Terrasselasur Brun 3 L
    Terrasselasur Brun 3 L

    Terrasselasur Brun 3 L

    9000753
    149,95 kr
    Inkl. moms

    Terrasseglasur er en silikone-alkydbaseret olieglasur med høj vand- og UV-modstand. Det er velegnet til alt imprægneret træ udendørs, hvor der ønskes en farvet glaseret overflade, f.eks. På udendørs terrasser og møbler.

     
    TERRASSEGLASUR
    Terrasseglasur er en silikone-alkydbaseret olieglasur med høj vand- og UV-modstand. Det er velegnet til alt imprægneret træ udendørs, hvor der ønskes en farvet glaseret overflade, f.eks. På udendørs terrasser og møbler. Terrasseglasens egenskaber gør den nyttig selv på eksotiske og hårde træsorter som teak.

    Terrasseglasuren indeholder aktiv formbeskyttelse og gør træet også vandafvisende og modvirker revner. Forbrug: 5-15m2 / l.

    Før maling


    Start altid med at læse instruktionerne på malingen og husk at være forsigtig fra starten. Gode ​​værktøjer og godt underarbejde lægger grunden til et vellykket malerresultat.

    Lufttemperatur og overfladetemperatur er også vigtige. Mal ikke, hvis det er koldere end 8 grader. Kontroller, at træets fugtindhold maksimalt er 16% inden maling.

    Overfladen skal være ren, tør og fast. Skrab eller stålbørste underlaget for at slippe af med løs maling og løse træfibre og til at matte blanke malingsoverflader. Børst derefter løs støv og snavs af.

    Når forberedelsen er afsluttet, kan det faktiske maleri begynde. Påfør Terrasseglasur med en børste, klud eller ved at dyppe træet, indtil underlaget er mættet. Efter et par minutter tørres overskydende maling af med en klud eller svamp. Terrasseglasuren skal ikke danne en film på overfladen, men skal trænge ordentligt ind i underlaget. Lad overfladen tørre, og gentag om nødvendigt behandlingen.

    Glasuren kan males igen efter 24 timer.

    Terrasseglasurens høje tørindhold betyder, at den ikke er egnet som baseolie til senere overmaling med maling.
    Ny

    Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

    Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Kunder, der købte denne vare, købte også

    Product added to wishlist
    Product added to wishlist