Producenter Der er 25 producenter

 • Arvid Nilsson

  Efter tæt på hundrede år i branchen har Arvid Nilsson en solid erfaring med at levere højkvalitets produkter til industrisegmentet. Baseret på kundebehov udnytter vi vores globale netværk til at finde den rette leverandør til de specifikke behov. Kvalitet og kompetence kommer altid i første række, når vi udvikler vores leverandørrelationer.

 • Betongruppen RBR A/S

  Du kender godt følelsen af at føle dig hjemme. Allerede inden du kører ind i din indkørsel, er du hjemme et bestemt sted i dine tanker. Det kan være gulvets knirken et bestemt sted i stuen. Det kan være den bestemte duft i bryggerset. Den samme sko du altid snubler over, eller lyden af din familie. Vi føler alle vores hjem forskelligt. Men faktum er, at vi føler og mærker det. Det er med os altid. 

  0 varer

 • Bygtjek

  Bygtjek beskæftiger sig med specialprofiler efter individuelle ønsker, som kan leveres i forskellige materialer samt overfladebehandlinger.

  0 varer

 • Dansk Rundtræ

  Dansk Rundtræ producerer diverse cylinderdrejede stolper både med fas og spids i trykimprægneret og ubehandlet.

 • DLH

  Selvom det er en foranderlig verden, som vi lever i, er og bliver DLH en af de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. Den position har vi ikke bare tænkt os at fastholde men også udvikle. 


 • Egger

  Siden starten af 1961 i Tirol / Østrig har alt på EGGER handlet om træ. Dette levende materiale er uovertruffen for at opretholde en sund omgivende luft, der skaber en behagelig atmosfære og giver kvalitet. Det er det, vi tror på, og du kan være sikker på, at du med hvert EGGER-gulv bringer et lille stykke natur ind i dit hjem. EGGER gulve giver høj kvalitet og tiltalende design. Med over 8.200 ansatte i 17 fabrikker i hele Europa er vi det førende europæiske mærke til gulvbelægning af træ i laminat-, komfort- og designgulvsegmenterne.

 • Fakro

  AKRO er et familieejet aktieselskab, som påbegyndte produktion af ovenlysvinduer i Polen tilbage i 1991. Selskabet er i dag den hurtigst voksende producent af ovenlysvinduer i verden. FAKRO har egne salgsselskaber i Danmark, England, Østrig, Spanien, Holland, Irland, Tyskland, Polen, Rusland og Ungarn. I de øvrige EU-markeder samt i Amerika og i Asien varetages salg og service af importører/distributører.


  Vi bestræber os på at levere produkter af højeste kvalitet og lang levetid. Derfor lægger vi megen vægt på sikkerhed, tryghed og en minimal miljøpåvirkning.

  FAKRO Danmark A/S

  FAKROs produktprogram på det danske marked består af:

   

  • Ovenlysvinduer til skråtage og tilbehør hertil
  • Fladtagsvinduer og walk-on-produkter og tilbehør hertil
  • Tagvinduer til forskellige formål
  • Facadeelementer i kombination med ovenlysvinduer
  • Automatisk styring af bl.a. ovenlysvinduer og røgventilation
  • Lystunler
  • Lofttrapper i træ og aluminium og tilbehør hertil
  • Skunklemme
  • Hemsestiger
  • Montageprodukter

   

 • Frøslev

  Frøslev en moderne koncern med internationalt islæt. Det er vores intention at være på forkant med udviklingen, og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med træ.

 • Gammelrand

  Gammelrand Beton A/S blev grundlagt af Svend Pedersen i 1932 under navnet Svallerup Cementstøberi, da virksomheden oprindeligt var placeret ved Svallerup Strand, syd for Kalundborg.

  I 1946 købte Svend Pedersen en grusgrav i Gammelrand ved Svebølle og på dette grundlag etableredes samtidig Gammelrand Skærvefabrik A/S.

  I løbet af 1950'erne og 60'erne blev Svallerup Cementstøberis produktion flyttet til grusgraven ved Svebølle, hvorefter navnet blev ændret til Gammelrand Betonvarefabrik I/S.

 • Habo

  Som Nordens førende virksomhed inden for funktionelle beslag er vi besjælet af at forbedre dit hverdagsmiljø. Udskift dørgrebene. Monter en smart krog. Vælg en ny badeværelsesserie. Det er de små detaljer, der kan gøre en stor forskel.

  Her på hjemmesiden finder du masser af inspiration til forbedringer i hjemmet, sommerhuset eller garagen ved hjælp af funktionelle beslag fra Habo. Fælles for alle produkter er, at de mindst lige så robuste, velforarbejdede og gode i dag, som da vi startede produktionen i 1921.

