PLUS Kyoto hegn

Kyoto-serien – stilfuldt og enkelt på japansk manér

Mærk hvordan roen sænker sig, når øjnene møder de vandrette linjer i det enkle Kyoto-design. 

Det transparente design giver terrasse og have et moderne udtryk og fungerer samtidigt som en smuk rumdeler. Hegnet er bygget op af smalle, let kantede lister, der virker som et overraskende element i det ellers meget strømlinede hegn.

Hegnet fås i flere mål, så du kan indrette og sammensætte efter præcist dit behov. 

Prøv selv at designe din Kyoto-hegnsløsning på få minutter med vores smarte PLUS Designer - Beregner Heine.

Kyoto Hegn - 160x120 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Kyoto hegn

Kyoto Hegn - 160x120 cm

Kyoto Hegn - 160x160 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Kyoto hegn

Kyoto Hegn - 160x160 cm

Kyoto Hegn - 160x90 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Kyoto hegn

Kyoto Hegn - 160x90 cm

Viser 1-3 af 3 element(er)

Grønnere uderum

Tilføj personlighed og gør tilværelsen grønnere med frodige planter. Hegnet er let transparent, men ved eksempelvis at lade klematis, efeu eller vindruer klatre op ad hegnet kan hegnet gøres mere tæt og skærme yderligere for indkig. Et sort hegn har en særlig god evne til at understrege og fremhæve alt det grønne i omgivelserne. 

Kyoto er også smuk at anvende som rumdeler eller til at skabe en lille, spændende indgang ad en sti til haven, hvor du vælger at placere 2-3 hegnselementer lidt forskudt fra hinanden.


KYOTO HEGN – PLUS KYOTO HEGN 

PLUS Kyoto hegn er, som navnet antyder, endnu et hegn, der er opkaldt efter en japansk by. PLUS Kyoto hegn er da også kraftigt inspireret af japansk kultur og design.

Med et Kyoto hegn i din have skaber du et moderne og anderledes udtryk. Kyoto hegn udmærker sig desuden ved, at det er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvorfor det bl.a. kendt for sin lange levetid og holdbarhed.

Der er tale om nogle enkle og stilrene hegn – og hvis du i forvejen er tosset med japansk indretning og arkitektur, kan du ikke se bort fra PLUS Kyoto hegn.

Her på siden finder du forskellige Kyoto hegn, hvorfor du kan finde lige præcis det hegn, der passer bedst til din have og stil. Du finder bl.a. det populære Kyoto hegn 160 x 160 cm, som bl.a. passer perfekt at installere langs en terrasse. Kyotohegnet er utroligt smukt, da det skærmer af samtidig med, at det stadig har et transparent design. Hvis du ønsker, at hegnet skal skærme yderligere af, kan du med fordel lade en klematis, eller en anden slyngplante, vokser op ad hegnet.  

Ønsker du et lavere hegn, kan du med fordel kigge i retning af vores Kyoto hegn 160 x 120 cm. Her får du nemlig et lavere hegn, som skærmer af alt imens, at du stadig får masser af udsyn videre ud i haven.

KYOTO HEGN – NEMME AT VEDLIGEHOLDE


PLUS Kyoto hegn er generelt nemme at vedligeholde. Vi anbefaler dog, at du efterbehandler hegnet, når det er monteret. Hegnet, der er fremstillet af fyr/gran, har dog fået en vandbaseret træbeskyttelse på fabrikken, som bl.a. modvirker skimmelsvamp, men det er selvfølgelig vigtigt, at du løbende tjekker overfladen på hegnet.

Yderligere er PLUS Kyoto hegn kendetegnet ved, at det er nemt at sætte op.  

Product added to wishlist
Product added to wishlist