PLUS Hønsehus

Hønsehuse – æg i øjenhøjde

Drømmen om, at frokostens æggekage udspringer af egne råvarer, ligger i dag højt hos mange danske boligejere. Og med et nyt stort hønsehus fra PLUS bliver det nu endnu nemmere at hente de friske æg, som ikke længere gemmes væk i små lave hønsehuse.

Drømmen om landlig idyl

Høns, der kagler, en hane der galer og friske æg til morgenbordet, få dine egne høns i haven! Drømmen om landlig idyl bringes i stadig stigende grad ind til villakvarteret eller midtbyen, og med PLUS’ nye eksklusive drømmevillaer til hønsene bliver det både nemmere og mere lækkert at hente æg fra hønsegården i baghaven. 

Hønsehus 6-kantet - Sort
  • SKAFFEVARE
PLUS Hønsehus

Hønsehus 6-kantet - Sort

Viser 1-1 af 1 element(er)

FRA JORD TIL BORD MED HØNSEHUSE I TRÆ

Hold høns i haven, støt op om bæredygtighed og få friske æg til morgenmaden. 

Træd ind i din egen lille oase af bæredygtighed og selvforsyning med høns, der byder dig velkommen med kaglende glæde og halefjer, der flagrer i vinden. En ægte forbindelse til naturen venter på dig lige uden for din dør i form af dette smukke 6-kantet hønsehus fra PLUS. Forestil dig morgenens første solstråler, der kærtegner din have, mens du iført morgenkåbe og tøfler begiver dig mod dit hønsehus, hvor friske æg ligger og venter – måske en æggekage i vente med masser af smag og fuld af den tilfredsstillelse, der kun kommer fra at høste dine egne råvarer.

Hønsehuset fra PLUS er ikke blot en struktur i haven; det er en portal til det autentiske liv. Hver gang du træder ind i hønsehuset, træder du ind i en verden af ansvar, glæde og en forbindelse til dine fødevarer, som moderne livsstil sjældent tillader. Når du vælger vores hønsehus fra PLUS, vælger du også et hønsehus i højeste kvalitet, materialer, der er nøje udvalgt for deres robusthed og holdbarhed. Disse hønsehuse er ikke blot tilflugtssteder for dine fjerklædte venner, men også et kunstværk i træ, der komplementerer din haveindretning og bringer æstetikken i dit udemiljø til nye højder.

HØNSEHUS MED MASSER AF PLADS

 

Størrelsen på hønsehuset er en afgørende faktor, når du planlægger at holde høns. Med et hønsehus fra PLUS er der masser af plads til dine høns, så de kan udfolde sig og trives. Det er ikke bare et spørgsmål om størrelse, men om komfort og velvære for dine fjerklædte familiemedlemmer. Giv dine høns et hjem, der er så sikkert, som det er behageligt. 

Når det kommer til prisen, er et hønsehus fra PLUS en overkommelig investering i din bæredygtige livsstil. Prisen på hønsehuset afspejler ikke kun produktets kvalitet, men også den værdi, det tilføjer til dit daglige liv. Tænk på det som en langsigtet investering i sundhed og velvære for både dig og dine høns. PLUS forstår vigtigheden af at tilbyde overkommelige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

LEVERING DIREKTE TIL DIN DØR

Du kan få dit kommende hønsehus direkte leveret til din dør. Du behøver ikke bekymre dig om besværet ved at transportere et hønsehus i dele eller samle det fra bunden. PLUS sikrer en smidig oplevelse, der gør det nemt for dig at komme i gang med at skabe din egen hønsegård.

