Skalflex vådrumssikring 5-8m2
  Skalflex vådrumssikring 5-8m2

  Skalflex vådrumssikring 5-8m2

  1458271
  699,95 kr
  Inkl. moms

  Vådrumssæt

  Tætningsmassen er lugtfri, klar til brug og påføres med enten pensel, spartel eller rulle. Efter hærdning er Skalflex tætningsmasse uigennemtrængelig for vand og tåler silikone.

   

  Anvendelsesområde: Til professionel vandtætning af vægge og gulve i vådrum/vådzone før opsætning af fliser. Gulv:   Mineralske materialer som beton, puds m.m. Væg:   Gipskartonplader, kalciumsilikatplader, uorganiskematerialer som beton, porebeton, letbeton,puds m.m. Vær opmærksom på specielle regler vedr. vådrumssikring. Se SBI anvisning 200 Vå

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist