Udhusdøre

Mangler du en udhusdør til dit næste byggeprojekt, så er du kommet til det rette sted. Hos Lavpris Træ har vi samlet en række udhusdøre i særdeles høj kvalitet. Du kan bl.a. bruge døren til dit skur, udhuset eller carporten. Du finder vores udvalg af PLUS udhusdøre, enkelt, dobbelt samt vores SAFCO-model.

Vores udhusdøre er velegnet til det meste udendørs byggeri, men du bør dog være opmærksom på, at disse døre er beregnet til skure og udhuse. Du bør derfor ikke montere dem steder, hvor der befinder sig varmekilder på indersiden. Det skyldes, at døren ikke er konstrueret til at isolere mod kulde, og derfor bør du ikke bruge den som dør ind til dit opvarmet hus. Der må maksimalt være temperaturforskel på 10 grader mellem inden- og udendørs. Derfor er vores udhusdøre særdeles velegnet til brug i udhus, redskabsskur og sågar et anneks eller en garage, som du ikke har opvarmet.

Hos os er kvalitet altid i højsædet, hvorfor vores PLUS udhusdøre er lavet af de bedste materialer. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med prisen, eftersom priserne på vores udhusdøre spænder fra 1.149 og op til 3.699 kr. En række af udhusdørene er skaffevarer, hvilket betyder at du må beregne en mindre leveringstid på disse. Blandt vores sortiment finder du markedets mest konkurrencedygtige priser på udhusdøre.

PLUS Udhusdør std. panel inkl. karm - 88,6 x 197,8 cm
 • SKAFFEVARE
Udhusdøre

PLUS Udhusdør std. panel inkl. karm - 88,6 x 197,8 cm

 PLUS Udhusdør 88,6x197,8cm med glas
 • SKAFFEVARE
Udhusdøre

PLUS Udhusdør std. panel m/vindue inkl. karm - 88,6 x 197,8 cm

PLUS udhusdør 78,6x187,8cm
 • SKAFFEVARE
Udhusdøre

PLUS Udhusdør panel inkl. karm - 78,6 x 187,8 cm

PLUS udhusdør 78,6x187,8cm
 • SKAFFEVARE
Udhusdøre

PLUS Udhusdør panel inkl. karm- 88,6 x 197,8 cm

Plus dobbelt udhusdør m/vindue 151,2x187,8cm
 • SKAFFEVARE
Udhusdøre

PLUS Dobbelt udhusdør panel m/vindue inkl. karm - HU - 151,2 x 187,8 cm

Udhusdør med rude på spids inkl. karm - 80 x 185 cm, 10 gr.
  Udhusdøre

  Udhusdør med rude på spids inkl. karm - 77,8x184 cm (M8x19)

  Udhusdør 10gr 87,8x198cm m9x20
   Udhusdøre

   Udhusdør 10gr 87,8x198cm m9x20

   Swedoor udhusdør 127,8x204,8cm
   • SKAFFEVARE
   Udhusdøre

   Swedoor udhusdør 127,8x204,8cm

   Swedoor udhusdør 127,8x204,8cm
   • SKAFFEVARE
   Udhusdøre

   Swedoor udhusdør 127,8x197,8cm

   Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm
   • SKAFFEVARE
   Udhusdøre

   Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm

   Swedoor udhusdør 151,4x204,8cm
   • SKAFFEVARE
   Udhusdøre

   Swedoor udhusdør 151,4x197,8cm

   Viser 1-11 af 11 element(er)

   UDHUSDØRE I FLERE FORSKELLIGE STØRRELSER

   Vores udhusdøre kan købes i flere forskellige størrelser, så de passer til lige netop dit behov.

   Plus udhusdørene kommer i forskellige metermål afhængig af højde og bredde.

    

   Højde:

   •        197,8 cm
   •        187,8 cm

   Bredde:

   •        78,6 cm
   •        86,6 cm
   •        127,8 cm
   •        151,2 cm

   UDHUSDØRENES EGENSKABER

   I vores kategori af udhusdøre finder du både med glas og sågar modeller med dobbelt udhusdøre. De fleste af dørene er lavet i fyrretræ og er ubehandlet med undtagelse af vores SAFCO udhusdør, der er beklædt med aluminium.