  Hos Habo forvalter vi en tradition af godt design og kvalitet til kunder i Norden. Med salgsselskaber i Sverige, Norge, Danmark og Finland har vi værdifuld viden om de enkelte markeder. Vi tilpasser sortimentet efter farve, form, tradition, standarder og målsætning.

  I vores hovedsortiment kan du botanisere blandt henved 7000 artikler, der gør hjemmet hyggeligt og funktionelt. Hovedparten udgøres af vores eget varemærke Habo.

  Se efter Habo i førende byggemarkeder og låsesmede. Der er altid en forhandler i nærheden, som ved det meste om vores produkter. Habo Gruppen leverer også beslag til industrien og til grossister.

  Forretningsidé

  Vores forretningsidé er at udvikle og producere funktionelle beslag som vi markedsfører hovedsageligt på det nordiske marked.

  Vision

  Vores vision er at være det ledende varemærke indenfor beslag. Vi vil findes i alle nordiske hjem og gøre livet enklere for alle som anvender dem.

  Kerneværdi

  Vores kerneværdier skal afgøre, hvordan vi agerer i forskellige situationer, hvordan vi prioriterer samt ligge til grund for samtlige beslutninger, som tages i virksomheden. Vores varemærke Habo skal kendetegnes af vores kerneværdier såvel internt som eksternt.

  Kundefokus

  At lytte til vores kunders behov er vores vigtigste opgave. Vi skal med fokus på lønsomhed skabe og tilfredsstille forventninger, så vi forstærker vores varemærke og vores position på markedet.

  Respekt

  Hos Habo agerer vi ærligt og optræder professionelt. Respekt indebærer også omsorg for vores omgivelser og fremtid. Respekt fremmer samarbejdet og hjælper os med at nå vores mål.

  Tradition

  Vi er stolte over vores varemærke og vores produkter. Stoltheden giver sig udtryk i, at vi altid stræber efter perfektion i produktion, service, forpakning og distribution af vores produkter.

  Konstante forbedringer

  Vi drives af CANI (Constant and neverending improvements). Det udfordrer os til at overgå forventningerne fra vores kunder, leverandører, medarbejdere og ejere, samt forbedre resultatet og overgå vores mål.

  Passion for detaljer

  Vores fokus på funktion, kvalitet og godt håndværk er drivkraften bag vores produkter. Vi ved også, at det er detaljerne der gør forskellen, for det er netop detaljerne, der er nøglen til vores fremgang.

 • Haro

  Haro står for kvalitet og mangeårigt know-how.

  Som familievirksomhed tænker vi, hvad angår kvalitet, mere traditionelt og producerer udelukkende i Tyskland. Med vores erfarne medarbejdere og årtiers know-how inden for parketfremstilling kan vi tilbyde dig mærkekvalitet Made in Germany, Made by HARO. 

 • Hero-tools

  OM HERO TOOLS

  HERO - er et registreret varenavn og tilhører firmaet HERO-tools A/S, virksomheden blev stiftet i 1986. 
  Virksomheden er 100% danskejet.

  HERO er leverandør af håndværktøj, murerværktøj, skærende værktøj, trykluft-værktøj og tekniske artikler til det danske og skandinaviske marked.

 • HP Schou

  FRA START TIL NU

  VEJEN TIL SUCCES, SALG OG VÆKST

  NORDENS STØRSTE UDVALG AF NONFOOD VARER

  Vi lagerfører et bredt og dybt sortiment inden for områderne DIY, Home and Kitchen, Outdoor og Garden and Leisure, så du kan nøjes med at handle ét sted og få leveret dine varer i løbet af nogle få dage - uanset om der er tale om kampagnevarer eller koncepter med komplette vareserier i forskellige brands. Besøg vores store SHOWROOM i Kolding og oplev selv alle fordelene ved at have Schou som din samarbejdspartner. Derudover tilbyder vi et næsten uendeligt antal skaffevarer, som vi gennem vores kontor i Kina importerer specielt til dig.
   

  VI HAR REDSKABERNE
  Vi benytter os af den nyeste teknologi og er hele tiden på forkant med udviklingen. Pick to voice og EDI er blot nogle af de vigtige redskaber bag vores effektivitet.  Vi har eget pakkeri - med de nyeste redskaber ved hånden. Derfor kan vi levere varerne, så de er lige til at køre ind i butikken, uanset om det drejer sig om standard- eller specialpakninger.  Fra vores logistikcentre, hvor vi råder over ca. 80.000 m² lagerplads, sørger vi for en effektiv styring, så dine varer altid er fremme i rette tid og i rette mængder.

