PLUS Havebænk

Har du haven, har vi bænken

Hvis du har et lille hjørne eller et frirum, hvor du gerne vil have mulighed for at hvile dig lidt, er en havebænk en passende løsning. Men en eller flere PLUS havebænke har du altid mulighed for at slappe af med en siddeplads i flotte og rolige omgivelser i haven eller på terrassen. Uanset om du foretrækker at sidde i en hyggekrog med masser af skygge, eller om du er ude efter solens varme stråler, har du rig mulighed for at placere havebænken lige dér, hvor du ønsker det.

Disse smukt designede havemøbler er ikke bare praktiske, men de tilføjer også et æstetisk element til enhver have eller terrasse. Med fokus på komfort, funktionalitet og holdbarhed er PLUS havebænke skabt til at skabe hyggelige udendørs oaser, hvor man kan slappe af og nyde naturen.    
 

Rosenborg Bænk 132×47×41/80 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Havebænk

Rosenborg Bænk 132×47×41/80 cm

Viser 1-1 af 1 element(er)

HOLDBARE OG KOMFORTABLE HAVEBÆNKE


Når det kommer til udendørs siddepladser, er komfort afgørende. PLUS havebænke er bl.a. designet med fokus på ergonomi, så du får den mest behagelige siddeoplevelse. Her på siden finder du vores smukke Rosenborg bænk, som netop er dejlig behagelig at sidde på. Bænken består af holdbart nåletræ, som er grundmalet 2 gange, og med de bløde, organiske former i armlænet har du det perfekte udgangspunkt for at tage et velfortjent hvil i det grønne.

Er du på udkig efter en billig havebænk til en pris, som ikke sprænger budgettet, er vores Rosenborg bænk det ideelle valg.

Bænken har derudover et utroligt smukt design, hvorfor den tilføjer et flot stilmæssigt element til din have eller terrasse. Har du en gårdhave, kan du også placere bænken der.    


SKAB SOCIALE RUM MED PLUS HAVEBÆNK 

Med plus havebænke kan du skabe hyggelige sociale rum i din have eller på din terrasse. Havebænkene er ideelle til at samle familie og venner til afslappet samvær og udendørs måltider. De er perfekte til grillfester og havefester eller bare til en stille stund med en god bog. PLUS havebænke tilbyder en invitation til at nyde udendørslivet og skabe uforglemmelige øjeblikke med dine kære.

Med bænkens komfortable og rummelige design passer bænken både perfekt til voksne og børn, og de kan være et ideelt sted for børnene at lege og hygge sig. Køber du flere bænke, kan du placere bænkene overfor hinanden, så du skaber en indbydende og social atmosfære, hvor alle kan engagere sig i samtaler, grine og dele glædelige øjeblikke. 


HER KAN DU SKABE DET PERFEKTE UDEOMRÅDE 

Vores Rosenborg havebænk kan du placere mange forskellige steder i haven. Du kan f.eks. vælge at placere din havebænk under et stort træ eller i nærheden af en pergola for at skabe et behageligt og skyggefuldt hvilested, hvor du kan slappe af og nyde en kølig brise på de varme sommerdage.

Du kan også lade din havebænk blive en del af din haveoplevelse ved at placere den i nærheden af blomsterbede eller grønne områder. Det giver dig mulighed for at sidde og beundre dine blomster og planter på tætteste hold, mens du nyder den friske luft og de naturlige omgivelser.

Er du heldig at have en lille havedam, springvand eller lignende i haven, kan du også placere din havebænk der. Lyden af rindende vand er dejligt beroligende, hvorfor der er tale om det perfekte sted at slappe af og finde indre ro.

Har du en mindre balkon eller altan, kan vores havebænk tilføje et strejf af elegance og komfort til din udendørsindretning, selvom pladsen måske er knap.

Derudover kan du placere havebænken ved indgangen til din have eller langs et stiområde. Det skaber et indbydende og charmerende område, hvor du og dine gæster kan sidde og beundre haven, mens I nyder den skønne atmosfære.
          

DU BESTEMMER FUNKTIONEN

Du kan nyde udsigten i din have eller bare nyde din kop kaffe om morgenen, inden du skal på arbejde.

Se vores udvalg af havebænke nedenfor.

Product added to wishlist
Product added to wishlist