Melaminplade

En melaminplade er en træplade i stil med en spånplade, som er beklædt med melamin, som giver pladen en fin, flot ensartet overflade. Melaminen gør overfladen ensfarvet og mat, hvilket gør, at pladerne kan indgå ubehandlet i indretningen, som eksempelvis en bordplade eller lignende.

Den glatte overflade gør også pladerne nemme at rengøre, da de blot kan tørres af med en klud. Pladerne anvendes ofte som et mere økonomisk alternativ til laminat, da overfladen har samme egenskaber.

Af og til vil kanterne på en melaminplade være ubehandlede, men der findes kantlister, som kan tilkøbes, hvis man ønsker at dække den rå trækant. Disse kantlister fås i mange forskellige variation, skal blot påstryges og er meget nemme at arbejde med.

Melaminplade hvid 16x300x2490mm
  Melaminplade

  Melaminplade hvid 16x300x2480mm

  Melaminplade hvid 16x500x2490mm
   Melaminplade

   Melaminplade hvid 16x400x2480mm

   Melaminplade hvid 16x600x2480mm
    Melaminplade

    Melaminplade hvid 16x600x2480mm

    Viser 1-3 af 3 element(er)

    Mange anvendelsesmuligheder

    Melaminplader har ikke enkelt anvendelsesområde, men kan anvendes i mange forskellige henseender i både mindre og større byggeprojekter. Eksempelvis kan melaninplader anvendes som bordplader, hylder eller lignende uden at de behøver at blive behandlet, når de først er monteret.

    Pladerne anvendes ofte også som skellet til køkkener, skabssektioner og lignende, hvor den glatte overflade, som er nem at rengøre, virkelig kommer til sin ret.

    Skal du eksempelvis bygge nyt køkken eller klædeskab, er melaninpladerne altså et materiale, der er værd at overveje, fordi det både er pænt og holdbart og venligere ved pengepungen end mange andre lignende materialer.

    Selvom der ikke som sådan er nogle grænser for, hvad du kan anvende melaminplader til, bør du dog være opmærksom på, at melaminplader kun er egnede til indendørs brug, da de tager skade af at bliver udsat for vind og vejr over en længere periode.

    Forskellige størrelser af melaminplader

    Her hos Lavpris Træ forhandler vi en række forskellige melaminplader, som varierer i størrelsen for at øge chancen for, at du kan finde en plade i lige netop den størrelse, du har brug for til det byggeprojekt, du står overfor.

    Finder du alligevel ikke en plade i lige nøjagtig den rette størrelse, er pladerne nemme selv at skære til med en sav. Vær dog forsigtig og nøjagtig for at undgå, at kanten på pladen flosser.

    Skal du skære en melaminplade til, skal du blot huse at købe en kantliste, som du kan påstryge på de rå kanter, tilskæringen efterlader.

    Skal du bruge andre materialer til dit projekt?

    Er det hensigten, at din melaminplade skal indgå som led i et byggeprojekt, du skal i gang med, kan du finde alle de forskellige andre materialer, du har brug for her på siden.

    Hos Lavpris Træ er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et enormt bredt udvalg af forskellige byggematerialer og tilbehør. Mangler du eksempelvis et bestemt stykke værktøj, kan du finde det – og så oven i købet til en rigtig god pris.

    Du kan altid besøge en af vores fysiske butikker, som ligger rundt omkring på Sjælland, eller du kan benytte dig af vores webshop, hvor du kan få leveret alt det, du står og mangler direkte til din hoveddør inden for kun 1-3 dage.

     

    Product added to wishlist
    Product added to wishlist