Beslagskruer

Hvis du leder efter gode beslagskruer til dit hobbyarbejde i hjemmet, eller måske til professionel brug i dit tømrerfirma, så behøver du ikke at lede længere. For her hos Lavpris Træ kan vi levere nogle af de bedste og mest funktionelle af slagsen til dig.

Vi tilbyder beslagskruer fra flere gode leverandører. Det er en del af vores etik og identitet, at vi altid sørger for, at du som kunde har de bedste produkter at vælge mellem. Når vi samarbejder med en leverandør, sørger vi derfor altid for, at det kun er udbydere, som har fokus på høj kvalitet.

Beslagskrue 5,0x40mm FZB 200stk.
  Beslagskruer

  Beslagskrue 4,5x40mm FZB 200stk.

  Beslagskrue 5,0x40mm 2000stk. c4
   Beslagskruer

   Beslagskrue 5,0x40mm 2000stk. c4 udendørs

   BG Beslagskrue c4 4,8x40mm 200 stk
    Beslagskruer

    BG Beslagskrue c4 4,8x40mm 200 stk

    Fast Beslagskrue 4,8x40mm 250 stk C4
     Beslagskruer

     Fast Beslagskrue 4,8x40mm 250 stk C4

     Viser 1-4 af 4 element(er)

     Lidt om beslagskruer

     Beslagskruer er helt særligt designede skruer med en meget specifik funktion. De er nemlig skabt til at skrue beslag fast på træ, og det er de helt fremragende til. Det vigtige at vide om denne type af skruer er selvfølgelig, at de grundet deres funktion er en del af en pakkeløsning.

     Derfor fungerer disse beslagskruer ikke uden de beslag, som de skal skrue på. Beslagene skal selvfølgelig også være af høj kvalitet, og de kan også fås her hos os – du er meget velkommen til at tage et kig på denne underkategori på vores hjemmeside.

     Gode beslagskruer ruster ikke

     En af de gode ting ved vores udbud af beslagskruer er, at de alle er indkøbt med særlig tanke på, at de skal være til udendørs brug. Når skruer – og alle mulige andre materialer for den sags skyld – bliver udsat for udendørs forhold i Danmark, så er erodering, rust og generelt slid en stor risiko.

     Vi tilbyder kun rustfri beslagskruer, og det gør vi, fordi disse skruer holder meget længere og forbliver meget pænere. Uden at være sårbare over for vand kan skruerne af denne type holde i mange år, og et er en fordel i de fleste byggeprojekter.

     En vigtig del af dit udendørs projekt

     Vores beslagskruer er specifikt henvendt til udendørs brug. Udendørs træarbejde er en kunst helt i sig selv, og her har man brug for de absolut bedste materialer og den bedste teknik. Hvad end du er ved at lave noget på facaden af sit hus, bygge et haveskur eller sætte nogle møbler sammen, så er dette yderst vigtigt.

     At vælge nogle af beslagskruerne hos os er at lægge et rigtig godt fundament for resten af det udendørs arbejde. Skruer og beslag fylder måske ikke meget, men de er essentielle for, at det hele hører sammen.

     Få alt hvad du behøver til byggeprojektet hos os

     Vi hjælper dig gerne med delene til beslag, men vi hjælper dig også gerne med en række andre ting til dit byggeprojekt. Udover en stor samling af forskellige skruer tilbyder vi blandt andet også en bred vifte af byggematerialer og lignende.

     Eller mangler du måske værktøj? Det kan du skam også få hos os. Når du køber dine beslagskruer, kan du derfor med fordel også lade et par andre ting, du mangler, falde med ned i indkøbskurven.

     Product added to wishlist
     Product added to wishlist