Mellemstykke 1 meter aluzink
  Mellemstykke 1 meter aluzink

  Mellemstykke 1 meter ALUZINK

  1378601
  69,95 kr
  Inkl. moms

  Bruges til brede udhæng, hvor man ikke kan få afvandingen ind til husmuren udelukkende med bøjninger. Mellemstykket bruges mellem to bøjninger, hvor den ene sidder på tudstykket og den anden på nedløbsrøret.

  Husk silikone til samlingerne.

   

  Forkanten på RODENA tagrender har en flot runding. RODENA AluZink tagrende har en ren, naturlig og blank overflade, og har en flot runding på forkanten. AluZink indeholder de bedste egenskaber fra aluminium og zink, og er meget modstandsdygtig overfor korrosion. AluZink-laget består af 45% zink og 55% aluminium og er belagt med klar lak, der forhindrer sorte fingre på renden ved montage. 20 års garanti for gennemtæring.

  Se vedhæftet montagevejledning for mere information under fanen "DOWNLOAD"

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist