PLUS Country facadehegn

Skab et tidløst udtryk til din have

Drømmer du om at indramme din have eller terrasse på en elegant og stilfuld måde? PLUS Country facadehegn tilbyder den perfekte løsning til at skabe en diskret og rolig atmosfære omkring din ejendom. Med et fokus på kvalitet, holdbarhed og æstetik er dette hegn det ideelle valg for enhver, der ønsker at forbedre udseendet og funktionaliteten af deres udendørs rum.

Country Dobbeltlåge - Hvid - 300x98 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Dobbeltlåge - Hvid - 300x98 cm

Country Bred låge - Hvid - 150x98 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Bred låge - Hvid - 150x98 cm

Country Enkeltlåge - Hvid - 100x98 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Enkeltlåge - Hvid - 100x98 cm

Country Hegn - Hvid - 150x96 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Hegn - Hvid - 150x96 cm

Country Bred låge - Sort - 150x98cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Bred låge - Sort - 150x98cm

Country Dobbeltlåge - Sort - 300x98cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Dobbeltlåge - Sort - 300x98cm

Country Enkeltlåge - Sort - 100x98 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Enkeltlåge - Sort - 100x98 cm

Country Hegn - Sort - 150x96 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Country facadehegn

Country Hegn - Sort - 150x96 cm

Viser 1-8 af 8 element(er)

Diskret elegance til enhver stil

Plus Country-hegnet tilbyder et diskret og roligt helhedsindtryk, der komplementerer enhver have eller terrasse. Med muligheden for at vælge mellem sorte og hvide hegnselementer, kan du skræddersy dit havehegn til at matche din personlige stil og den omgivende arkitektur. Den hvide farve giver et klassisk udtryk, mens den sorte tilføjer en markant kontrast, der fremhæver de frodige grønne omgivelser.

 

Plus Country facadehegn tilbydes i et udvalg af moduler i forskellige størrelser, så du nemt kan tilpasse hegnet til dine specifikke behov og mål. Uanset om du har brug for en kortere længde til at afgrænse en lille forhave eller en længere strækning til at omkranser en større ejendom.

Desuden tilbyder Plus Country facadehegn et med udvalg af havelåger med både enkelt- og dobbeltlåger. Enkeltlåger er ideelle til mindre indgange eller adgangspunkter, mens dobbeltlåger giver en bredere åbning og mere bekvemmelighed, især hvis du har brug for at transportere større genstande som cykler eller havemøbler ind og ud af din have. Med vores forskellige lågebredder kan du skabe den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet i din havedesign.

 

Et hegn i  robuste materialer

PLUS Country facadehegn er ikke blot elegant, det er også praktisk og holdbart, hvilket gør det til det ideelle valg for enhver haveejer. Hegnet er konstrueret som et sandwichpanel af trykimprægneret fyrretræ, hvilket sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for vind, vejr og andre ydre påvirkninger. Denne konstruktion er designet til at modvirke ophobning af vand, hvilket forlænger hegnet levetid og minimerer behovet for hyppig vedligeholdelse.

 

De brede, lodrette stave tilføjer ikke kun et æstetisk element til hegnet, men de giver også en solid struktur, der sikrer stabilitet og sikkerhed. Dette gør PLUS Country facadehegn til et pålideligt valg, der kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold og holde din have smukt indrammet i årene fremover. Med fokus på både funktionalitet og æstetik tilbyder dette hegn den perfekte kombination af skønhed og holdbarhed.

 

Få et miljøbevidst og langtidsholdbart facadehegn

Et vigtigt aspekt ved Plus Country facadehegn er, at det er lavet af fungicidbehandlet fyr/gran og bærer FSC®-mærket. Dette betyder, at hegnet er produceret med fokus på bæredygtighed og miljøhensyn.

 

Fungicidbehandlingen af fyr/granen hjælper med at beskytte træet mod skader forårsaget af skimmel og svamp, hvilket forlænger hegnet levetid og reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse. Dette sikrer også, at dit Plus Country facadehegn forbliver smukt og holdbart i mange år fremover, selv under udfordrende vejrforhold.

 

FSC®-mærket er en garanti for, at træet i hegnet kommer fra bæredygtigt skovbrug og at det er produceret under ansvarlige og miljøvenlige forhold. Ved at vælge et FSC®-mærket produkt bidrager du til bevarelsen af ​​verdens skove og understøtter en ansvarlig udnyttelse af naturressourcerne.

 

Med Plus Country facadehegn kan du være sikker på, at du ikke kun investerer i et smukt og funktionelt hegn til din have eller terrasse, men også at du gør det med respekt for miljøet og de fremtidige generationer.

 

Køb Plus Country facadehegn hos Lavpris Træ

Gør din have eller terrasse endnu smukkere og mere funktionel med Plus Country facadehegn fra Lavpris Træ. Med vores brede udvalg af praktiske og elegante hegn kan du skabe den perfekte ramme omkring dit udendørs rum. Vores hegnspaneler af trykimprægneret fyrretræ sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for vind og vejr, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt og klassisk udtryk til din ejendom.

 

Uanset om du ønsker at afgrænse din forhave, indramme din terrasse eller skabe en følelse af privatliv og sikkerhed, er Plus Country facadehegn det ideelle valg. Med vores konkurrencedygtige priser, kvalitetsrådgivning og hurtig levering gør vi det nemt for dig at forvandle din udendørs plads til et smukt og funktionelt miljø.

 

Besøg Lavpris Træ i dag og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte Plus Country facadehegn til din ejendom. Med vores ekspertise og engagement i at levere den bedste service og de bedste produkter er du garanteret en tilfredsstillende oplevelse, når du handler hos Lavpris Træ. 

Du kan også nemt bestille vores produkter online og få dem leveret direkte til din adresse. Med vores brugervenlige online platform kan du udforske vores sortiment af Plus Country facadehegn, vælge dine foretrukne produkter og placere din ordre med lethed. Vores hurtige leveringsservice sikrer, at dine nye hegnspaneler og låger når frem til dig på kort tid, så du hurtigt kan komme i gang med at forbedre din udendørs atmosfære. Bestil dit Plus Country facadehegn online i dag og lad os hjælpe med at gøre din have eller terrasse endnu mere smuk og funktionel.

Product added to wishlist
Product added to wishlist