Spånplade

Er du undervejs i et byggeprojekt, eller skal du i gang med et, er det vigtigt at vælge de rigtige materialer. Forskellige materialer har forskellige egenskaber, og det er derfor ofte værd at bruge tid på at sætte sig ind i disse egenskaber, så det endelige resultat af byggeprojektet ikke alene bliver pænt, men også funktionelt og holdbart. Her hos Lavpris Træ kan du finde næsten alle former for byggematerialer i vores sortiment. I sortimentet finder du blandt andet spånplader, som er et meget anvendt materiale i mange forskellige konstruktioner.

Som navnet antyder, er en spånplade en plade, der først og fremmest består af træspåner. Disse træspåner sættes sammen til plader ved hjælp af lim og voks. Disse spåner kan blandt andet være rester fra træarbejdende industri, hvilket kan gøre spånpladernes pris billigere.

Gulvspånplade 22mm 62x182cm
  Spånplade

  Gulvspånplade 22mm 62x182cm

  Dlh thermogulv 22mm 62x182cm
   DLH thermogulv

   Dlh thermogulv 22mm 62x182cm

   Viser 1-2 af 2 element(er)

   Mange anvendelsesmuligheder med spånplader

   Spånplader er ikke beregnet til en bestemt form for anvendelse, men kan anvendes som byggemateriale i mange forskellige henseender. Pladerne anvendes dog primært til indendørs byggeri, da træet ikke er egnet til at modstå vind og vejr i længere perioder ad gangen.

   Udsættes en spånplade eksempelvis for store mængder regn eller sne, kan der med tiden opstå råd, hvilket på sigt kan gøre, at træet går i opløsning. Spånplader kan både anvendes af professionelle byggearbejdere og af dig, som ønsker at kaste dig ud i et projekt på egen hånd.

   Spånplader har oftest et råt udseende, som bærer præg af det træ, de er fremstillet af, men pladerne kan behandles på forskellige måder, hvis man ønsker det. Pladerne kan både males, lakeres, folieres, lamineres og meget andet. Skal du bruge en spånplade på en måde, hvor den er synlig, kan du altså behandle den på en måde, så den passer ind i omgivelserne.

   Skal du bruge spånplader i dit byggeprojekt, er det en god investering at vælge plader af høj kvalitet, da dette vil gøre, at pladerne holder mange år ud i fremtiden. Her hos Lavpris Træ er vi altid kvalitetsbevidste, når vi udvælger vores produkter, heriblandt vores udvalg af spånplader, fordi vi ønsker, at alle vores kunder altid skal have så god en oplevelse som muligt, når de handler hos os.

   Spånplader i forskellige størrelser og overflader

   Selvom alle spånplader er fremstillet af træspåner, kan de se ganske forskellige ud i den forstand, at de kan have mange forskellige størrelser og overflader. Her hos Lavpris Træ har vi et udvalg af forskellige størrelser og overflader, så du hos os kan finde lige netop den spånplade, du har brug for til dit byggeprojekt. Vi har alt fra spånplader specifikt til gulv og til mange andre formål.

   Altid gode priser og tilbud

   Hos Lavpris træ sætter vi en ære i ikke alene at kunne tilbyde vores kunder god kvalitet, men også at kunne tilbyde dem den gode kvalitet til en god pris. Mangler du billige spånplader eller et andet byggemateriale, kan du derfor altid regne med, at du kan finde det hos os. Vi er klar over, at et byggeprojekt nemt kan gå hen og blive dyrt med alle de forskellige komponenter, der ofte indgår, hvorfor vi synes det er vigtigt, at tilbyde de forskellige materialer til en god pris.

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist