Termotag tagbergning - gratis
Termotag tagbergning - gratis

Termotag tagberegning - gratis

Skal du have nyt termotag, så lad os vejlede dig. Vi forhandler termotag RIAS, som nemt kan beregnes. Du kan få enten glasklar eller hvide plader samt i flere tykkelser, helt ned fra 10mm til 55mm. Rias har også nogle smarte plader med HEATSTOP, som kan sænke temperature med op til 13 grader.

PRØV HER

 

LAV DIN EGEN TERRASSE ELLER UDESTUE

Et termotag er perfekt til din terrasse eller udestue. Tagets funktion er ganske enkelt at opsamle al den varme, solen giver i løbet af dagen. Det har også den funktion, at det skal holde regnen ude, så udestuen kan bruges ved alle årstider. Et termotag til udestue skal skabe et behageligt lys, når solen står ind og give en hyggelig akustik, som særligt bemærkes, når det regner. 

Når du skal vælge termotag til udestue, bør du gå efter et med en god isoleringsevne. Har dit termotag til udestue en god isoleringsevne, vil der ikke være behov for yderligere isolering i rummet. Jo tykkere termotag til udestuer er, des større vil isoleringsevnen også blive.

Et termotag til udestue, terrasse eller din garage, er fremstillet i flere lag af polycarbonat. Polycarbonat er en slagfast plade af plastik, der næsten føles som glas. Det er oplagt til brug, hvor der ønskes et glas, der ikke kan gå i stykker, og derfor bruges det netop også til termotag til udestuer. De flere lag af polycarbonat har den særlige fordel, at de modvirker kondens og giver denne isolerende effekt. Lyset får altså stadig lov til at slippe igennem tagpladerne, og varmen fra lyset bliver inde bag taget. 

FORSKELLIGE TYPER AF TERMOTAG TIL UDESTUER

Hos Lavpris Træ kan du finde både billig termotag og Riatherm Lux, Rodena, Rias, Riaklik og Scandilight termotag til rimelige termotag priser. Vores billig termotag 10 mm fås i flere forskellige længder og er blandt de billigste på markedet.

Et tykkere alternativ, som for eksempel et termotag 16 mm vil have en højere isoleringsevne og være et yderst effektivt termotag til udestuer. Denne tykkelse fås blandt andet hos Riatherm, Rodena, Rias og Scandilight. Du kan dog finde termotag til udestuer, der er endnu tykkere end det. Det er enormt vigtigt, at du overvejer, hvor tykt dit termotag til udestue skal være, da det også behøver understøtninger, når det skal monteres.  

MONTERING AF TERMOTAG TIL UDESTUER

Er du gør-det-selv-typen, der skal i gang med det næste byggeprojekt, kan det være noget af en jungle at finde rundt i, hvordan en montering af termotag til udestuer kommer til at foregå. Det er et tidskrævende projekt, der kræver, at du sætter dig ind i den enkelte manual, inden du starter. 

Montering af termotag til udestuer varierer efter, hvilket system du vælger. Både Rodena og Riatherm monteres for eksempel efter det kendte Riaherm profilsystem. Derfor er der ikke en overordnet vejledning til montering af termotag. Dog er der et par gode råd, du kan tage med dig, inden du starter på projektet.

Før du starter med din montering af termotag til udestue, bør du sikre, at følgende anbefalinger overholdes:

Der bør være et minimumsfald på taget på 30 mm. pr. meter. Derudover bør de enkelte plader have 25 mm luft til at kunne udvides, når de tilsluttes muren. Du bør kun bruge limtræ til spærene og remmene og ikke alle mulige andre former for lim. Fremgangsmåden er desuden ofte forskelligalt efter, om det er sommer eller vinter. Derfor bør du lige sætte dig ind i, om der er tiltag, du skal rette dig efter, hvis du for eksempel skal i gang med dit byggeprojekt i koldt vejr.

Ny

Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

Product added to wishlist
Product added to wishlist