Lamelhegn

Har du brug for at investere i et hegn? Det kan være, fordi dit nuværende hegn er gået i stykker, og der nu er et hul midt i hegnet, der giver forbigående frit kig ind af dit køkkenvindue? Eller værre endnu – giver muligheden for at træde direkte og offensivt ind på din ejendom fra gaden af. Måske mangler I bare at få investeret i et hegn, da I føler, at det vil værne bedre om jeres privatliv, og at det vil klæde jeres ejendom at blive omkranset af det helt perfekte hegn i jeres stil. Uanset årsag så frygt ej, da Lavpris Træ har et bredt udvalg af forskellige typer hegn til gode priser. Der findes mange forskellige typer af hegn, men den prisvenlige men stadig funktionelle løsning vil være et lamelhegn. Hos Lavpris Træ tilbydes der PLUS lamelhegn i trykimprægneret fyr eller gran med ramme i 20x54mm og lameller i 5x59mm. Du er altså i sikre hænder, når du køber hos Lavpris Træ.

PLUS lamellåge 100x120cm
  Lamelhegn

  PLUS lamellåge 100x120cm

  PLUS lamellåge 100x120cm
   Lamelhegn

   PLUS lamellåge 100x150cm

   PLUS lamellåge 100x120cm
    Lamelhegn

    PLUS lamellåge 100x180cm

    PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X150CM - 34MM RAMME
     Lamelhegn

     PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X150CM

     PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X180CM - 34MM RAMME
      Lamelhegn

      PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X180CM

      PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X120CM - 34MM RAMME
       Lamelhegn

       PLUS LAMELHEGN TRYKIMP 180X120CM

       Viser 1-6 af 6 element(er)

       Hvorfor vælge et lamelhegn?

       Alt afhængig af hvilken type hegn, man ønsker at investere i, så er det en god idé at tage i betragtning, hvilke fordele det specifikke hegn kan levere. Med et lamelhegn kan der fås tre typer, nemlig:

       •        Tæthegn
       •        Tæthegn med gitter
       •        Et klassisk lamelhegn

       Tæthegn går under lamelhegn-kategorien, da hegnet har de klassiske lameller, men leverer fuldstændig tæthed. Det vil sige, at der ikke kan ses igennem hegnet. Et tæthegn med gitter er et lamelhegn, da hegnet igen har de klassiske lameller, og da det er et tæthegn, leverer den ligeledes fuldstændige tæthed. Forskellen er dog, at tæthegnet med gitter har et smukt gitter øverst på hegnet, som er en god detalje til det ellers meget stive og lukkede lamelhegn. Et klassisk lamelhegn har selvfølgelig lameller og er et hegn med et forholdsvis simpelt look, men med garanti på læ og mere privatliv samt i den prisvenlige klasse. Alle typer af lamelhegn er i trykimprægneret træ, hvilket er en teknik som sikrer lang levetid på dit hegn. Materialet er fyr og/eller grantræ, og der er selvfølgelig forskellige valgmuligheder, når det kommer til bredde og højde, men som standard har ramme og lameller på hegnene samme mål.

       Handl med Lavpris Træ

       Lavpris Træ er din lavpris tømmerhandel med adskillige års erfaring. Lavpris Træ tilbyder alt, som du skulle stå og mangle indenfor tømmerhandel, i topkvalitet og til faste lave priser. Der er garanti på, at dine ønsker kan imødekommes, og ved spørgsmål står Lavpris Træ klar med en kompetent og professionel vejledning, som du altid er velkommen til at tage kontakt til ved spørgsmål eller hjælp. Desuden har Lavpris Træ afdelinger fordelt på hele Sjælland med brancheuddannede folk. Ved et eventuelt køb af et lamelhegn til din ejendom er det muligt selv at afhente varen og benytte en gratis lånebil, hvis det er nødvendigt. Det er selvfølgelig også muligt at få dine varer tilsendt, hvis du bor for langt væk. Du kan altid være tryg, når du handler med Lavpris Træ – vi er med dig hele vejen.

       Product added to wishlist
       Product added to wishlist