PLUS tørrestativ

Tørrestativ fra PLUS – praktisk hverdagsmagi

Hæng tøjet på tørrestativet i baghaven eller gården, og spar familien for mange penge – og så er det ovenikøbet et miljøvenligt valg.

Et tørrestativ i haven er ikke kun en praktisk løsning til tørring af vasketøj, det kan også bidrage til at skabe en æstetisk og funktionel indretning i din have eller på gården. Udover at være miljøvenligt og energibesparende, tilfører et tørrestativ også en rustik charme til din udendørs plads. Et "Plus tørrestativ" fra Lavpris Træ kan derfor være en værdifuld tilføjelse til dit hjem.

PIPE Tørrestativ - Stål
  • SKAFFEVARE
PLUS tørrestativ

PIPE Tørrestativ - Stål

Tørresnor til 18425-15 - Ø4 mm × 20 meter
  • SKAFFEVARE
PLUS tørrestativ

Tørresnor til 18425-15 - Ø4 mm × 20 meter

Classic Tørrestativ - Træ
  • SKAFFEVARE
PLUS tørrestativ

Classic Tørrestativ - Træ

Viser 1-3 af 3 element(er)

FORDELENE VED ET TØRRESTATIV I HAVEN

Praktisk: Et tørrestativ i haven giver dig ikke blot plads til din tøjvask, men det er også særdeles velegnet til større genstande som sengetøj og tæpper. Dette gør det til en alsidig løsning, især til større husstande med meget vasketøj. Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvor du skal hænge alle de våde håndklæder eller pladskrævende sengetøj.

Energifordel: En af de mest iøjnefaldende fordele ved at bruge et udendørs tørrestativ er den energibesparelse, det medfører. Ved at lade solen og vinden gøre arbejdet for dig, undgår du at bruge en strømslugende tørretumbler. Dette er ikke kun godt for din økonomi, men også for miljøet, da det reducerer dit energiforbrug og din CO2-udledning.

Frisk luft og frisk duft: Når dit tøj hænger ude i den friske luft, får det en naturlig duft og føles friskere. Dette er især værdifuldt for sengetøj og tøj, der skal opbevares i længere tid. Den naturlige ventilation forhindrer også opbygning af lugt og fugtskader på dit tøj.

PIPE TØRRESTATIV I STÅL TIL NEDSTØBNING: EN ROBUST OG PLADSBESPARENDE LØSNING 

Hvis du leder efter en holdbar og pladsbesparende løsning til udendørs tørring, så er Pipe tørrestativet i stål til nedstøbning et ideelt valg. Dette tørrestativ er designet til at blive installeret permanent i jorden, hvilket sikrer et stabilt og holdbart tørrestativ under selv ugunstige vejrforhold.

Pipe tørrestativet i stål er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der er korrosionsbestandige og kan modstå vind og vejrs påvirkning. Det består af flere arme eller rør, der giver rigelig plads til at hænge tøjet og mulighed for at justere højden afhængigt af dine behov. Du kan nemt hænge både små og store tøjstykker op, og tørrestativets design sikrer en jævn luftcirkulation omkring tøjet, hvilket bidrager til en effektiv tørring.

CLASSIC TØRRESTATIV I TRÆ: EN TIDLØS OG ELEGANT TØRRELØSNING 

Hvis du foretrækker en mere traditionel løsning som udendørs tørrestativ, er vores Classic tørrestativ i træ det perfekte valg for dig. Dette tørrestativ er trykimprægneret NTR klasse A og grundmalet, hvilket tilføjer en varm og rustik atmosfære til din udendørs tørreplads. Da tørrestativet er trykimprægneret NTR klasse A, er det effektivt beskyttet mod råd, ligesom det tåler nedgravning. Stolperne er sammenlimet af to stykker af træ, hvilket mindsker risikoen for revnedannelser, ligesom stolperne har imponerende formstabilitet og styrke. 

 

Uanset om du vælger Pipe tørrestativet i stål til nedstøbning eller Classic tørrestativet i træ, kan du være sikker på at få en pålidelig og praktisk løsning til tørring af dit tøj udendørs. Begge tørrestativmodeller er designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, så du kan nyde en effektiv og organiseret tørringsproces hver gang.

TIPS TIL VALG AF DET RETTE TØRRESTATIV

Når du er klar til at investere i et udendørs tørrestativ, er det vigtigt at tage højde for flere faktorer:

Størrelse: Overvej hvor meget tøj du normalt vasker, og vælg et tørrestativ, der passer til dine behov. Det bør have tilstrækkelig plads til at hænge alt dit tøj uden at overbelaste stativet.

Materiale: PLUS tørrestativer er tilgængelige i forskellige materialer, hver med deres egne fordele. Træ er et populært valg på grund af dets naturlige skønhed og holdbarhed, mens metal er kendt for sin robusthed og nemme vedligeholdelse. Afhængigt af dine behov og mængden af din tøjvask, så bør du overveje hvilken type tørrestativ, der passer bedst til dine behov før du køber.

PLACERING AF TØRRESTATIVET

Når det kommer til at placere dit tørrestativ i haven eller på gården, er valget af sted afgørende for effektiv tørring og bevarelse af dit tøjs kvalitet. 

God luftcirkulation: En af de mest afgørende faktorer for vellykket tørring er at vælge et sted med god luftcirkulation. En konstant strøm af luft hjælper med at fjerne fugt fra dit tøj, hvilket gør det tørt og friskt på kort tid. Derfor bør du undgå trange hjørner eller steder, hvor tørrestativet er omgivet af forhindringer som træer eller høje hegn, der kan begrænse luftens bevægelse.

Undgå direkte sollys: Selvom sollys kan hjælpe med tørring af tøj, er det vigtigt at undgå direkte sollys, når du vælger placeringen af dit tørrestativ. Direkte sollys kan have skadelige virkninger på dit tøj over tid, især farvede tekstiler. Det kan føre til blegning af farverne og forårsage hurtigere slid på tøjet. For at beskytte dine tekstiler og forlænge deres levetid, bør du søge efter en placering, der tilbyder skygge eller delvis skygge i løbet af dagen.

Optimal placering: Den optimale placering for dit tørrestativ vil variere afhængigt af din have eller gård. En god tommelfingerregel er at finde et sted, hvor dit tørrestativ kan nyde godt af morgen- eller aftenlyset uden at udsættes for den skarpe middagssol. Dette giver en ideel balance mellem tørring og beskyttelse af dit tøj. 

ET PRAKTISK, ÆSTETISK OG MILJØVENLIGT TØRRESTATIV

Et udendørs tørrestativ er en praktisk og æstetisk tilføjelse til enhver have eller gård. Udover at spare energi og give dit tøj den forfriskende fordel af frisk luft, kan det også tjene som et stemningsfuldt element i din have eller baggård. Med et tørrestativ i haven kan du nyde de mange fordele ved udendørs tørring og samtidig tilføre stil til din udendørs oase.

Product added to wishlist
Product added to wishlist