Stolpebærer

Her finder du stolpebærere med søjlesko i stærkt stål der er overfladebehandlet , som sikrer dig en stor styrke og holdbarhed i dine stolper. De kan bruges i mange muligheder, og er med til at skabe grundlaget for alle dine drømme og fremtidige projekter. I vores udvalg finder du stolpesko med pæl i både L- og U-profiler og med forskellige mål, som du ville kunne bruge til alle dine byggeprojekter, både store og som små. Du kan få alt dette leveret utrolig hurtigt, lige til døren på kun 1-3 hverdage for intet mindre end 299 kr.

AN Stolpebærer L-profil 75mm 20cm
  Stolpebærer

  Fast Stolpebærer L-profil 20cm

  PN Stolpebærer U-profil 20cm
   Stolpebærer

   Fast stolpebærer U-profil 101mm 20cm

   AN Stolpebærer L-profil 75mm 40cm
    Stolpebærer

    Fast Stolpebærer L-profil 70mm 40cm

    PN Stolpebærer U-profil 40cm
     Stolpebærer

     Fast Stolpebærer U-profil 101mm 40cm

     BG Støberør ø20cm - 120cm
      Byggemarked

      BG Støberør ø20cm - 120cm

      BG Støberør ø15cm - 120cm
       Stolpebærer

       BG Støberør ø15cm - 120cm

       Stolpejern 350x40x4,0mm FZV
        Stolpebærer

        Stolpejern 350x40x4,0mm FZV

        Stolpesko Justerbar Type U 48mm - Til Reglar
         Stolpebærer

         Stolpesko Justerbar Type U 48mm - Til Reglar

         FAST Stolpebærer L-Profil 20cm (lillemodel)
          Stolpebærer

          FAST Stolpebærer L-Profil 20cm (lillemodel)

          Viser 1-9 af 9 element(er)

          Brug af stolpebærer samt fordele

          Stolpebærerne bruges for at danne et solidt grundlag til dit næste hus, havehegn, carport, skur, drivhus for bare at nævne et par stykker. Du kan være med til at sikre dig den bedst mulige støtte ved at bruge en stolpebærer. For at gøre det, så skal bærerne først og fremmest støbes ind i beton for at fastholde dem i deres position.
          På vores materialer er alt forarbejdet klaret på forhånd, og du skal derfor ikke selv tænke på, at kæmpe kampen med at bore huller i stolpeskoen. Alt dette er klaret for dig, og det eneste du faktisk skal tænke på er, hvor du har brug for at få brugt din stolpebærer. Når pælen er placeret, hvor end du har lyst, kan du let og enkelt fastsætte en søjle, ved at skrue bolte i skoen. Med stolpebæreren støbt ind  i beton samt de fastskruede bolte, kan du være helt rolig. Du kan nu sikre dig, at dit kommende projekt står på faste ben, og har dannet sig et stærk og fast fundament, hvor det hele står bundsolidt.

          Udendørs brug af stolpebærer

          Alle vores stolpebærere er varmforzinkede, som også kaldes galvaniseret stål. Dette betyder at stålet har fået en behandling på overfladen i form af en belægning. Dette er en kemisk proces, hvor stålet bliver dyppet i smeltet zink. Grunden til dette er, at skabe en mesterlig form for beskyttelse imod korrosion. Denne beskyttelse mod fugt og dannelse af rust betyder, at materialet også er perfekt egnet til udendørs brug. Materialet er derved gjort kampdygtigt mod alle naturens elementer som kunne forværre tilstanden af metallet. Belægningen af zink sørger derfor for en utrolig lang holdbarhed, da man ikke skal skifte noget ud på baggrund af rustdannelse. Ingen udskiftning af materialer betyder at materialet har en minimal vedligeholdelse faktor. Som en ekstra gestus vil det, økonomisk set også gavne dig i sidste ende, da en minimal vedligeholdelse betyder, at du ikke behøver at tage ud og købe nye materialer hvert år. Det vil sige, at du rent faktisk tjener dine penge ind igen i det lange løb.

          Bestil dine stolpebærere i dag!

           

          Product added to wishlist
          Product added to wishlist