Laminatgulv

Hos Lavpris Træ finder du et stort udvalg af flotte laminatgulve. Flere af vores varianter er i dag så flotte, at man har svært ved at se forskellen på laminatgulve og rigtige trævarianter. Derudover har vores produkter en meget slidstærk overflade, hvilket gør dem yderst velegnede til børneværelset, køkkenet og stuen. De skal ikke engang slibes eller lakeres, og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Klik på de forskellige underkategorier nedenfor og tag et kig på dine muligheder, der består af mange anerkendte producenters kvalitetsprodukter. Vil du vide mere om udvalget, kan du altid kontakte os – både på telefon og via mail.

Laminatgulv xxl Rio grande 8mm Klik-gulv
  Laminatgulv

  Laminatgulv xxl Rio grande 8mm Klik-gulv (57047)

  139,95 kr m2
  Laminatgulv EG vintage plank 8mm . 2,13m2
   Lagerførte

   Laminatgulv EG vintage plank 8mm . 2,13m2 (13740)

   99,95 kr m2
   Håndsav Til Laminat 450mm 152H
    Håndsav / nedstryger

    Håndsav Til Laminat 450mm 152H

    Laminatgulv EG premium plank 8mm . 2,06m2
     Lagerførte

     Laminatgulv EG premium plank 8mm . 2,06m2 (25965)

     119,95 kr m2
     Laminatgulv Eg 6MM Klik-Gulv Promo 6X193X1376MM 2,92m2 pak
      Laminatgulv

      Laminatgulv Eg 6MM Klik-Gulv Promo 6X193X1376MM 2,92m2 pak (D1418)

      59,95 kr m2
      Laminatgulv EG Jubileum plank 7mm . 2,39m2
       Lagerførte

       Laminatgulv EG Superior plank 7mm 2,39m2 (D3128)

       79,95 kr m2
       Laminatgulv Eg 6MM Klik-gulv Calluna Soft 6X193X1376MM 2,92M2 Pak
        Laminatgulv

        Laminatgulv Eg 6MM Klik-gulv Calluna Soft 6X193X1376MM 2,92M2 Pak (D4950)

        69,95 kr m2
        Gulvunderlag 2mm Kork 1x10mtr (10m2)
         Gulvunderlag

         Gulvunderlag 2mm Kork 1x10mtr (10m2)

         Parador akustik 100 underlag 8,5m2/rl 1000mmx8,5x1,8mm med fugtspærre
          Gulvunderlag

          Parador akustik 100 underlag 8,5m2/rl 1000mmx8,5x1,8mm med fugtspærre

          Laminatgulv xxl rio eg plank 8mm klik-gulv 8x241x2174mm Maringa
           Laminatgulv

           Laminatgulv xxl rio eg plank 8mm klik-gulv 8x241x2174mm Maringa (57044)

           139,95 kr m2
           Laminatgulv "silverlight" 8mm klik-gulv 8x244x1380mm 2,69m2/pak
            Laminatgulv

            Laminatgulv "silverlight" 8mm klik-gulv 8x244x1380mm 2,69m2/pak (13766)

            109,95 kr m2
            Viser 1-11 af 11 element(er)

            Laminatgulve – robuste og billige gulve til hverdagen     

            Her hos Lavpris Træ kan du gå på opdagelse i vores varierende og spændende udvalg, hvor du finder en masse robuste laminatgulve til hverdagen. Laminatgulve er – i modsætning til andre typer af trægulve – meget slidstærke, og derfor er det f.eks. en type gulv, som passer perfekt til børnefamilier. For med et laminatgulv i f.eks. stuen, køkkenet, børneværelset eller lignende, får du sikret dig et gulv, som kan tåle hverdagens strabadser. Du kan derfor roligt lade børnene lege på laminatgulvet, gå rundt med høje hæle osv. – gulvet tager nemlig ikke skade. 

            Derudover er laminatgulve også meget nemme at vedligeholde. Som allerede nævnt så skal de hverken lakeres eller slibes, hvorfor gulvene nærmest ingen vedligeholdelse kræver. Men selvfølgelig er det vigtigt med hyppig støvsugning, fejning og gulvvask.

            Når du vasker laminatgulvet, skal du imidlertid være opmærksom på ikke at anvende opvaskemiddel. Opvaskemiddel kan nemlig misfarve gulvet, ligesom gulvets levetid forkortes. I stedet bør du anvende et rengøringsmiddel med en neutral ph-værdi. Således sikrer du, at gulvet ikke tager skade. 


            UNDERLAG TIL LAMINATGULV

            Du finder også underlag til laminatgulv her på siden. Parador Akustik 100 underlag med fugtspærre er bare én af vores underlag til laminatgulv, som imponerer med sine støjisolerende egenskaber, der bl.a. dæmper trinlyde markant. Dette underlag er særligt velegnet til svømmende gulve, som laminatgulve netop er kendetegnet ved, da det ikke er fastgjort til noget undergulv.  