Så hvorfor vente? Tag skridtet ind i den skønne verden af hønsehold med et hønsehus fra PLUS. Gør drømmen om friske æg og landlig idyl til virkelighed, og lad dit hønseeventyr begynde. Med et hønsehus, der er skabt med omhu og kærlighed til både dyr og design, kan du opleve glæden ved at se dine høns trives i et sikkert, stilfuldt og funktionelt hjem. Giv dig selv den gave at være i direkte kontakt med naturen, mens du nyder de lækre æg, der er resultatet af dit eget arbejde og engagement. PLUS hønsehuse – hvor æggene er inden for rækkevidde, og drømmen om et autentisk, landligt liv bliver en smuk virkelighed. 

HØNSEHUS, DER ER LET AT RENGØRE


Vores smarte hønsehus fra Lavpris Træ er nemt at rengøre. Med den smarte dobbeltlåge i fuld højde kan du nemt komme ind i hønsehuset og gøre det rent. Du behøver ikke bøje dig eller jonglere med trange rum; i stedet kan du nemt gå ind i hønsehuset og rengøre det, så dine høns kan gå rundt i et sundt og hygiejnisk miljø. Det er en måde, hvorpå PLUS går skridtet videre for at sikre, at dit hønsehus forbliver en glæde at eje og en fornøjelse at pleje.    

EFTERBEHANDLING AF HØNSEHUS

 

Dette smukke hønsehus fra Lavpris Træ er grundmalet, hvilket hæmmer udviklingen af skimmelangreb. Vi anbefaler dog, at du efterbehandler hønsehuset, når du har samlet det, så det kan modstå det skiftende klima. De malede overflader bør efterses, efterbehandles og rengøres jævnligt, da det forlænger levetiden af træværket – og det er generelt de mindre revner, de vandrette flader samt endetræet, der har en indflydelse på overfladens holdbarhed. Når du efterbehandler hønsehuset, er det vigtigt, at træværkets fugtighed er under 15 %. Vælg f.eks. en tør og solrig august- eller septemberdag, hvor træværket er tørt efter en lang sommer. Er du i tvivl, om træets fugtighed kommer under 15 %, kan du med fordel anskaffe dig en fugtmåler, så du er sikker på, at fugtigheden kommer under de 15 %.

SÅDAN HOLDER DU BEDST HØNS

At holde høns i hønsehusET fra PLUS er ikke blot en opgave; det er en oplevelse, der forbinder dig med naturen og giver dig friske æg lige uden for din dør. For at sikre at dine høns trives og giver dig de bedste resultater, er der nogle vigtige aspekter at overveje.

1. Plads og Komfort: Sørg for, at hønsehuset har tilstrækkelig plads til dine høns. PLUS hønsehuset er designet med hensyn til hønsekomfort, men det er vigtigt at undgå overfyldning. Hønsene bør have plads til at bevæge sig frit og finde et sted at hvile.

2. Foder og Vand: Sørg for en konstant forsyning af rent vand og passende foder. Hønsene har brug for en afbalanceret kost for at lægge sunde æg og opretholde deres trivsel.

4. Sikkerhed: Sikre hønsehuset mod skadedyr og rovdyr. PLUS hønsehuse er konstrueret med sikkerheden i tankerne, men en ekstra check af låse og barrierer er altid en god idé.

6. Lys: Høns har brug for naturligt lys for at lægge æg og opretholde deres daglige rutine. Sørg for, at hønsehuset har tilstrækkeligt lysindfald i dagtimerne.

7. Efterbehandling: Vedligehold træværket med en passende efterbehandling for at beskytte det mod vejr og vind. Dette vil forlænge hønsehusets levetid og sikre en fortsat æstetisk appel.

8. Overvågning: Hold øje med dine høns' adfærd, ægproduktion og generelle sundhedstilstand. Eventuelle ændringer kan være tegn på sundhedsproblemer, der kræver opmærksomhed.

Hønsehold i et PLUS hønsehus handler ikke kun om æg, men om en dyb forbindelse til naturen og bæredygtighed. Ved at tage hensyn til disse vigtige faktorer kan du skabe et hjem for dine høns, hvor de trives, og hvor du kan nyde friske æg med ro i sindet.

Product added to wishlist
Product added to wishlist