Gasbeton

Gasbeton er et fleksibelt og naturligt byggemateriale, som du med fordel kan bruge til dit næste byggeprojekt. Det er lavet af vand, sand, kalk, cement og aluminiumspulver. I denne blanding er det aluminiumspulveret, der skaber luftboblerne i gasbetonen, og dermed giver en god isoleringsevne. Luftboblerne bliver dannet under fremstillingsprocessen af aluminiumspulveret og gør således at materialet er meget let og nemt af flytte rundt på samt arbejde og bygge med.

Vi har på Lavpris Træ en række gasbetonplader du kan bygge med i forskellige størrelser.

Størrelserne som vi lagerfører er:

 •        10X40X60 CM
 •        7,5X40X60 CM
 •        5X40X60 CM
Bauroc plade 5x40x60cm gasbeton(multiplade)
  Gasbeton

  Bauroc plade 5x40x60cm gasbeton(multiplade)

  26,95 kr stk
  Bauroc plade 7,5x40x60cm gasbeton(multiplade)
   Gasbeton

   Bauroc plade 7,5x40x60cm gasbeton(multiplade)

   Bauroc plade 10x40x60cm gasbeton(multiplade)
    Gasbeton

    Bauroc plade 10x40x60cm gasbeton(multiplade)

    Bølgesøm 100stk. til gasbeton/multiplade
     Gasbeton

     Bølgesøm 100stk. til gasbeton/multiplade

     Viser 1-4 af 4 element(er)

     Gasbeton har mange anvendelsesmuligheder

     De forskellige størrelser gasbeton bruges alt efter hvilket projekt man har gang i. Det kunne være ydervægge i et nyt hus, indervægge, pejs, vinreol, eller badeværelse. Gasbeton er særligt velegnet til at bygge badeværelser med da råd og svamp har svært ved at vokse på gasbeton. Det har svært ved at vokse på gasbetonen på baggrund af materialerne det indeholder, som er vand, sand, kalk, cement og aluminiumpulver. Gasbeton tillader gennem den måde det er fremstillet på, at lade luft passerede

     Inden du starter med dit gasbeton-projekt

     Det kan være en god idé at beregne og tegne dit projekt inden du begynder, for at skabe overblikket og få en ide om hvor meget materiale du skal bruge. Du bør også gøre op med dig selv om du vil bruge gasbetonplader eller blokke. hvilke er mere velegnede til udendørsbrug. Blokkene bruges ofte i forbindelse med opbygning af fundamenter.

     Byg med gasbeton

     Vi er velsignede med materialet gasbeton. Det er nemt at bygge med og er perfekt til mange gør-det-selv-projekter.

     Du kan nærmest bygge med gasbeton som LEGO klodser og de er nemme at skære til i den ønskede størrelse. De skæres nemmest til med en gasbetonsav med meget grove takker. Hvis du ikke vil investere i sådan en kan en alm. fukssvans også klare ærterne, dog bliver den hurtige sløv.

     Når gasbeton pladerne skal samles skal bruges lim og bølgesøm. Limen er en særlig gasbetonlim der kan anskaffes færdig blandet og blot blandes op med vand og rører grundigt rundt. Den skal køres på med en tandspartel, så den bliver jævnt og tyndt fordelt. Der skal ikke bruges så meget af den særlige lim da den er kraftig og det er bedst hvis pladerne står så tæt sammen som muligt.

     Når pladerne er sat sammen med lim, skal du forstærke samlingerne yderligere med bølgesøm, som du slår ned direkte mellem pladerne.

     Ved større opbygninger bør du fæstne gasbetonkonstruktionen til en eksisterende mur. Det kan du gøre med søm og vinkelbeslag. Du kan også yderligere bruge murbindere. Med denne lange jernstang forstærker du yderligere konstruktionen ved at fræse den ned i betonen og gøre den fast i væggen

     Product added to wishlist
     Product added to wishlist