Varmefordelingsplader

Varmefordelingsplader i kraftig omegaprofil for fastholdelse af røret og optimal varmeoverføring, samt 3 knækspor for enkel håndtering og afkortning uden brug af værktøj. Ren aluminiumskvalitet. Produceret i Skandinavien. 

Vi har plader på lager for 16 mm og 20 mm rør.

16 mm - 1150 x 180mm

20 mm - 1150 x 280mm 

ø20mm alu varmefordelingsplade 28x115cm
  Varmefordelingsplader

  ø20mm alu varmefordelingsplade 28x115cm - 0,4mm

  16mm alu varmefordelingsplade 18x115cm 0,4mm
   Varmefordelingsplader

   16mm alu varmefordelingsplade 18x115cm 0,4mm

   Viser 1-2 af 2 element(er)

   Få den mest effektive fordeling af din gulvvarme

   Gulvvarme er en luksuriøs detalje i hjemmet, der er svær at undvære, når du først har prøvet det. Gulvvarme er oftest ønsket og installeret i badeværelset, men med tiden er det også blevet populært at installere i de øvrige rum. Gulvvarme kan enten være drevet af el eller vand. De seneste år er det blevet særligt populært at installere gulvvarme under trægulve. Hertil er der udviklet specielle gulvvarmesystemer, der effektivt kan varme et helt trægulv op. Gulvvarmesystemer til trægulve er yderst populære, fordi de er så effektive. Dog kræver dette system, at der lægges varmefordelingsplader under trægulvet.

   Varmefordelingsplader16 mm og 20 mm

   Hos Lavpris Træ kan du finde et udvalg af disse plader til en billig varmefordelingsplader pris. Du kan finde varmefordelingsplader 16mm, der passer til din 16mm pexslange, og varmefordelingsplader 20mm, der passer til din 20mm pexslange. Vores varmefordelingsplader 16mm fås i dimensionerne 28x1150 cm, og vores varmefordelingsplader 20mm fås i dimensionerne 18x1150 cm.

   Varmefordelingsplader skal sikre den bedst mulige fordeling af varmen fra dit gulvvarmesystem. Er du i gang med det helt store gør-det-selv byggeprojekt og i færd med at installere gulvvarme, er det altså ret afgørende, at du tager højde for varmefordelingen af denne gulvvarme.

   Varmefordelingsplader bruges ofte, når der ikke er helt nok plads til, at slangerne fra dit gulvvarmesystem selv kan fordele varmen helt jævnt over gulvoverfladen. De fungerer sådan, at gulvarmeslangen sættes fast i midten af pladen. De er fremstillet af aluminium, som sørger for, at varmen ledes effektivt ud i hele pladen. Dermed bliver varmen ligeligt fordelt over pladen og i dit gulv. 

   Varmefordelingsplader montering

   Når du skal i gang med din varmefordelingsplader montering, skal du kende diameteren på din gulvvarmeslange eller pexslange. De har nemlig et spor, der passer til din gulvvarmeslange eller pexslange, og dette spor svarer til diameteren på denne slange. 

   Ved din varmefordelingsplader montering anbefales det, at du starter udlægningen af pladerne fra den yderste væg. Ved den væg, der går på tværs, bør der afsættes ca. 25 til 30 centimeter, så der er plads til de sløjfer, der skal laves. 

   Når du begynder at lægge dine varmefordelingsplader, bør afstanden mellem de enkelte plader ligge et sted mellem 10 og 100 millimeter.

   Vil du gerne sikre, at hele dit badeværelsesgulv eller andet gulv har gulvvarme, der er ligeligt fordelt, bør hele gulvet tildækkes af varmefordelingspladerne.

   Køb dine varmefordelingsplader hos Lavpris Træ

   Når du har klaret din montering af varmefordelingsplader 16mm eller varmefordelingsplader 20mm, er du klar til at nyde gulvvarmen i dit træ- eller betongulv. Dette helt særlige gulvvarmesystem har desuden den fordel, at det hurtigt vil reagere på selv de pludseligste temperaturændringer. Dine varmefordelingsplader vil så sørge for, at temperaturændringen i gulvvarmen vil blive hurtigt og jævnt fordelt i hele gulvet.

   Hos Lavpris Træ kan du købe dine varmefordelingsplader 16mm eller varmefordelingsplader 20mm til en rimelig varmefordelingsplader pris. Pladerne købes enkeltvis, så du kun behøver at købe de længder, du egentlig har brug for. Det minimerer mængden af spildt materiale og gør det billigere for dig at få dækket dit behov. Normalt skal der bruges 3-4 plader til at dække en kvadratmeter, og hos Lavpris Træ tilbyder vi altid mængderabat, når du skal i gang med et større byggeprojekt.

    

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist