Træbeklædning

Skal du have lavet ny facade, bygget nyt skur, sommerhus eller noget lignende? Uanset hvad så er vi leveringsdygtige i markedets bedste træbeklædning. Vores udvalg af træbeklædning er bredt, og derfor er der helt sikkert også noget, som du kan bruge til din kommende nye facadebeklædning. Se vores udvalg af træbeklædning på siden. Vi kan også tilbyde en række standard profiler fra Frøslev. Har vi ikke lige det, du søger - så tag endelig kontakt til din lokale Lavpris Træ for yderligere informationer.  

Vi har både facadebeklædning til lodret og vandret montage, ligesom vi har blokhusbrædder i fyrretræ - både med eller uden trykimprægneret træ.

TGU 25x125 mm gavlbrædder trykimp. NTR-AB
Gavlbrædder TGU trykimp.

TGU 25x125 mm gavlbrædder trykimp. NTR-AB

25x150 mm klinkbeklædning trykimp. NTR-AB
Klinkebeklædning trykimp.

25x150 mm klinkbeklædning trykimp. NTR-AB

19x100 mm blokhusbrædder (sælges i pakker)
Blokhusbrædder

19x100 mm blokhusbrædder (sælges i pakker)

19x100 mm Blokhusbrædder Trykimprægneret NTR-AB (sælges i...
Blokhusbrædder trykimp.

19x100 mm Blokhusbrædder Trykimprægneret NTR-AB (sælges i pakker)

Viser 1-4 af 4 element(er)

Træbeklædning med klinkbeklædning, gavlbrædder og blokhusbrædder

Her hos Lavpris Træ tilbyder vi klinkbeklædning, gavlbrædder og blokhusbrædder. Vi tilbyder bl.a. 125X150 MM klinkbeklædning, som er trykimprægneret. Denne klinkbeklædning fås i længder fra 300 cm til 480 cm, og er til vandret facadebeklædning. Du finder også vores TGU 25X125 MM gavlbrædder, som er trykimprægneret i den høje NTR-AB-klasse, hvilket giver ekstra lang levetid. Denne træbeklædning fås i længder fra 240 cm til 480 cm. 

Vi tilbyder også 19X100 MM blokhusbrædder uden trykimprægnering, ligesom vi tilbyder 19X100 MM blokhusbrædder med trykimprægnering. Blokhusbrædder er idylliske til træbeklædning, og derfor pynter de på ethvert sommerhus, anneks, skur eller lignende. Blokhusbrædder har en buet form, hvilket giver facaden et særpræget udtryk. Blokhusbrædder samles på næsten den samme måde som ved klinkbeklædning. Blokhusbrædder giver derfor et mere blødt udtryk på facaden. Men uanset om du vælger blokhusbrædder med eller uden trykimprægnering, så fås de i længder fra 360 cm til 420 cm. 

Det er en åbenlys fordel, at klinkbeklædningen er trykimprægneret, da det bl.a. sikrer træet en ekstra lang levetid - og derudover kan man nemt overmale træet i lige den farve, som man ønsker. Selv hvis du ikke vælger at male den trykimprægnerede træbeklædning, så er træbeklædningen stadig beskyttet på både forsiden og bagsiden. Derfor sikrer trykimprægneringen også mod insektangreb, svamp eller råd på alle sider af træbeklædningen, og derfor får du stor glæde af træbeklædningen i mange år frem.  

Sådan kan du montere beklædningsbrædder i træ 

Hvis du selv skal i gang med at montere beklædningsbrædder i træ, så er det vigtigt, at du benytter dig af udendørs skruer. Udendørs skruer skal enten være rustfri eller varmgalvaniserede. Inden du går i gang med monteringen, så skal du samtidig sikre dig, om beklædningen skal monteres lodret eller vandret.

Vores træbeklædninger kan både monteres på trækonstruktioner såvel på massive vægkonstruktioner af mursten. Ved montering uden på trækonstruktioner skal du benytte dig af afstandslister, så der dannes et mellemrum mellem træbeklædning og isolering, så træbeklædningen kan udluftes og ventilers. Husk i samme forbindelse at montere vindspærre på ydersiderne af isoleringen - det kan f.eks. være i form af vindpap. 

Du skal også være opmærksom på alle afslutninger og samlinger på facadebeklædningen - typisk under døre og vinduer - så der ikke kommer regnvand ind i konstruktionen. Derfor skal du montere alu profiler for at undgå dette. Send os en mail eller ring til os på telefon: 70 20 16 30 for yderligere informationer.

Product added to wishlist
Product added to wishlist