Gulvskrue

Står du overfor at skulle have lagt nye gulve eller skal fodlisterne udskiftes? I så fald får du brug for gulvskruer. En gulvskrue er beregnet til montering i trægulve, trælister, sokler og stållægter, og hvis du vælger at gøre gulvarbejdet selv, kommer du derfor ikke langt uden.

Fordelen ved skruen er, at den ofte er lavet således, at træmaterialet ikke revner, hvorfor gør-det-selv amatører også kan benytte den. Hos Lavpris Træ udbyder vi gulvskruer i forskellige størrelser, så du kan komme i gang med dit næste gulvprojekt.

Gulvskrue med borespids 3,9x75mm 100stk.
  Gulvskrue

  Gulvskrue med borespids 3,9x75mm 100stk.

  FAST Firkant Bits R1 S2+ 25mm - 3 stk
   Gulvskrue

   FAST Firkant Bits R1 S2+ 25mm - 3 stk

   BG Gulvskrue 3,9x57mm 250 stk
    Gulvskrue

    BG Gulvskrue 3,9x57mm 250 stk

    BG Gulvskrue 3,9x41mm 250stk r1 inkl. bit
     Gulvskrue

     BG Gulvskrue 3,9x41mm 250stk r1 inkl. bit

     Viser 1-4 af 4 element(er)

     Guvlskruer ved nyt gulv

     Når du skal lægge nyt gulv, kræver det et solidt underlag. Her vælger de fleste bl.a. at lægge strøerne nedenunder træbrædderne som understøtning. Når strøerne og evt. isolering eller skumplastfolie er lagt, skal brædderne skrues fast. Det er her en gulvskrue kommer ind i billedet. For hver strøer skal der nemlig skrues en skrue i, så brædderne sidder ordentlig fast.

     Hvis du har mod på udfordringen, er bare lidt hjemvant i gør-det-selv-arbejde og har det rette udstyr, som fx en gulvskrue, kan du derfor godt kaste dig ud i at lægge dit gulv selv. 

     Den nemme løsning med en gulvskrue

     At benytte sig af en gulvskrue er en nem og hurtig løsning. Før i tiden brugte man fx ofte dykkere, når der skulle lægges gulv, men nu er langt de fleste, amatører som professionelle, gået over til skruerne, da de er meget nemmere at have med at gøre. Desuden er der ikke den samme risiko for at lave skrammer i gulvet eller, at træet revner, når der bruges skruer. Du kan derfor skrue dine brædder i med en noget roligere hånd uden at være bange for konsekvenserne ved eventuelle fejl.

     Slip for knirkende gulve

     Er du generet af knirkende gulve?

     Det er ikke blot generende for dig og dine medbeboere, men også for dine underboer, hvis du bor i lejlighed. Hvis du vil have sat en stopper for den irriterende lyd, skal du endnu en gang have fat i gulvskruerne.

     Du kan fx komme af med knirkeriet ved at presse gulvet ned mod gulvbjælkerne ved hjælp af skruer. Eller du kan vælge at proppe gulvet, som det hedder, med bl.a. skruer. Der findes forskellige guides på nettet til, hvordan du kan gøre det, men det kræver, at du er bare en smule vant i sådan slags projekter.

     Køb kvalitetsgulvskruer hos Lavpris træ

     Hos Lavpristræ kan du købe forskellige skruer. Vi udbyder dem i forskellige størrelser, og så har de alle en borespids, som først og fremmest gør, at træet ikke revner. Derudover er det heller ikke nødvendigt med forboring, hvorfor borespidsen minimerer arbejdet i forhold til både besvær og tid.

     Det bliver altså ikke meget nemmere med gulvskuer, og vi kan, som nævnt, kraftigt anbefale dem til dig, som skal i gang med at nyt lægge gulv, reparere gulvskader, fikse lister osv. Med skruerne er sandsynligheden for et flottere og lydløs gulv bare det større, og du kan forhåbentlig nyde godt af det i mange år fremover. 

     Product added to wishlist
     Product added to wishlist