Isola tagfodstape/butylbånd 15meter - 30mm
  Isola tagfodstape/butylbånd 15meter - 30mm

  Isola tagfodstape / butylbånd 15meter - 30mm

  1674529
  149,95 kr
  Inkl. moms

  Butylbånd til lægter og sløjfer

  Benyttes som tilbehør til diffusionsåbne undertage eller vindspærre med overflade af polypropylenfilt. Anvendes som tætningsbånd mellem tagsløjferne og undertaget eller mellem lægter og vindspærre.

   

  Ældningsbestandig, armeret butylbånd med dobbeltsidet klæb

  Butylbåndet består af armering af polyethylen påført butylklæbestof på over- og underside. Klæbestoffet er beskyttet af en folie. Denne fjernes i to trin, når båndet skal bruges. Båndet er vandtæt, klæbestærkt og ældningsbestandigt.

  Produktet er dimensionsstabilt over for fugt og fungerer som en pakning mellem sløjfer og diffusionsåbne undertage eller mellem lægter og vindspærrer. Båndet giver en vandtæt og sikker tætning rundt om søm- og skruefastgørelse. Båndet klæber til træværk, diffusionsåbne undertage og vindspærrer med overflade af polypropylenfilt etc.

  Brug af butylbånd hindrer lækager ved sømfastgørelse og bidrager til en fugtsikker bygning.

  • Vandtæt
  • Dobbeltsidet klæb
  • Armerede klæbefelter
  • Ældningsbestandig
  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist