PLUS plantebord

Plante- og anretterbord

Et fleksibelt, højt bord er et helt uundværligt møbel til dit uderum. Med sådan et møbel har du en stabil arbejdsstation hele sæsonen igennem.

Brug det fx til: 

  • Plantebord – plant om, opbevar krukker og bind kranse
  • Serveringsbord til buffet og drinks når du har gæster
  • Anretterbord – til grillredskaberne
  • Opbevaring og udstillingsbord

Opbevaring og organisering

Vores plante- og anretterborde kan også bruges til opbevaring og til at organisere dine potter og spirebakker. Vælg mellem flere designs og størrelser – alt efter dine behov.

Et plantebord er ikke bare en praktisk løsning, det er også en smuk tilføjelse til enhver have. PLUS Plantebord kombinerer funktionalitet med æstetik og skaber et alsidigt møbel, der opfylder behovene for både planteglade haveejere og dem, der elsker udendørs madlavning.

Du kan vælge mellem to forskellige planteborde i stål: Vores plantebord i stål på 75 cm samt vores plantebord i stål på 110 cm. Begge planteborde udmærker sig ved, at de er yderst robuste – og så kan de, som navnet antyder, både anvendes som plante- eller grillbord. Så om du foretrækker at bruge borde ved siden af grillen til de lune sommeraftener, eller om du blot ønsker at stille dine foretrukne planter, krukker eller ligende, er naturligvis op til dig. Vedligeholdelsen af bordene er hurtigt overstået, da det ikke kræver anden vedligeholdelse end almindelig, klassisk rengøring med sæbe og vand.

Plantebord i stål - 75 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS plantebord

Plantebord i stål - 75 cm

Plantebord i stål - 110 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS plantebord

Plantebord i stål - 110 cm

Viser 1-2 af 2 element(er)

Plante-/anretterborde

Gør det nemt for dig selv at skabe et udekøkken eller en kreativ arbejdsstation til haveprojekter.

Plantebordet: Hjertet af din have

Et plantebord er ikke kun et sted at placere dine blomster og potteplanter. Det fungerer også som en central arbejdsstation for alle dine haveaktiviteter. Med PLUS plantebord får du ikke kun et praktisk bord til omplantning og opbevaring af dine haveværktøjer, men også et elegant element, der beriger din udendørs oase.

Optimal placering og højde

At have den rigtige plads til dine planter og haveudstyr er afgørende for en velorganiseret have. PLUS plantebord er designet med tanke på funktionalitet og tilbyder tilstrækkelig plads til at organisere dine blomster, bede og potteplanter. Den optimale højde gør det behageligt at arbejde ved bordet uden at belaste ryggen.

Anretterbord og arbejdsstation i ét

Med et PLUS plantebord får du ikke kun et plantebord, men også et anretterbord, der kan tjene som en praktisk arbejdsstation til forberedelse af dine grøntsager eller opbevaring af dit grilltilbehør. Den alsidige karakter gør dette bord til det ideelle møbel for dem, der nyder at dyrke egne grøntsager og samtidig elsker at tilberede lækre udendørs måltider.

Effektiv opbevaring til haveentusiaster

For haveentusiaster er opbevaringsplads afgørende. PLUS Plantebord leverer ikke kun et smukt design, men også en intelligent opbevaringsløsning. Med hylder og skuffer kan du nemt organisere dine haveværktøjer, handsker og gødning, så alt er lige ved hånden, når du har brug for det.

Kvalitet og holdbarhed

PLUS plantebord er skabt med fokus på kvalitet og holdbarhed. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre, at bordet kan modstå de udfordringer, det møder i en udendørs omgivelse. Uanset om det er sol, regn eller vind, kan du være sikker på, at dit plantebord bevarer sin skønhed og funktionalitet.

Et PLUS Plantebord er ikke bare et møbel; det er en investering i din haveoplevelse. Med dets alsidighed som både plantebord og anretterbord giver det dig mulighed for at nyde havearbejde og udendørs madlavning på en ny måde. Skab den perfekte plads til dine blomster, planter og madlavning med et PLUS Plantebord – det ultimative møbel til din have.

Gør det nemt for dig selv at skabe et udekøkken eller en kreativ arbejdsstation til haveprojekter.

Product added to wishlist
Product added to wishlist