    

   Når du skal bygge dit nye udhus, eller redskabsskur, og skal have fat i en dør, skal du være særligt opmærksom på, at en udhusdør altid åbner udad. Du kan, ved de fleste døre, vælge mellem at bestille den med håndtag i højre side eller venstre side. Men en dobbelt udhusdør vil det også være muligt at græsslåmaskinen eller havetraktoren kan komme ind i skuret. Det vil også være lettere at komme ind med en trillebør, hvis det er gennem en dobbelt udhusdør.

    

   BEHANDLING AF UDHUSDØRENE

   Dørene er ubehandlede, hvilket betyder at du bør male eller behandle dem med olie, når du har monteret dem. Det er altid en god idé at give nyt træ en grundingsolie efterfulgt af træbeskyttelse. Behandling af dørene giver en væsentligt forlænget levetid, og den forhindrer fugt at trænge ind i træværket. Sydvendt træværk vil ofte tage mere skade end nordvendt, da solen påvirker træet i højere grad. Behandlingen modvirker også revner og solens nedbrydende kraft i strålerne.

    

   UDHUSDØR MED VINDUE 

   Er du på udkig efter en udhusdør med vindue? I vores udvalg af udhusdøre finder du bl.a. udhusdøre med vinduer, som giver et pænt lysindfald til dit redskabsskur, udhus eller lignende. En udhusdør med vindue er at foretrække i netop redskabsskure og udhuse, hvor der måske er begrænset med lys eller få vinduer. Men en udhusdør med vindue giver også et pænt helhedsindtryk af den givne bygning, hvor døren skal monteres. 

   Tag f.eks. vores PLUS udhusdør med vindue og sildebenspanel, som er en smuk udhusdør, der virkelig vil pryde på f.eks. nye redskabsskure, annekser, udhuse, staldbygninger eller lignende. Sildebensmønstret tilføjer et iøjnefaldende design til den – i forvejen – elegante udhusdør.   

    

   SWEDOOR UDHUSDØR – DØRE I HØJESTE KVALITET 

    

   Her på siden finder du bl.a. de kendte udhusdøre fra Swedoor, som er en af verdens største og førende producent og leverandør af døre. Alle vores udhusdøre fra Swedoor er beklædt med nåletræ og er desuden ubehandlede. Det betyder, at inden udhusdøren bliver monteret, skal den overfladebehandles med træbeskyttelse eller maling både indvendigt og udvendigt. Men inden du overfladebehandler døren, skal du sørge for, at den er fri for støv og generelt er ren og tør. Efter behandlingen vil du måske kunne fornemme små ujævnheder på udhusdørens overflade, men det kan du undgå, hvis du sliber udhusdøren med sandpapir, inden den overfladebehandles.

   Udhusdørene fra Swedoor må kun anvendes til uopvarmede rum, hvor temperaturen stort set er den samme indenfor som udenfor. Hvis dit skur, anneks, garage, staldbygning eller lignende derimod er opvarmet, skal du have fat på en klassisk, regulær yderdør, da regulære yderdøre giver den nødvendige isolerende og beskyttende effekt i opvarmede rum.

    

   SWEDOOR UDHUSDØRE  

    

   Her hos Lavpris tilbyder vi fire slags udhusdøre fra Swedoor i forskellige mål: Swedoor udhusdør 127,8 x 204,8 cmSwedoor udhusdør 127,8 x 197,8, 8 cmSwedoor udhusdør 151,4 x 204,8 cm samt vores Swedoor udhusdør 151,4 x 197,8 cm. Uanset hvilken udhusdør du vælger, får du i hvert fald en dør, der højner det overordnede udtryk i dit udhus – eller hvor udhusdøren nu end skal placeres. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på, at både dørgreb og låse sælges separat.

    

   Du skal selvfølgelig være påpasselig med selve opmålingen, så du får valgt den udhusdør med de korrekte mål, der passer til dér, hvor døren skal monteres. 


   Derudover er det vigtigt, at udhusdørene fra Swedoor ikke udsættes for regn, hvorfor de skal monteres steder, hvor der evt. er et lille udhæng (inklusiv tagrende) eller måske en baldakin over døren.  

   Product added to wishlist
   Product added to wishlist