Lecablokke

Lecablokke

13 varer

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, er det vigtigt at tage sig tid til at udvælge de rigtige materialer. Brug tid på at sætte dig ind i de forskellige materialers egenskaber, så du ikke alene får et flot resultat, men også et funktionelt resultat. Dette er især vigtigt, når vi snakker udformning og støbning af fundament til enhver bygnin...

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, er det vigtigt at tage sig tid til at udvælge de rigtige materialer. Brug tid på at sætte dig ind i de forskellige materialers egenskaber, så du ikke alene får et flot resultat, men også et funktionelt resultat. Dette er især vigtigt, når vi snakker udformning og støbning af fundament til enhver bygning. Her skal der være styr på materialevalg samt valget af de rette lecablokke til de øverste skifter i diverse fundamenter.

Står du med et byggeprojekt, hvor der skal støbes og laves fundament, kan du finde alle de forskellige byggematerialer, du behøver lige her hos Lavpris Træ. Blandt andet finder du i vores sortiment netop et udvalg af lecablokke eller leca mursten, som de også kaldes, som på forskellige måde kan anvendes i forbindelse med byggeprojekter.

Mange gode egenskaber ved lecablokke

Man bruger oftest lecablokke, når man bygger fundamenter, mure eller vægge i forskellige afskygninger. På grund af de effektive isoleringsegenskaber, blokkene har, kan de både anvendes til skillevægge indendørs og til ydervægge uden problemer. Det skyldes, at blokkene har en række egenskaber i form af stærk letklinkerbeton med en isolerende ”kerne”, der altså er helt oplagte og nyttige i mange konstruktioner.

Lecablokke er et naturprodukt, som består af særlige letklinker, cement, vand og i visse tilfælde sand. Blokkene har i kraft af materialet, de er fremstillet af, og de mange hulrum i selve blokkene og evt. isolering en effektiv isolerende egenskab. Desuden også en lav vægt set i relation til tilsvarende byggematerialer og en høj styrke, som gør dem oplagte til eksempelvis at bygge et solidt fundament.

Blokkene kan bruges i mange forskellige henseender og er meget lette at arbejde med. De kan derfor både anvendes af professionelle i byggebranchen og dig, som helst vil gøre det selv. Skal du bygge forskellige former for tilbygninger eller lignende, er der derfor stort sandsynlighed for, at disse blokke er det rigtige materiale at arbejde med.

Find den helt rigtige størrelse

Hos Lavpris træ har vi et stort udvalg af de nyttige lecablokke. Udvalget spænder over mange forskellige størrelser med forskellige egenskaber, så du kan finde lige nøjagtig den variant, du har brug for til dit byggeprojekt uden at skulle bruge tid på selv at tilpasse størrelsen af murstenene.

Er blokkene alligevel ikke præcis den størrelse, du står og har brug for, kan du nemt dele dem med en bajonetsav, en almindelig håndsav med hård klinge eller lignende. Blokkene er lige og målfaste, når du køber dem, hvilket kan hjælpe dig til at sikre et jævnt og ensartet resultat – hvad end du bygger en mur, et fundament eller noget helt tredje.

Gode lecablokke priser

Her hos Lavpris Træ sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig som kunde gode priser og tilbud – det gælder også, når det kommer til lecablokke. Vi er klar over, at byggeprojekt kan nemt gå hen at blive dyrt med alle de forskellige elementer, der typisk indgår.

Derfor ved vi også, at et godt tilbud og gode priser derfor altid er guld værd, når man skal købe diverse materialer til sit kommende projekt.

Mindre
Mere
Viser 1 - 13 af 13 produkter

Besøg din lokale Lavpris Træ og se hele vores udvalg

FIND VEJ