PLUS Tralle anretterbord

Det ideelle tilbehør til hus og have

Når der skal grilles i haven, på altanen og tagterrassen eller på terrassen, er det praktisk at have god plads til anretning og opbevaring. Et rummeligt og funktionelt anretterbord som Plus Tralle anretterbord er det ideelle valg til formålet. Med sin store bordplade og praktiske opbevaringsmuligheder giver det dig den plads, du har brug for, til at forberede lækre grillmåltider og holde styr på alle dine grillredskaber og ingredienser.

Tralle Grill-/Anretterbord m/hjul - 138 cm - Drivtømmerfarve
  • SKAFFEVARE
PLUS Tralle anretterbord

Tralle Grill-/Anretterbord m/hjul - 138 cm - Drivtømmerfarve

Viser 1-1 af 1 element(er)

Udendørs eller indendørs: Den perfekte pasform og funktionalitet

En af de største fordele ved et Plus Tralle anretterbord er dets alsidighed. Uanset om du har brug for et funktionelt møbel til terrassen, altanen eller endda til køkkenet, passer dette trallemøbel perfekt ind i ethvert miljø. Det rustikke design og den naturlige træstruktur tilføjer varme og charme til ethvert rum og skaber en hyggelig atmosfære, der inviterer til afslapning og samvær.

 

Trallemøbler er naturligvis udstyret med hjul, hvilket også er tilfældet med Plus Tralle anretterbordet. Disse hjul gør det nemt at flytte bordet rundt på terrassen eller i haven efter behov, så du altid kan tilpasse din udendørsindretning og skabe den perfekte atmosfære til dine grillaftener og udendørsarrangementer.

 

Kan anvendes til mange forskellige formål

Plus Tralle anretterbord er ikke kun begrænset til at være et bord til grillen. Tværtimod kan det anvendes til mange forskellige formål, hvilket gør det til et alsidigt og praktisk møbel til enhver udendørsindretning.

 

Med sin rummelige bordplade og ekstra opbevaringsplads er dette trallemøbel perfekt til:

 

- Forberedelse af lækre grillmåltider og drikkevarer

- Opbevaring af grillredskaber, krydderier og andre nødvendigheder

- Servering af mad og drikke til dine gæster

- Dekoration af terrassen eller haven med planter, blomster og andre dekorative elementer

 

Uanset om du bruger bordet som et praktisk arbejdsområde, et elegant serveringssted eller et dekorativt element, er Plus Tralle anretterbord det perfekte tilbehør til enhver opgave.

 

Materialer i solid og bæredygtig kvalitet

Plus Tralle anretterbord er fremstillet af materialer i solid og bæredygtig kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og minimal miljøpåvirkning. Her er nogle af de vigtigste materialer, der anvendes i produktionen af dette trallemøbel.

 

FSC-certificeret grantræ: Bordet er lavet af FSC-certificeret grantræ, hvilket betyder, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug, der sikrer genplantning og bevarelse af skovene. Dette bidrager til at bevare naturressourcerne og reducere negativ påvirkning af skovområder.

 

Vejrbestandige materialer: De materialer, der anvendes til konstruktionen af Plus Tralle anretterbord, er nøje udvalgt for deres modstandsdygtighed over for vejrforholdene. Dette sikrer, at bordet kan modstå solens stråler, regn, vind og andre elementer uden at miste sin æstetik eller funktionalitet.

 

Holdbare hjul og metaldele: Trallebordet er udstyret med holdbare hjul og metaldele, der sikrer nem bevægelighed og langvarig brug. Disse komponenter er designet til at modstå belastning og slides ikke nemt, hvilket øger bordets levetid og funktionalitet.

 

Samlet set er Plus Tralle anretterbord et eksempel på bæredygtig design og fremstilling, der kombinerer æstetik, funktionalitet og omtanke for miljøet. Ved at vælge dette trallemøbel investerer du ikke kun i kvalitet, men også i en mere bæredygtig fremtid.

Køb dit nye Plus Tralle Anretterbord hos Lavpris Træ

Hos Lavpris Træ tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til have og terrasse, herunder det populære Plus Tralle anretterbord.

Bestil online eller besøg en af vores butikker i dag og lad vores venlige personale hjælpe dig med at finde det perfekte anretterbord til dine behov. Med dets rustikke charme, praktiske funktioner og bæredygtige materialer er Plus Tralle anretterbordet det ideelle valg til enhver have- eller terrasseindretning. Vores dedikerede team står klar til at give dig den bedste vejledning, så du kan skabe et udendørs rum, du vil elske at tilbringe tid i.

Product added to wishlist
Product added to wishlist