Rafter

Her hos Lavpris Træ finder du vores udvalg af rafter i trykimprægneret. Vi har også mulighed for at skaffe andre dimensioner – så kontakt os endelig for tilbud på andre størrelser. De rafter, du finder her hos Lavpris Træ, er alle i højeste kvalitet. Det gælder alle vores rafter. Vi har samtidig et tæt og godt samarbejde med markedets bedste leverandører af rafter.

 

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du skal bruge dine rafter til. Men et populært valg er, at man bruger rafter til hegn, da raftehegn giver et flot, naturligt udseende. 

Ø5x220cm rafte trykimp. NTR-AB
  Rafter

  Ø5x220cm rafte trykimp. NTR-AB

  Ø7 flækket rafte 200cm trykimp.
   Rafter

   Ø7 flækket rafte 200cm trykimp.

   Viser 1-2 af 2 element(er)

   Rafter til hegn – holdbare rafter

    

   Alle de rafter, du finder her hos Lavpris Træ, kan selvfølgelig bruges til raftehegn. Som et naturprodukt falder raftehegn naturligt ind i omgivelserne blandt huset, haven, indkørslen, gårdhaven mv. Vores rafter er cylinderdrejede, og de har en mere eller mindre ensartet overflade, hvilket er med til at give raftehegnet en god tæthed. Udover at raftehegn rent udseendemæssigt ser nydeligt ud, så har det også den klare fordel, at rafter er ekstremt holdbare. Raftehegn kan snildt holde i 25 år – eller derover – og derfor får man noget ekstremt holdbart hegn, når man anvender rafter til hegn.

    

   Her hos Lavpris Træ finder du vores forskellige trykimprægnerede rafter til hegn. Du finder både vores Ø7 flækkede 200 cm rafter samt vores Ø5 x 220 cm rafter. Når man fremstiller trykimprægneret træ – herunder rafter – så tager man udgangspunkt i 4 kvaliteter i forhold til NTR (Nordisk Træbeskyttelses Råd). Til vores rafter er der anvendt en trykimprægnering med en NTR-klasse AB. Denne trykimprægnering er til træ, som ikke har jordkontakt. Men det er også en trykimprægnering til træ, som er modstandsdygtigt mod vejr, vind og kondens fra regn. Derfor er vores rafter oplagte at bruge til raftehegn eller til anden udvendig beklædning. 

    

   Vedligeholdelse af trykimprægneret raftehegn uden bark

    

   Her hos Lavpris Træ finder du rafter uden bark – og lige præcis rafter uden bark er der flere fordele ved. Først og fremmest sikrer et raftehegn uden bark et tæt hegn, hvor det ikke er muligt at kigge igennem. Derudover har man selv mulighed for at præge rafterne med behandling eller træbeskyttelse, hvis man f.eks. ønsker, at rafterne skal have et farveskift. Rafter med bark kræver derimod ikke nogen former for vedligeholdelse. 

    

   Til raftehegn kan rafter både anvendes lodret og vandret. Det har sådan set ikke nogen betydning for vedligeholdelsen. Men valget af stolper har til gengæld en stor betydning for holdbarheden. Stolperne foregår typisk før rafterne, da disse er i berøring med jorden. Derfor er det vigtigt at vælge nogle stolper, som har en trykimprægnering med NTR-klasse A, som netop anvendes til træ og stolper, som konstant og permanent er i kontakt med jord. Stolper og rafter med en NTR-klasse A trykimprægnering kan også tåle at stå i ferskvand – dette siger også noget om, hvor robust og holdbart det er. 


   Kom forbi dit lokale Lavpris Træ byggemarked eller bestil online her på siden. Du har selvfølgelig også altid mulighed for at kontakte os på telefon: 70 20 16 30.

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist