Jackon vådrumsplade 40x600x2500mm
  • SKAFFEVARE
Jackon vådrumsplade 40x600x2500mm

Jackoboard plano vådrumsplade 40x600x2500mm

2140708
539,93 kr

(359,95 kr m2)

Inkl. moms
  • Jackon vådrumsplader er det perfekte underlag for fliser og puds i vådrum og andre rum, hvor der kan være fugtigt. Pladens kerne er fugtbestandig og overfladen af glasfiberarmeret puds gør det nemt at sætte fliser op med fliseklæb. Vådrumspladen gør arbejdet nemt og giver et trygt og flot resultat.

 

Jackon vådrumsplader har en kerne af Jackofoam® (XPS) og er belagt med et glasfiberarmeret pudslag på begge sider. Jackon vådrumssystem er det foretrukne og trygge valg, når badeværelse og andre rum med fugt skal bygges eller renoveres. Jackon vådrumsplader er isolerende, holder fugt og råd borte og er samtidig let i vægt, enkel at tilpasse og montere.

Pladen indeholder ingen skadelige stoffer og har ingen skadelig eller negativ påvirkning ved indendørs brug. Vådrumspladerne leveres i forskellige tykkelser og længder med befæstigelsesskiver, skruer, ståldybler og beslag efter behov. Pladerne monteres på enten træ- eller stålskelet eller direkte på vægge af beton eller mursten.

Brug fantasien og skab stilen med Jackon vådrum. Jackon vådrum sortiment er udvidet med færdige vinkler til inddækning af rør og kreativ-plader til eksempelvis en buet bænk, rund bruseniche eller noget helt andet.

Jackon vådrumsplade er diffusionsåben.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to wishlist