PLUS Fodboldmål

FODBOLDMÅL FOR ALLE – GARANTI FOR SJOV

Vi garanterer en masse sjov og leg med et lille fodboldmål i haven. Børnene kan lave deres egen lille fodboldturnering i haven eller øve sig i at score mål. Et fodboldmål kan også være en sjov måde at samle familien på, og se hvem der er bedst til at ramme plet.

Med et fodboldmål i haven til børn, er det aldrig kedeligt for de mindste at opholde sig uden for hjemmets fire vægge. Uanset om der skal øves sparketeknikker med vennerne, eller om der skal fløjtes op til kamp mod familien, er et PLUS fodboldmål det naturlige samlingspunkt. Desuden er det oplagt med et PLUS fodboldmål i haven, hvis dit barn allerede går til fodbold eller skal til at starte.

Målene fylder samtidig ikke meget, så uanset om du har en større eller en mindre have, kan du sagtens have plads til et eller to fodboldmål fra PLUS. Men skal der spilles kamp, er det naturligvis afgørende, at du har to mål. Vi anbefaler, at du placerer vores fodboldmål op langs en hæk, et hegn eller lignende, så du hurtigt kan få fat på bolden, hvis der sparkes forbi målet. 

Har dit barn bare en lille smule interesse for fodbold og professionelle fodboldspillere, skal du ikke snyde dit barn for at have et fodboldmål i haven. Vores fodboldmål kan dog også bruges af fodboldinteresserede unge og voksne, der ønsker at sparke lidt på mål.     

FÅ BØRN VÆK FRA SKÆRMENE MED ET FODBOLDMÅL 

En investering i et PLUS fodboldmål, er også en investering i dit barns sundhed og trivsel. Alt for mange børn bevæger sig for lidt, og tilbringer for mange timer indenfor foran skærme – men sådan behøver det slet ikke at være.

Med et fodboldmål i haven tilskynder du børn til at gå udenfor og deltage i fysiske aktiviteter. De kan bruge deres energi, løbe rundt, sparke bolden og generelt forbedre deres motoriske færdigheder. Det er samtidig en fantastisk måde for dem at forbrænde energi og opbygge en sund krop – og så kan de styrke deres sociale relationer med søskende eller venner. Nabolagets børn kan også samles til en spændende kamp, og der kan opbygges nye venskaber og skabes minder. 

Når børnene er engageret i fodboldspillet, bliver de hurtigt distraheret fra f.eks. skærme, og så får de i stedet en meningsfuld og aktiv underholdning. De får mulighed for at udvikle deres færdigheder, udfordre sig selv og have det sjovt samtidig. Generelt bidrager fodboldspillet også til barnets fysiske trivsel og velvære, ligesom det øger deres selvtillid og selvværd.

Gør dit barn en tjeneste og køb et fodboldmål fra PLUS her hos Lavpris Træ. Det vil du ikke fortryde. Vores fodboldmål er ofte på tilbud, så er du på udkig efter et billigt fodboldmål til børn, finder du det lige her på siden.       

GODE MATERIALER OG NEMT AT SAMLE

Fodboldmålet fås i trykimprægneret træ, og det er nemt og hurtigt at samle, så de energiske og spændte børn hurtigt kan komme i gang med at spille bold. Med enkle og tydelige instruktioner kan du hurtigt og problemfrit samle fodboldmålet – og der medfølger naturligvis net, så kampen kan fløjtes i gang umiddelbart efter, det er samlet. Derudover er der tale om robuste og holdbare mål, som dit barn vil have glæde af mange år frem.

Målene står stabilt på forskellige underlag, herunder græs, og så er de nemme at flytte rundt med, da de ikke vejer meget. Fodboldmålene kan derfor hurtigt omplaceres, hvis det ønskes.

Da vores fodboldmål bl.a. er lavet i trykimprægneret træ, kan du sagtens have det stående udenfor i alt slags vejr – herunder også om vinteren.   

Product added to wishlist
Product added to wishlist