Skalflex multipuds vandtæt 5 kg.
  • SKAFFEVARE
Skalflex multipuds vandtæt 5 kg.

Skalflex multipuds vandtæt 5 kg.

5241598
209,95 kr
Inkl. moms

Multipuds Vandtæt Multipuds Vandtæt er en vandafvisende tyndpuds med meget alsidige egenskaber, der gør op med de traditionelle anvendelsesområder for pudseprodukter. Multipuds Vandtæt hæfter hvor almindelig mørtel falder af, også på fugtige overflader. 

 

Multipuds Vandtæt beskytter både behandlede og ubehandlede overflader mod vandgennemtrængning, og er derfor yderst velegnet til behandling og reparationer på sokler, trapper, skorstene og læmure. Multipuds Vandtæt er også velegnet til udsatte facadeområder som sålbænke og udhæng, samt til fugtige kældervægge og andre indvendige behandlinger, hvor der er behov for tætning mod vand og fugt. Samtidig er Multipuds Vandtæt yderst diffusionsåben, således at muren kan ånde. Multipuds Vandtæt er en yderst fleksibel puds med en meget stor vedhæftningsevne. Multipuds Vandtæt hæfter på alle faste og bæredygtige overflader også tidligere malede. Kan påføres både som almindelig puds og som svummelag indvendig og udvendig. Multipuds Vandtæt er lige så let at arbejde med som traditionelle pudsprodukter og hærder op uden svindrevner ved pudslag.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to wishlist