 • Jackon

  Jackon-gruppen er en norsk-ejet koncern med hovedkontor i Fredrikstad, Norge. I november 2012 køber Jackon AS aktiemajoriteten hos ThermiSol A/S og får dermed produktions og salgsenhed i Hedensted, Danmark. Per 1. januar 2013 skifter ThermiSol A/S navn til Jackon Danmark A/S.

  Jackon er Nordens førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien. Koncernen har i alt 18 fabrikker i Europa, hvoraf 15 er placeret i Norden. Vi har ca. 800 ansatte og en årlig omsætning på 2,9 mia. NOK.

  Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), 
  Thermomur® og Jackon vådrum.

  I Jackon har vi lang erfaring med produktion af plastisoleringsprodukter. Vi har i dag et af Nordens mest moderne anlæg til fremstilling af isolering og emballage i EPS, EPP og XPS.

  Forskning og udvikling for nye løsninger

  Vores historie er præget af nytænkning og udvikling - og tilpasning til stadigt skiftende markedsforhold og behov. Med energibesparelse og miljøhensyn som ledestjerner, har vi udviklet en række produktionsmetoder, isoleringsløsninger og byggesystemer. Vi bestræber os på at skabe lette løsninger for et bedre miljø.

  Energisbesparelse og miljø er hovedfokus

  Vores laboratorier i Norge, Sverige og Tyskland har på flere områder og gennom en årrække oparbejdet en ledende international kompetence. Det gør, at vi hurtigt kan tilpasse produkterne til nye markeder, behov og ønsker.

  Kvalitetssikring

  Jackon har gennem flere år bygget et gennemarbejdet system for kvalitetssikring op. Det stiller krav til hele virksomheden - fra produktion til anvendelse af produkterne - og gør, at vi er tilpasset markedets krav.

  Den 9. September 2015 modtog vi beviset på dette, da vi blev certifiserede efter styringssystemet ISO 9001:2008.

  Vi kan nu dokumentere en ensartet kvalitet i alle led, fra produktudvikling, ordrehåndtering, produktion og levering. Dette gælder alle arbejdsprocesser i alle vores nordiske fabrikker og alle vores produkter; fra isoleirngsplader, byggesystemer, emballage og industriprodukter. Dette giver dig som kunde sikkerhed for levering af det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kvalitet.

  Grundlæggerne

  Jackon blev grundlagt i Fredrikstad i 1956 af Jacob Solgaard og Konrad Akselsen. Vi har siden starten arbejdet med udvikling og produktion af produkter baseret på polystyren. Det begyndte med produktion af isolerende rørskåle til vandrør og flydeelementer til redningsveste.

  Organisationen har udviklet sig til en stor koncern med en betydelig eksport til mange lande i Europa. Jackon har datterselskab og produktionsenheder flere steder: i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien og Finland.

  Vi har været med i over 60 år

  Vi er en organisation med traditioner. Vores historie er præget af nytænkning, udvikling og tilpasning til stadig skiftende markedsforhold og behov. Med dette som udgangspunkt har Jackon udviklet en række produkter og produktionsmetoder.  

  En del af branchen

  Vi er stor aktør i branchen, og derfor sidder vi naturligvis med ved bordet, når der skal snakkes om politiske tiltag, spørgsmål om miljø og sikkerhed. Vi er medlem af Plastindustrien, som er et bredt samarbejde mellem alle aktører i plastindustrien. I vores sektion - EPS sektionen har vi et godt og konstruktivt samarbejde med vores nærmeste "kon-kollegaer" om at fremme kommunikation omkring de mange miljømæssige fordele, der findes i materialet EPS, som også kaldes Airpop.

 • Jacobi tagtegl

  Vi byder dig velkommen hos Jacobi Walther Dachziegel. Vores firmahistorie går næsten 160 år tilbage, og dermed er vi én af de mest solide og erfarne mellemstore virksomheder inden for den tyske tagstensbranche. Med udgangspunkt i to firmahistorier med stærke traditioner skaber vi en moderne virksomhed med ansvar og succes. Jacobi Tonwerke er tagstensproducenter, innovatorer og eksperter. Vores lertagsten er lige så individuelle som de mennesker, der vælger disse som deres tagstensløsning. Den gode ler er dog kendetegnende for alle vores tagstenstyper.

 • MetroTile

  I 1997 startede Metrotile et partnerskab med det belgiske Metrotile Europa med henblik på produktion af Metrotile tagplader til det europæiske marked. Fabrikken i Belgien er idag den mest moderne af sin slags i verden og har i oktober 2003 opnået ISO 9001 certificering og i 2010 blev virksomheden  ISO 14001 miljø certificeret. 

