Potmix Asphalt Repair 20kg.
  Potmix Asphalt Repair 20kg.

  Potmix Asphalt Repair 20kg.

  9001030
  299,95 kr
  Inkl. moms
   

  Repair er den fleksible asfalt til både små og store reparationer. Asfaltmassen størkner under tryk, og udlægningen kræver ingen tidligere erfaring med asfalt eller specialværktøjer og maskiner. Da asfaltmassen størkner under tryk, kan man med fordel udlægge massen og lade trafikken klare trykket. Produktet er udviklet til at fungere lige godt om sommeren som om vinteren og har en holdbarhed i uåbnet emballage på mindst et år. Repair indeholder ingen opløsningsmidler!

  Potmix® Asphalt Repair anvendes til hurtig og holdbar reparation af belægningsskader samt asfaltering af mindre flader. Asfaltmassen størkner ved stødvise tryk – jo mere tryk desto hårdere asfalt. Overfladen kan med fordel tages i brug umiddelbart efter lægningen.

  Brugsanvisning: Overfladen klargøres ved at rengøre og fylde den med et bærelag af grus eller sand, som komprimeres.
  En dybde på ca. 1-3 cm overlades til asfalten. Til de vanskeligste overflader anbefales det at anvende Potmix® Asphalt Primer for at forbedre vedhæftningen yderligere. Asfaltmassen påføres og komprimeres med stødvise tryk.

  SIKKERHEDSDATABLAD

   

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist