PLUS Siesta havemøbler

Havemøbler i harmonisk design og overlegen kvalitet

Har du nogensinde drømt om at forvandle din have, udestue eller terrasse til den perfekte oase, hvor du rigtigt kan slappe af og koble af? Plus Siesta Havemøbler er svaret på dine drømme med deres unikke rå og rustikke design, der kombinerer æstetik, komfort og holdbarhed til en overkommelig pris.

Glasplade m/poleret kant - 137,5×75,5 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Glasplade m/poleret kant - 137,5×75,5 cm

Siesta Møbelsæt - 138 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta Møbelsæt - 138 cm

Siesta stort bord - 138 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta stort bord - 138 cm

Siesta Loungesæt m/lille bord - 80 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta Loungesæt m/lille bord - 80 cm

Siesta Loungesæt m/stort bord - 138 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta Loungesæt m/stort bord - 138 cm

Siesta skammel/bord - 80 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta skammel/bord - 80 cm

Siesta bænk/bord - 138 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta bænk/bord - 138 cm

Siesta stol - 80 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta stol - 80 cm

Siesta sofa - 138 cm
  • SKAFFEVARE
PLUS Siesta havemøbler

Siesta sofa - 138 cm

Viser 1-9 af 9 element(er)

Siesta havemøbler er kendt for deres unikke og anderledes udseende, der tilfører karakter og personlighed til ethvert udendørs rum. Med enkle linjer og FSC-certificerede trætraller udstråler møblerne en naturlig elegance, der passer perfekt ind i enhver have eller terrasse.

 

En af de mest tiltalende aspekter ved disse havemøbler er den tilbagelænede loungestil, der inviterer til uformel afslapning og hyggelige stunder under åben himmel. Denne stilfulde tilgang til indretningen af dit uderum tilføjer ikke kun komfort, men skaber også en atmosfære af ro og hygge.Til den tilbagelænede loungestil hører også lavtsiddende borde, der gør det nemt at læne sig tilbage og slappe af. Disse borde skaber en uformel atmosfære, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en forfriskende drink mens du nyder solen. Det er et ideelt valg for dem, der ønsker en afslappet og uformel udendørs oplevelse.

 

Med Plus Siesta Havemøbler får du ikke blot havemøbler med unikt design men også møbler af høj kvalitet. Når du investerer i Plus Siesta Havemøbler, investerer du i holdbarhed. Disse møbler er bygget til at modstå de udfordringer, som udendørsmøbler står overfor – fra solens stråler til regn og blæst. Med minimal vedligeholdelse vil Plus Siesta Havemøbler forblive smukke og funktionsdygtige år efter år.

 

Havemøbler i bæredygtige materialer

Plus Siesta Havemøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. Denne certificering garanterer ikke kun bæredygtighed, men sikrer også, at møblerne er lavet af træ af højeste kvalitet. Havemøbler, fremstillet af FSC-certificeret træ, repræsenterer ikke blot et møbelvalg, men også et bæredygtigt og ansvarligt valg for dem, der ønsker at nyde udendørslivet uden at påvirke miljøet negativt. Dette bæredygtige valg inden for havemøbler skaber ikke kun smukt designede møbler, men også et sundt bidrag til bevarelsen af vores skove og natur.

 

FSC-certificeret træ: Hvad betyder det?

FSC står for Forest Stewardship Council, og når træ er FSC-certificeret, betyder det, at det er høstet på en måde, der respekterer og opretholder skovens økosystem. FSC-certificeringen sikrer, at træet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, hvor der tages hensyn til både miljø, sociale forhold og økonomisk levedygtighed.

 

Brugen af FSC-certificeret træ i havemøbler er en markant handling mod skovrydning og overudnyttelse af skovressourcer. Denne certificering indikerer, at træet er blevet høstet med respekt for skovens mangfoldighed, beskyttelse af dyreliv og bevarelse af vandressourcer. Ved at vælge havemøbler lavet af FSC-certificeret træ bidrager du aktivt til bæredygtig skovforvaltning.

 

Fleksible muligheder til enhver udendørs indretning

Plus Siesta Havemøbler tilbyder store muligheder, når det kommer til indretningen af dit uderum. Uanset om du foretrækker et komplet bord/bænkesæt, en enkeltstående bænk eller individuelle stole og bænke, har Plus Siesta et omfattende udvalg, der imødekommer forskellige behov og præferencer.

 

For dem der ønsker en komplet udendørs spiseoplevelse, tilbyder Plus Siesta Havemøbler bord/bænkesæt. Disse sæt er designet med harmoni i tankerne og kombinerer et stilfuldt bord med matchende bænke, hvilket skaber den perfekte ramme omkring udendørs måltider, sammenkomster og hyggelige stunder under åben himmel.

 

For dem, der foretrækker en mere fleksibel indretning, tilbyder Plus Siesta enkeltstående bænke. Disse bænke er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, og de kan placeres strategisk rundt omkring i haven eller terrassen for at skabe hyggelige siddepladser og et afslappet udendørs miljø.

 

Plus Siesta Havemøbler tilbyder også en række enkelt- og dobbeltstole/bænke, der kombinerer komfort med stil. Disse møbler er ideelle til dem, der ønsker mere individuelle siddepladser, hvor man kan nyde solen eller slappe af med en god bog. Dobbeltbænke er perfekte til par, der ønsker at dele hyggelige øjeblikke i haven. Du kan også supplere med et lille loungebord, der indbyder til at nyde en kølig drink i solen.

 

Minimal vedligeholdelse giver ro i sindet

Et af de afgørende træk ved Plus Siesta Havemøbler er den lethed, hvormed de kan vedligeholdes. En simpel vask med mild sæbeopløsning én gang årligt og en regelmæssig oliebehandling er alt, hvad der kræves for at bevare møblernes skønhed og styrke. Dette gør dem ideelle for dem, der ønsker smukke havemøbler uden besvær med konstant vedligeholdelse.

 

Uanset om du ønsker en hyggelig bænk til stille stunder, en elegant stol til enkeltstående siddepladser, eller en komplet sofa til udendørs sammenkomster, har Plus Siesta Havemøbler det perfekte møbelsæt til dig. Den brede vifte af størrelser og former gør det let at tilpasse møblerne til din specifikke have eller terrasse.

 

Dog skal det bemærkes, at på grund af denne natur kan der forekomme harpiksudtræk og små revner i træet. Disse elementer bidrager til møblernes autentiske udseende og understreger deres naturlige karakter. En anden ulempe ved disse møbler er, at de kan være lidt tunge at flytte. Der kræves derfor en smule ekstra anstrengelse ved omrokering eller flytning af møblerne. Dette bør dog vejes op mod de mange fordele ved deres holdbarhed og robuste konstruktion.

 

Specifikationer og mål

Stort bord: længde 138 cm, bredde 49 cm, højde 43 cm.

Stol (1 siddeplads): længde 80 cm, bredde 49 cm og en siddehøjde på 43 cm.

Bænk (2 siddepladser): længde 138 cm, bredde 49 cm  og en siddehøjde på 43 cm.

Stel: produceret i powdercoated 30×50 mm varmgalvaniseret stål.

 

Forny dit uderum med Plus Siesta Havemøbler hos Lavpris Træ

Drømmer du om at transformere din have eller terrasse med stilfulde og komfortable havemøbler? Så er Plus Siesta Havemøbler fra Lavpris Træ det ideelle valg for dig. Lavpris Træ bringer dig et stort udvalg af Plus Siesta Havemøbler til overkommelige priser, der passer perfekt til enhver udendørs indretning.

 

Lavpris Træ stræber efter at tilbyde dig Plus Siesta Havemøbler til de mest overkommelige priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi mener, at smukt designede og holdbare havemøbler skal være tilgængelige for alle, og derfor gør vi vores bedste for at levere produkter, der opfylder dine forventninger uden at sprænge budgettet.

Opgrader dit udendørs rum med Plus Siesta Havemøbler fra Lavpris Træ. Besøg en af vores butikker eller udforsk vores online sortiment for at finde det perfekte sæt, der vil bringe liv og komfort til din have.

Product added to wishlist
Product added to wishlist