Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag
Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag
Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag
  • SKAFFEVARE
Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag
Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag
Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag

Metrotile® Bond PRESTIGE - ståltag

184,95 kr

(184,95 kr m2 FRA - v/min 120m2 komplet tag)

Inkl. moms

Kontakt din lokale Lavpris Træ for tilbud på netop dit tagprojekt.

 

Metrotile forener det stilrene, det elegante og robuste i Bond PRESTIGE. Den blanke og rene overflade giver liv, kontrast og et eksklusivt udseende. Den matte overflade er tilpasset og er i harmoni med omgivelserne og danske bygge traditioner.

Den slagfaste lakering giver Bond PRESTIGE robusthed - og det giver vi 40 års garanti på.
Produktet er kendetegnet som øvrige Bond lakeringer - ved den klassiske tegldesign. Den specielle aluzinkbelægning giver en uovertruffen holdbarhed. Tagpladerne er produceret af galvaniseret stål og aluzink som gør de miljø venlige plader næsten 100 % genanvendelige.

Let og hurtigt at montere
Metrotile Bond PRESTIGE er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt, og pladens størrelse gør håndtering og skære-arbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

Et tag tiltænkt Norden
Bond PRESTIGE er tiltænkt at skulle kunne klare alle de vejrsituationer som det nordiske klima tilbyder. Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og kraftig storm - og vigtigst det saltholdige nordiske klima.

Bond PRESTIGE er belagt med en kraftig slagfast lakering - som gør produktet robust og nemt at håndtere under montage. Selve kernen er OptigalTM Aluzink, som er en speciel blanding af zink, aluminium og magnesium. Den gør Bond PRESTIGE korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål.

Med Bond PRESTIGE er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garant

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Product added to wishlist
Product added to wishlist