Pladebeklædning

Vælg den rigtige pladebeklædning til dit byggeprojekt. Kan udføres i både træ og i fibercement. Træet kan du sætte dit helt eget præg på, med lige den farve du måtte ønske. Fibercement tilbydes i et par standardfarver - men kan naturligvis overmales hvis man skal have det i specialfarver. 

Hos Lavpris Træ forhandler vi 2 forskellige slags krydsfinerplader til pladebeklædning. Fællesnævneren for begge krydsfinerplader er, at kvaliteten er den bedste på markedet samtidig med, at man får dem til rigtige fornuftige priser. Vores 12 mm krydsfinerplade med spor 122X244 cm samt vores 9 mm krydsfinerplade med spor 122X244 cm er begge med bræddevirkning. Det betyder, de er perfekte til anvendelse på gavle, havestuer, skure, brystninger og døre. Ligesom med alt andet krydsfiner kan der forekomme sunde knaster i pladebeklædningen, men det har ingen indflydelse på træets holdbarhed. 

12 mm krydsfinersplade med spor 122x244 cm
  Krydsfiner

  12 mm krydsfinersplade med spor 122x244 cm

  9 mm krydsfinersplade med spor 122x244 cm
   Krydsfiner

   9 mm krydsfinersplade med spor 122x244 cm

   SCG Halvventileret udhæng m/net, 4x600x1200 mm, glat hvidmalet
   • SKAFFEVARE
   Pladebeklædning

   SCG Halvventileret udhæng m/net, 4x600x1200 mm, glat hvidmalet

   SCG Halvventileret udhæng m/net, 4x600x1200 mm, glat sort
   • SKAFFEVARE
   Pladebeklædning

   SCG Halvventileret udhæng m/net, 4x600x1200 mm, glat sort

   Viser 1-4 af 4 element(er)

   Vedligeholdelse af pladebeklædning 

   Krydsfinerplader er kendte for at være nemme at arbejde med, ligesom det har en yderst høj styrke og derfor er meget brudsikkert. Pladebeklædning i form af krydsfiner er - med det rette værktøj - yderst nemt at arbejde med. Mulighederne er mange, og man kan hurtigt male, lakere eller tapetsere beklædningen efter individuelle ønsker.

   I forbindelse med montering af pladebeklædningen, skal alle plader overfladebehandles med træbeskyttelse eller males, hvis det skal monteres udenfor, eller andre steder, hvor der ikke er opvarmet. Dette er meget vigtigt at gøre, så der dels ikke går råd eller svamp i træet, og derudover bliver det meget mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

   Vandfast krydsfiner 

   Skal du montere krydsfiner udendørs eller i skure, sommerhuse, kolonihavehuse, garager eller andre lignende steder, som normalt ikke er opvarmet, så skal du bruge vandfast krydsfiner. Vandfast krydsfiner anvendes steder, som nemt kan gå hen og blive fugtige, eller andre steder, hvor krydsfineren er meget udsat for vand. Ikke desto mindre er det meget vigtigt at pointere, at vandfast krydsfiner på ingen måde tåler vand, da det alene er limen der er vandfast. Derfor skal vandfast krydsfiner stadig behandles, hvilket nogle kan glemme. 

   Derfor kan det ikke understreges nok gange, hvor vigtigt det er, at male, lakere eller oliere de vandfaste krydsfinerplader, så det er modstandsdygtigt overfor vand, råd og svamp. Ved anvendelse af træbeskyttelse skal dette altid foregå udendørs. Træbeskyttelsen gør samtidig krydsfinerpladerne modstandsdygtige over for solens UV-bestråling, og derfor holder pladebeklædningen også i meget længere tid.      

   Herunder kan du se vores udvalg inden for pladebeklædning i form af krydsfiner. Du er altid velkommen til at kontakte os på: 70 20 16 30 for en uforpligtende samtale. Alternativt kan du tage forbi en af vores butikker, så du kan se pladebeklædningen an, inden du bestiller. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist