BG Glasfilt 1x25meter *EP22*
  BG Glasfilt 1x25meter *EP22*

  BG Glasfilt 1x25meter *EP22*

  9000728
  149,95 kr
  Inkl. moms

  Glasfilt er vægbeklædninger fremstillet til over-maling. Modvirker revnedannelse på lofter og vægge.

   

  Anvendes som armerende beklædning til lofter og vægge af puds, beton, letklinkerbeton, gipskartonplader mv.
  Bunden skal være ren, tør, fast, plan og bæredygtig. Let afsmittende eller sugende bund grundes med Plastgrunder.
  Tidligere malede overflader afvaskes med Grundrengøring. Blanke flader matslibes. Strukturerede overflader som glasvæv, Wall-hess struktur, kridering o.l. fuldspartles til plan flade og grundes før opsætning af glasfilt eller glasvæv. Papirtapet afrenses.
  Opsættes i tørre rum i Vævklæber. Glasvæv opsættes kant til kant. Glasfilt kan med fordel opsættes med ca. 3 cm overlæg og skæres i overlappet. Behandles 1. gang med Filt- og vævfylder. Efterfølgende færdigbehandles med vægmaling i ønsket glans og kulør, normalt 2 gange.

  Forbehandlet glasvæv og glasfilt overmales med vægmaling, normalt 2 gange. I lokaler med kritisk lysindfald kan det dog være nødvendigt at behandle 1. gang med Filt- og vævfylder.

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist