – indeholder mere eller mindre kernetræ. To pakker som er imprægneret på forskellige dage kan derfor have forskellig farve både som konsekvens af fugtindholdet men også afhængigt af, hvilket savværk træet kommer fra. Nogen gange kan dette som sagt endda gælde for pakker, som er imprægneret samme dag.

  Hvordan udvikler farven sig over tid?

  Over tid vil den brune farve gradvist falme på grund af UV-påvirkning fra solen. Hvis det behandlede træ er fuldt soleksponeret, fx som uoverdækket terrasse, kan dette gå ganske hurtigt. En tilsvarende udvikling ses for naturligt mørke træarter eller thermo-træ.

  Vedligeholdelse

  Hvis det er nødvendigt kan farven opfriskes med en pigmenteret udendørs træolie. Genbehandlingstiden for pigmenterede træolier er kort og man skal forvente en årlig oliering for at bibeholde farven. Terrassebrædder bør ikke males med dækkende maling, da dette vil skalle af efter meget kort tid.

  Vil du vide mere?

  På vores leverandørs hjemmeside FRØSLEV kan du finde  NTR autorisationsbeviser, ydeevnedeklarationer samt finde gode råd vedrørende anvendelse og vedligeholdelse af trykimprægneret træ.

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Du vil eventuelt også synes om

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist