Fyrretræsgulv

Hos Lavpris Træ forhandler vi massive fyrretræsplankegulve i topkvalitet til den kvalitetsbevidste husejer. Med producenter som Norrland, er du altid i trygge hænder, når du handler fyrretræsgulv hos os - og du har naturligvis flere forskellige valgmuligheder. Vi forhandler produkter til faste lave priser og med hurtig forsendelse, og du bør ikke snyde dig selv for et kig på vores brede udvalg her på siden. Bemærk at fyrretræsgulvene altid skal efterbehandles, når de er lagt. Har du spørgsmål i den sammenhæng, eller generelle spørgsmål angående vores udvalg, så er vores kundeservice altid klar med svar. Send os en mail eller ring til os på telefon: 70 20 16 30.

Lyst og smukt fyrretræsgulv 

Når du skal vælge nyt gulv, er massive trægulve et populært og fornuftigt valg. Der er nemlig intet, der slår fornemmelsen og kvaliteten af massive trægulve i sin bolig; herunder massive fyrretræsgulve. Fyrretræsgulve har en varme og helt særlig æstetik og autencitet, som samtidig er lyddæmpende på en ganske naturlig måde. 

Hos Lavpris Træ forhandler vi fyrretræsgulve fra Norrland. Vi forhandler både Norrlands fyrtræsgulv i 20X137 MM samt Norrlands fyrtræsgulv i 30X180 MM. Norrlands massive fyrretræsgulv er fremstillet i Sverige, hvor det er blevet ovntørret til en ca. 8% fugtighed. Derudover er de forsynet med afspændingsspor på bagsiden. 

Skal du til at bygge nyt? Eller går du med planer om at renovere? Uanset hvad så er vores massive fyrretræsgulve et populært og velegnet valg. Hvis du selv skal lægge fyrretræsgulvet, så er det vigtigt, at gulvet bliver akklimatiseret, inden gulvet monteres. Det betyder, at du skal lade gulvet ligge i lidt over en uge - 7 til 10 dage - så gulvet får den rette temperatur, inden det lægges. I samme forbindelse skal huske først at åbne for pakken, når monteringen af gulvet påbegyndes. 

Når fyrretræsgulvet er lagt, er det vigtigt, det får en efterbehandling. For at standse træets gulningsproces kan du derfor påføre fyrretræsgulvet med Faxe Hvid Lud, som giver fyrretræsgulvet en ekstra lys, afbalanceret og ensartet udseende. Derudover skal du også benytte dig af Faxe Hvid sæbe - eller bare almindelig natursæbe - ved gulvvask af fyrretræsgulvet. Men husk - det skal kun benyttes ved hver tredje gulvvask.  

Montering af fyrretræsgulv 

Når du skal lægge et fyrretræsgulv, er selve monteringen forskellig afhængig af, hvilket slags underlag, der er under det kommende fyrretræsgulv. Fremgangsmåden varierer alt efter, om fyrretræsgulvet skal ligge på underlag træ, beton eller underlag af gulvvarme.

Hvis fyrretræsgulvet skal lægges på et underlag af allerede eksisterende træ, lægges der gulvpap, som dækker det eksisterende træ helt uden overlæg. 

Skal gulvet lægges på et underlag af beton, skal betongulvet dækkes helt af dampspærre - men også med spånplader eller krydsfinér. Herefter skal der også lægges gulvpap.   

Det er også muligt at montere vores massive fyrretræsgulve, hvis der er et underlag af beton med indstøbt gulvvarme. I den forbindelse skal der monteres en fugtspærre af plastfolie, hvorefter plader skal lægges og derefter gulvpap. I den forbindelse er det vigtigt at huske på, at vores massive fyrretræsgulve er levende materialer, og derfor bevares formstabiliteten også bedst jo lavere varme gulvvarmesystemet afgiver. 

Norrlands fyrtræsgulv 20x137mm basic
  Fyrretræsgulv

  Norrlands fyrtræsgulv 20x137mm basic

  Norrland basic fyrtræsgulv 30x180 mm
   Fyrretræsgulv

   Norrland fyrtræsgulv 30x180mm basic

   Viser 1-2 af 2 element(er)
   Product added to wishlist
   Product added to wishlist