PLUS Basic hegn

Klassisk hegn til forhaven

Det enkle Basic forhavehegn er et godt valg til dig, der ønsker et vedligeholdelsesfrit og diskret hegn, som bare oser af god stil og kvalitet. Og når først hegnet er sat op, kan du nyde det i årevis uden at skulle løfte en finger. 

Hegnet markerer, med sin åbne konkstruktion, en tydelig grænse ind til det private uderum uden at lukke af for omgivelserne. Omkring en høj terrasse, altan eller i forhaven kan det smukke hegn således fungere som en et funktionelt rækværk eller afskærmning. Med sit tidløse design passer hegnet til alle typer huse. Så uanset om du bor i parcelhus, rækkehus, murermestervilla, patriciervilla eller har en landejendom, passer PLUS Basic hegnet til dit hjem. Derudover kan du kombinere PLUS basic hegn med en enkeltlåge eller dobbeltlåge, så indgangen til din have bliver nemmere.

Basic Bred låge - 150×85 cm - Sort
  • SKAFFEVARE
PLUS Basic hegn

Basic Bred låge - 150×85 cm - Sort

Basic Dobbeltlåge - 300×85 cm - Sort
  • SKAFFEVARE
PLUS Basic hegn

Basic Dobbeltlåge - 300×85 cm - Sort

Basic Forhavehegn - 150×85 cm - Sort
  • SKAFFEVARE
PLUS Basic hegn

Basic Forhavehegn - 150×85 cm - Sort

Viser 1-3 af 3 element(er)

STILFULDT DESIGN OG HOLDBAR KONSTRUKTION 

Opgrader din forhave, terrasse eller altan med PLUS Basic hegn. PLUS Basic hegn er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer, at hegnet holder i mange år frem, hvorfor du er garanteret et hegn med en langvarig holdbarhed. Vores hegn er både varmgalvaniseret og pulverlakeret, hvorfor der er tale om noget yderst robust hegn, der ikke tager skade af vind og vejr. Denne holdbare konstruktion betyder, at du kan nyde godt af et smukt hegn i mange år fremover uden behov for hyppig vedligeholdelse eller udskiftning.
Derudover er hegnet meget farvebestandig, da det f.eks. ikke bliver misfarvet af solens UV-stråler i sommerhalvåret. Alt i alt får du et Basic forhavehegn, der både er enkelt, klassisk og vedligeholdelsesfrit – og så gør det jo heller ikke noget, at hegnet er billigt.
 

FÅ PRIVATLIV MED PLUS BASIC HEGN 

Med vores PLUS Basic hegn sikrer du, at udefrakommende ikke pludselig spadserer ind på din grund. Selvom hegnet ikke skærmer af for nysgerrige blikke, sørger det alligevel for, at der er en klar distance mellem huset og grunden. Du finder både Basic dobbeltlåger samt Basic bred enkeltlåger. Tag f.eks. vores dobbeltlåge som er en elegant dobbeltlåge til Basic forhavehegn. Hegnet er i pulverlakeret stål, hvorfor hegnet kan stå uændret i årevis uden, at du har behov for at vedligeholde det. Du kan nyde din udendørsoplevelse uden forstyrrelser og med fuld ro i sindet.

SKAB ET ELEGANT UDENDØRSOMRÅDE MED PLUS BASIC HEGN 

Med vores PLUS Basic hegn kan du skabe et elegant og funktionelt udendørsområde, der opfylder dine behov for privatliv og æstetik. Uanset om du ønsker at definere din forhave, afskærme din terrasse eller opgradere din altan, er vores hegn det perfekte valg.  Gå på opdagelse i vores sortiment i dag og vælg det PLUS Basic hegn, der passer bedst til din stil og dit hjem. Farven på hegnet er sort RAL 9005, som er en dyb, sort farve, der passer rigtig godt til de fleste hjem.    

Installation og montering 

Installationen af vores PLUS Basic hegn er enkel og nem. Vi leverer detaljerede instruktioner, så du hurtigt kan montere hegnet. For nemhedens skyld anbefaler vi, at to personer hjælper hinanden om at montere hegnet. Afmærk tydeligt på stolperne hvor hegnet skal monteres – og når du forborer, skal dette udføres meget forsigtigt.      

Rengøring af PLUS Basic hegn 

Når du skal rengøre dit PLUS Basic hegn, kan du med fordel anvende en opvredet, blød klud samt varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Du bør aldrig anvende noget, der er hårdere end en opvaskebørste, da det vil skade hegnet. Hvor ofte du skal rengøre hegnet afhænger af flere forskellige faktorer; herunder hvor mange eventuelle aflejringer, der er kommet på hegnet. Der bør dog ikke gå mere end 1,5 år mellem hver rengøring af hegnet – men selve rengøringen kan udføres relativt hurtigt.

Alt afhængigt af hvor du bor, samt om du bor i særlige miljømæssige omgivelser tæt på f.eks. havet, kan det være nødvendigt at rengøre hegnet oftere. Bor du tæt på havet, er der ligeledes ofte mere sand i luften, som med tiden kan nedbryde hegnets kosmetiske udseende.  

Hegnsloven – dette skal du være opmærksom på

Inden du monterer vores Plus Basic hegn, er det vigtigt, du orienterer dig grundigt i hegnsloven. Den lov, som du særligt skal være opmærksom på, er om opsætningen af hegnet sker i overensstemmelse med afstanden til eventuelle naboers skel. Hegnsloven gælder for alle typer af hegn og hæk, hvorfor den også er gældende for vores PLUS Basic hegn. Men i nogle områder i landet er der nogle særlige servitutter og kommunale bestemmelser, der går forud for hegnsloven – og i Københavns Kommune gælder hegnsloven ikke men andre lignende vedtægter.  

Ønsker du f.eks. at opsætte dit havehegn op mod din nabos grund, skal du give din nabo besked om dette minimum 1 måned i forvejen. Skal hegnet opsættes op mod en vej, stisystemer eller en offentlig plads, er det f.eks. vigtigt, at hegnet holdes inde på din grund. Og har du beplantning, der vokser ud over hegnet, må dette ikke vokse ud over skellet.  

Product added to wishlist
Product added to wishlist