Swisspearl B7 tagplader

Er du på udkig efter et nyt tag? Her på siden kan du se nærmere på vores Swisspearl B7 tagplader. Vi forhandler både Swisspearl bølgeplade B7 med eller uden hjørner/huller i sortblå med fuldkant samt Swisspearl B7 ovenlysplade i PVC. Uanset hvilken af vores Swisspearl B7 tagplader du vælger, så er både kvaliteten og resultatet den samme. B7 tagplader fra Swisspearl er alle overfladebehandlet, og de anvendes på rækkehuse, parcelhuse, sommerhuse, kolonihavehuse og carporte, hvor man ønsker kvalitet og holdbarhed. Swisspearl tagplader - herunder Swisspearl B7 tagplader i bølgepap og som ovenlysplader - er smukke og æstetiske, og man får et tag, som holder i rigtig mange år. 

Cembrit B7 bølgeplade 110x57cm sortblå HJ/HU
Swisspearl B7 tagplader

Swisspearl B7 bølgeplade 110x57cm sortblå HJ/HU

Cembrit B7 bølgeplade 110x57cm sortblå HJ/HU
Swisspearl B7 tagplader

Swisspearl B7 bølgeplade 110x57cm sortblå FK

Antracit
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B7 tagplader

Swisspearl B7 Bølgeplade 110x57cm Øvrige farver

Cembrit tagskrue sortblå 6,0x100 mm
Skruer til eternit

Swisspearl tagskrue sortblå 6,0x100 mm

Cembrit Skumbølgeklods B
Swisspearl diverse tilbehør

Swisspearl Skumbølgeklods B7 Sort asfaltimprægneret

B7 Ovenlysplade Enkeltlags
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B7 tagplader

B7 Ovenlysplade Enkeltlags

Cembrit tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver

Cembrit Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver

Cembrit Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver

Viser 1-9 af 9 element(er)

Opgradér dit tag med Swisspearl B7 tagplader 

Hvis du vælger vores Swisspearl bølgeplade B7, så skal du være opmærksom på, at det ikke kræver et undertag for at blive lagt. Derudover skal tagkonstruktionen have en hældning på minimum 30 grader, før man kan lægge Swisspearl B7 bølgepladerne. Selve B7 tagpladerne er lavet i 100% naturlige og miljøvenlige materialer. 

Tagpladerne, som er lavet af fibercement, er desuden helt fri for asbest og andre skadelige stoffer, hvorfor man kan få lagt taget med god samvittighed. 

Hvis de medfølgende montagevejledninger til Swisspearl tagplader B7 bliver fulgt til punkt og prikke, får man hele 15 års garanti på sine Swisspearl B7 bølgeplader. Så uanset om der skal renoveres eller bygges nyt, så er Swisspearl B7 bølgeplader et fornuftigt og populært valg. Swisspearl B7 minder meget om et klassisk tegltag, selvom det består af eternittag. Derfor er det ikke så underligt, at Swisspearl tagplader B7 er i en særklasse for sig, og rent arkitektonisk passer de rigtig fint med klassiske danske huse og den bedre byggeskik.  

B7 ovenlysplade - få et fantastisk lysindfald 

Hos Lavpris Træ finder du også B7 ovenlysplader i PVC. Vores Swisspearl ovenlysplade B7 giver et behageligt og smukt lysindfald og en hyggelig atmosfære. B7 ovenlysplader bruges bl.a. i industrihaller og i ridehaller, hvor man har behov for meget lysindfald, og vores B7 ovenlysplader er desuden godkendt til at betræde - såkaldt MK-godkendt. Ovenlyspladerne er nemme at montere, men man skal huske at anvende flex tape alle de steder, hvor ovenlyspladen laver overlap med de andre Swisspearl B7 bølgeplader. 

Man skal være opmærksom på, at der kan opstå høje temperaturer i overlappet, hvor ovenlyspladen ligger øverst. Dette kan på sigt medføre misfarvninger. Ikke desto mindre kan man undgå de høje temperaturer i overlægget ved at male Swisspearl B7 bølgepladen i mere lyse nuancer eller ved hjælp af mellemlæg.   

Se vores brede udvalg af Swisspearl B7 tagplader herunder.

Product added to wishlist
Product added to wishlist