Swisspearl B6 tagplader

Skal du have lagt nyt tag? Swisspearl B6 er det oplagte og naturlige valg på bygninger med store tagflader. Det gælder f.eks. industri- og landbrugsbygninger – men også parcelhuse og andre typer af ejendomme. Ligesom med Swisspearl B5 og Swisspearl B7 udmærker Swisspearl B6 sig ved at være produceret i fibercement, så du får en slidstærk løsning med minimal vedligeholdelse. Men i modsætning til f.eks. Swisspearl B5 minder Swisspearl B6 mere om tegltag; dog uden at være det. Det er også en af grundene til, at mange vælger Swisspearl B6 som tagløsning, da det bl.a. er et billigere alternativ end klassisk tegltag. 

B6 tagpladerne er større end Swisspearl B5 og tilsvarende mindre sammenlignet med Swisspearl B7 tagplader. Derudover kan Swisspearl B6 også sagtens benyttes som facadebeklædning, hvor det giver en neutral og harmonisk beklædning. Det kan både være i forbindelse med nybyg såvel som ved renoveringer, at bølgepladerne kan skabe et dekorativt og funktionelt element på facader. Bølgeplade i eternit i profil B6 fra Swisspearl fås i syv forskellige farver i både hjørne/hul (HJ/HU og fuldkantet (FK). Hos Lavpris Træ lagerfører vi både HJ/HU og FK i farven sortblå. Pladernes profil har rene linjer, og skaber et naturligt og neutralt udseende på tagflader.

B6 HJ/HU sortblå
Swisspearl B6 tagplader

Swisspearl B6-S Bølgeplade 108,6x118cm Sortblå HJ/HU

B6 Fuldkantet
Swisspearl B6 tagplader

Swisspearl B6-S Bølgeplade 108,6x118cm Sortblå FK

Cembrit B6-S Bølgeplade 108,6x118cm Mørkegrå
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B6 tagplader

Swisspearl B6-S Bølgeplade 108,6x118cm Mørkegrå

Teglrød
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B6 tagplader

Swisspearl B6-S Bølgeplade 108,6x118cm Øvrige farver

Cembrit tagskrue sortblå 6,0x100 mm
Skruer til eternit

Swisspearl tagskrue sortblå 6,0x100 mm

Cembrit Skumbølgeklods B6
Swisspearl diverse tilbehør

Swisspearl Skumbølgeklods B6 Sort asfaltimprægneret

Rodena B6 ovenlysplade PVC 108,6x122cm
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B6 tagplader

B6 Ovenlysplade Enkeltlags

B6 Ovenlysplade Flerlags
  • SKAFFEVARE
Swisspearl B6 tagplader

B6 Ovenlysplade Flerlags

Cembrit tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl tagskrue 6x100mm 100 stk - Øvrige farver

Cembrit Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl Tagskrue 6x100 400 stk - Øvrige farver

Cembrit Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver
  • SKAFFEVARE
Skruer til eternit

Swisspearl Tagskrue 6x120mm 100 stk - Øvrige farver

Viser 1-11 af 11 element(er)

Swisspearl tagplader B6 – bredt udvalg 

Som allerede nævnt finder du Swisspearl B6 i syv forskellige farver her på siden. For ved at gå en størrelse op fra B5 til B6 får du netop mange flere farvemuligheder. Derfor er Swisspearl tagplader B6 bl.a. oplagt for dig, som har bestemte præferencer ift. valg af farve på taget. Foruden vores klassiske sortblå farve kan du vælge mellem tagplader i farverne: teglrød, rødbrun, mokka, grå og antracit. Uanset hvilken farve du foretrækker, så er der 15 års fuld Cembrit garanti på tagpladerne. Bølgepladerne er fremstillet i miljøvenlig fibercement, hvilket garanterer en høj slidstyrke og lang levetid. 

Som allerede nævnt udmærker Swisspearl tagplader B6 sig ved, at de kræver minimal vedligeholdelse. Swisspearl, som er producenten bag, har f.eks. blandet deres egen fibercement i tagpladerne – og lige præcis denne fibercement har en høj ph-værdi, som bl.a. modvirker dannelsen af alger, svamp, råd mv. Det gør sig også gældende, selvom taget – eller beklædningen – står meget i skygge.  

Fibercementen, som Swisspearl tagpladerne bl.a. består af, er dels lavet af miljøvenlige råstoffer, hvorfor en renovering med Swisspearl tagplader B6 danner grundlag for en bæredygtig renovering.

Swisspearl tilbyder desuden hele 15 års garanti på mange af deres produkter – garantiordningen er derfor en af branchens stærkeste.

HVAD VEJER EN Swisspearl B6 TAGPLADE

En enkel Swisspearl B6 tagplade vejer i omegnen af 17,90 kg, mens vægten pr. kvadratmeter tag er på 16,45 kg. 

LEJ EN TRAILER ELLER EN BIL TIL TRANSPORT AF TAGPLADER 

Her hos Lavpris Træ har du mulighed for at at låne en trailer, eller sågar en bil, hvis du skal afhente dine tagplader i en af vores fire butikker. Det er gratis for dig at låne vores trailer, når du skal transportere dine tagplader hjem. Yderligere har vi stropper og snor, som du kan låne, så du kan sikre dine tagplader under transporten.

 Køber du for over 3.000 kr. – og det gør du nok, hvis du skal købe Swisspearl tagplader til et stort, nyt tag – stiller vi også en gratis lånebil til rådighed. Hjemtransporten skal dog ikke være længere end 40 kilometer væk, ligesom transporten ikke må tage over 2 timer. Køber du for under 3.000 kr., opkræver vi et gebyr på 150 kr. for lån af trailer. Du skal også være opmærksom på, at vores ladbiler kan lastes op til 1.200 kg, men du skal blot have almindeligt kørekort B til person- og varebil for at kunne køre i den.  

Swisspearl B6 ovenlysplader 

Du finder naturligvis også B6 ovenlysplader her på siden. Vi har både B6 ovenlysplade enkeltlags samt B6 ovenlysplader flerlags. Begge typer af ovenlysplader anvendes bl.a. i ridehaller, autoværksteder og industribygninger, hvor de tilføjer et dejligt, naturligt lysindfald. Ved opbevaring udendørs er det vigtigt, at de opholder sig i skygge og helt væk fra sollyset. Hvis dette ikke er muligt, skal der lægges en hvid presenning over pladerne, inden de monteres. Varmeopbygningen kan nemlig ske allerede inden for 15 minutter.  

Her hos Lavpris Træ er vi altid klar med vejledning, råd og inspiration. Du er mere end velkommen til at komme forbi et af vores byggemarkeder eller kontakte os på tlf. 70 20 16 30.

Product added to wishlist
Product added to wishlist