 • NSH Nordic

  NSH NORDIC A/S blev grundlagt i 1988 af Preben og Christel Norup. Det hele startede med en lille gårdbutik med speciale indenfor fåreartikler, og navnet var dengang Norup Fåregrej. I løbet af de sidste år har virksomheden gennemgået en rivende udvikling. Den lille gårdbutik er lukket, og vi er i dag blandt Skandinaviens største udbydere af hegn, udendørs legepladser til privat brug og digitale vejrstationer.

 • PLUS

  VI SKABER RAMMEN TIL FAMILIENS SAMLINGSSTEDER I UDERUMMET.
  HER FINDER DU INSPIRATION TIL HAVEN TERRASSEN ALTANEN OG BAGGÅRDEN.
 • Pro-file

  Profile A/S blev etableret i 1999 og har siden starten markeret sig som en kompetent samarbejdspartner og leverandør til byggebranchen. I takt med betydelige udvidelser af sortimentet er virksomhedens aktiviteter gennem årene blevet væsentligt forøget. Rådgivning og salg er placeret i Rødekro.
  Profile A/S er ligeledes repræsenteret med egen afdeling i Sverige.

 • ProBuilder

  ProBuilder en serie af semiproff. værktøj tiol GDS folket

 • Rias

  Som den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark er RIAS A/S leverandør til alle grene af industrien, byggeriet og den offentlige sektor. Vi har desuden betydelige aktiviteter i det øvrige Skandinavien.

  Plast indgår i stort set alle produkter og sammenhænge, hvor kravene til præcision, holdbarhed, design og miljøhensyn er høje. Derfor leverer RIAS plasthalvfabrikata til så forskellige områder som bygge- og anlægssektoren, den kemiske industri, maskinindustrien, offshore, levnedsmiddel-, møbel- og emballagesektoren samt visuel kommunikation.

  Vi lagerfører et meget bredt sortiment af plasthalvfabrikata og tilbyder desuden alle typer af kundetilpassede løsninger fra vores specialiserede forarbejdningsafdeling, RIPRO.

  RIAS er grundlagt i 1959 som ’RIAS, Roskilde Industri Aktieselskab’, og hovedsædet har siden da ligget på Industrivej i Roskilde. Siden 2008 har Nordisk Plast i Assentoft ved Randers været en del af RIAS.

  RIAS A/S er et børsnoteret selskab med thyssenkrupp koncernen som hovedaktionær. RIAS indgår dermed som et af 13 selskaber i det netværk, der under thyssenkrupp plastics forsyner det internationale marked med plasthalvfabrikata.
   

 • Riisfort

  Historien om Riisfort

  I 1948 stiftede Rasmus Riisfort virksomheden Riisfort A/S i Aarhus. Siden er det gået stærkt, og i dag er vi førende inden for de laminater og plader, der fylder godt op på vores mere end 10.000 m2 store varelager.

  0 varer

 • Skalflex

  Skalflex producerer og leverer facadeprodukter og facadeløsninger til hele Danmark.

  Vi startede op i 1973 med ganske få produkter, og siden er vi vokset til at blive én af landets førende leverandører inden for området. Vores sortiment dækker bredt inden for byggematerialer med kerneområder på puds og mørtler, facadeisolering, fugtsikring og facademalinger.

  Skalflex’ filosofi har fra starten været at levere god kvalitet og god service. Den filosofi har vi holdt fast ved, og sammen med vores lyst til hele tiden at udvikle og forbedre produkter, sortiment og arbejdsgange, er den uden tvivl årsagen til vores fortsatte fremgang.

  Skalflex var i de første godt 40 år en familieejet virksomhed, men efter et planlagt generationsskifte i 2015 skiftede ejerforholdet hænder, og Skalflex blev en del af franske ParexGroup. Et ejerforhold, som bedst kan beskrives som win-win for begge parter.

  Virksomheden har base i Viborg med produktion i henholdsvis Viborg og Brædstrup, og Skalflex beskræftiger i dag ca. 30 medarbejdere.

 • Trewidor

  Trewidor er en nyetableret virksomhed med egen fabrik, hvor vi udelukkende producerer kvalitetsvinduer og døre til det nordiske marked.

   Den højeste kvalitet af materialer

  ● Den bedste produktionsteknologi på markedet

  ● Hurtig og fleksibel levering på 2-3 uger

  ● 10 års garanti

Besøg din lokale Lavpris Træ og se hele vores udvalg

FIND VEJ

Accept

Cookies.. Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og budskaber, men også til statistik og målrettet markedsføring fra os selv samt fra 3. parter. Ved at fortsætte på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies HER!