            Ønsker du et alternativ til plastikunderlag, kan du passende kigge i retning af dette gulvunderlag i kork, hvor du får 1*10 meter basisrulle. Basisrullen er både miljøvenlig og økologisk, ligesom den tåler tunge belastninger – og så er den naturligvis fugtbestandig. For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du pakker basisrullen ud minimum 24 timer inden, du skal arbejde med den. Derudover er det vigtigt, at underlaget bliver lagt på en jævn og 100 procent ren overflade, hvorfor du skal sikre dig dette, inden du går i gang med at lægge underlaget.  

            Når først underlaget er lagt, bliver det også nemmere at lægge laminatgulvet. 

            LAMINATGULV – KAN ANVENDES DE FLESTE STEDER 

            Som gulvtype er laminatgulv yderst populært. Det er også en af grundene til, at laminatgulve er repræsenterede i alt fra offentlige bygninger, virksomheder, organisationer, private hjem mv.  

            Vores laminatgulve, og laminatgulve generelt, kan som udgangspunkt lægges i alle rum bortset fra i vådrum. Det betyder, at du kan lægge vores laminatgulve i alle rum i hjemmet bortset fra badeværelse og bryggers – eller tilsvarende fugtige rum med gulvafløb.

            Hvis du ikke ønsker et klassisk klinkegulv i køkkenet, er et laminatgulv også det perfekte alternativ. Vores laminatgulve er robuste og godt ridsebestandige, ligesom de heller ikke tager skade af lidt spildt mad eller vand. 

            Udover at vores laminatgulve er pæne og behagelige at gå på, så skaber de også en god akustik i det – eller de – rum, hvor det lægges. 

             

            LAMINATGULVE – UDHOLDNINGSKLASSER

            Ønsker du et robust laminatgulv med en unik træimitation, kan du bl.a. kigge nærmere på dette laminatgulv Maringa XXL 8 mm, som har en AC-klasse 4. AC står for Abrasion Class, som er en måde at klassificere laminatgulves slidstyrke og holdbarhed. Med en AC-klasse på 4 kan laminatgulvet endda bruges til kommercielt brug med moderat gående trafik som kontorfællesskaber, caféer, butikker mv.

            Vi har også laminatgulve med andre udholdningsklasser som dette
            laminatgulv Promo eg 3-stavs 6 mm. Laminatgulvet har en AC-klasse på 3, hvilket betyder, at det først og fremmest er egnet til privat brug i entréer, stuer, udestuer eller lignende steder med moderat trafik i hjemmet. Det prisvenlige laminatgulv udmærker sig desuden ved, at det er nemt og hurtigt at lægge med det smarte klik-system – og så kan det næsten altid lægges ovenpå eksisterende gulv.     

             

            ANDRE TYPER AF GULVE 

            Udover laminatgulve finder du også andre typer af gulve her hos Lavpris Træ. Vi fører et varieret udvalg af gulve i højeste kvalitet såsom fyrretræsgulve, lamelparket og SPC gulve, hvorfor du kan præge dit hjem med et nyt gulv i lige præcis det design, som du foretrækker. 

             

            Billigt laminatgulv – et billigere alternativ 

            Er du på udkig efter et nyt, billigt laminatgulv? Vi har en masse forskellige at vælge mellem her på siden. Fællesnævneren, for alle vores laminatgulve, er, at de alle har en lav kvadratmeterpris, og derfor er de et oplagt alternativ til mange andre varianter af trægulve. 

            Tag f.eks. udgangspunkt i vores laminatgulv eg vintage plank fra Swiss Krono Group, som du får til en attraktiv kvadratmeterpris. Laminatgulvet i eg har et limfrit kliksystem, som betyder, at det er nemt at lægge for selv den uerfarne gulvlægger. Gulvet er opbygget i fire lag hvilket bl.a. sikrer, at det tåler moderat til hård slitage. Det er også en af grundene til, at gulvet er populært blandt både børnefamilier, ligesom det passer godt til kontorfællesskaber.

            Du kan også kigge nærmere på dette Egger Home Laminatgulv, som med sine varme, grå toner gør, at du får et autentisk look, der tilnærmelsesvis ligner klassisk trægulv. Gulvet er utrolig let at rengøre og vedligeholde med sin antibakterielle og smudsafvisende overflade, som består af melaminharpiks, der netop er bakterievækst hæmmende. Der er hele 20 års garanti på laminatgulvet, som også virkelig tåler at blive udsat for hverdagens slitage.   

            Haro laminatgulve har også lavet en masse smukke laminatgulve, som bl.a. får dit rum til at se markant større ud, ligesom de er moderne og passer ind i ethvert hjem. Og så er der selvfølgelig tale om nogle prisvenlige laminatgulve.  

            Med vores brede udvalg af laminatgulve kan du helt sikkert finde et laminatgulv, som falder i din smag. Hvis du har nogen spørgsmål, så kan du kontakte os på: 70 20 16 30.

            Product added to wishlist
            Product added to wishlist