Lægter

Hvis du går rundt med en lille handy man i dig, og gerne vil komme i gang med det byggeprojekt, som du har gået så længe og grublet over, så er det et godt sted at starte hos Lavpris Træ. Om projektet er stort eller småt, så har vi lige det du skal bruge. Hvis alt det ovenstående lyder en smule som en i din situation, så har vi alt hvad du bruge og alt hvad du skal vide, for at du kan komme i gang med det samme. Med brugen af lægter, har man materialet til at danne struktur i et projekt, og det hele vil herefter være let som en leg. Hos Lavpris Træ har vi flere lægte mål til nogle af markedets billigste priser, så du kan droppe alle undskyldninger om, hvor dyrt og besværligt det kan være.

 Til byggerier skal man altid danne et godt grundlag for det videregående arbejde, for hvis det tidlige arbejder ikke er gennemarbejdet, så kan det have fatale konsekvenser for det senere arbejde, og slutresultat bliver måske ikke som man forventer. For at danne et godt grundlag i et byggeprojekt, så kan man i mange tilfælde danne et skelet med lægter. I bund og grund er lægter, store, tykke og stærke træbjælker, som bliver monteret sammen for skabe en bærestruktur på byggeriet. Lægter vil helt klart være et brugbart materiale til dig i din proces, for opførselen af dit næste byggeprojekt. Her hos Lavpris Træ har vi lægter som kan bruges til alverdens formål, såsom en carport, skur, udhus, gulv mm. Disse lægter kaldes skillerumslægter og bruges primært indendørs, så de ikke bliver udsat for de hårde elementer vi har i den danske natur. Trælægter er noget som bruges hyppigt af de professionelle håndværkere. 

38x73 mm T1-lægte godkendt taglægte
Lægter

38x73 mm T1-lægte godkendt taglægte

38x57 mm skillerumslægte
Lægter

38x57 mm skillerumslægte

Viser 1-2 af 2 element(er)

Rumopdeling med skillevægslægter

Hvis du har et rummeligt værelse derhjemme i huset eller lejligheden, som du godt kunne tænke dig at dele op i 2 rum, så kan du let gøre det med skillerumslægter. Med lægte fra os, kan du nemt og elegant starte på alle dine indendørs projekter som omhandler opdeling af rum, hvor en skillevæg skal bruges. Her ville der skulle bruges skillerumslægter til at danne skelettet for skillevæggen, isoleringsmateriale til at holde på varmen og til sidst skal der monteres gipsplader. Dette kunne sagtens være et lille DIY projekt, hvor du kun skal bruge forholdsvis få materialer, uden du skal bruge penge på professionel hjælp. 

Lægter til taget

Hos Lavpris Træ har vi ikke kun skillerumslægter men også T1 lægte som bruges på tage. Lægterne her bruges som bæremateriale, for det yderligere lag af materiale, der skal bruges til tagdækningen. De skal derfor være stærke og kunne klare en del. Vores T1 lægte er godkendte, hvilket vil sige at de er trykimprægneret og har derfor en vis styrke, som gør at man sagtens kan færdes på dem, uden at der er en risiko for at de knækker. Udover at være meget fysisk stærke, så holder de også til de fleste påvirkninger i vejret såsom regn, sne og vind. Hvis det ender med at en af lægterne bliver beskadiget, så skal den skiftes ud med det samme. Dette kan hurtigt ske hvis du køber nogle billige lægter, som ikke er så hårdføre, og tagets stabilitet kommer hurtigt på spil. Dette er heldigvis ikke noget du skal tænke over, med den høje kvalitet du får i produkterne her hos Lavpris Træ.

Product added to wishlist
Product added to wishlist