Fundablokke

Fundamentsblokke - også kaldet sokkelblokke - benyttes til fundament/sokkelstøbning mv. Fundablokke findes i bredderne: 15, 19, 23, 29, 33 og 39 cm.

Fundablokke er et byggemateriale med mange forskellige anvendelsesmuligheder, men det bliver først og fremmest anvendt ved opførsel af solide vægkonstruktioner, randfundamenter, sokkelstøbninger eller andet byggeri, der kræver solid støtte og styrke. Du kan f.eks. anvende fundablokke, hvis du skal støbe en støttemur, bygge en kældertrappe eller ved andre konstruktioner. Når selve konstruktionen er på plads, så lægger du armeringsjern i, og opfylder fundablokkene med cement, så konstruktionen opnår sin solide styrke. 

En fundablok ligner til forveksling bogstavet H, da de er støbt som en dobbelt H placeret lodret i forhold til hinanden. Den særlige konstruktion gør, at fundablokke har en utrolig styrke samtidig med, at det er nemt at håndtere og arbejde med.

15x20x50cm fundablok
Fundablokke

15x20x50cm fundablok

19x20x50cm fundablok
Fundablokke

19x20x50cm fundablok

23x20x50cm fundablok
Fundablokke

23x20x50cm fundablok

29x20x50cm fundablok
Fundablokke

29x20x50cm fundablok

33x20x50cm fundablok
Fundablokke

33x20x50cm fundablok

39x20x50cm fundablok
  • SKAFFEVARE
Fundablokke

39x20x50cm fundablok

Viser 1-6 af 6 element(er)

Køb fundablokke 

Her hos Lavpris Træ finder du et bredt udvalg af fundablokke. Når du har fundet de fundablokke, du skal bruge samt antallet af fundablokke, så kan du nemt bestille dem her hos Lavpris Træ. Som allerede nævnt finder du fundablokke i 6 forskellige bredder. Du finder bl.a. vores 15x20x50 cm fundablok, som også er vores mindste fundablok. Søger du bredere fundablokke, så kunne vores 23x20x50 cm fundablok eller vores brede 39x20x50 cm fundablok også være en mulighed. Fælles, for dem alle, er, at du får mængderabat ved køb af en hel palle, hvor du sparer 6-8% ved stykpris.  

 

Med vores varierende udvalg af fundamentsblokke i forskellige mål kan du være ganske sikker på at finde en nogle fundablokke, som passer til dit byggeprojekt. Det er helt op til dig, om du vil have dine fundablokke leveret til din byggeplads, hjemmeadresse eller et andet sted - eller om du selv kommer og henter fundablokkene i dit nærmeste Lavpris Træ byggecenter. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi en af vores byggecentre, så du selv kan se vores fundablokke, inden du køber, ligesom du kan få gode råd og vejledning, hvis du selv skal i gang med en konstruktion.   

 

Fundablokke i byggeprojekter 

Uanset hvilken solid byggekonstruktion du skal i gang med, så kræver det erfaring og de rette kvalitetsbyggematerialer, før resultatet bliver holdbart og flot. Det samme gør sig gældende med håndtering af fundablokke. Du skal selvfølgelig altid huske at anvende arbejdshandsker, når du skal arbejde med fundablokke, så du skåner dine hænder.

 

De fundablokke, som du vælger hos os, skal lægges på et underlag af beton. Hver enkelt fundablok lægges oven på hinanden med et passende antal skifter og mellemrum i forhold til hinanden. Ved vores smalle fundablokke - i bredden fra 15-23 cm - anbefaler vi to skifter. Ved vores brede fundablokke - i bredden fra 29-39 cm - så anbefaler vi en tre til fire skifter, som skal sikre en holdbar og stabil udstøbning. Der laves en forskydning mellem hver fundablok og et mellemrum på ca. en halv fundablok fra skifte til skifte.         

 

Du er velkommen til at sende en mail eller give os et kald på telefon: 70 20 16 30 for yderligere informationer om vores fundablokke.  

Product added to wishlist
Product added to wishlist