Vindspærre og vindpap

Du bruger en vindspærre på ydersiden af din isolering for at forhindre dels fugt og dels vind at trænge ind og påvirke isoleringsevnen. I lette konstruktioner som skure, legehuse, garager bruges vindspærre typisk i vægkonstruktionen. Det er i dine lette ydervægge at du skal bruge Isola vindspærre som er 100 % HDPE Polyetylen.

Vi forhandler 2 slags vindpap. Det er følgende.

 

Isola vindpap 1x20 meter

Isola vindspærre 2,80x12,5 meter

 

Begge fungerer som vindpap på den kolde side af konstruktionen og forbygger dermed kold luft og fugt at komme ind mens den tillader damp at trække ud igennem konstruktionen. Isola vindspærre 2,80x12,5 leveres i etagehøje og er dermed nem at montere.

Isola vindpap 1x20 meter
  Vindspærre og vindpap

  Isola vindpap 1x20 meter

  BG Vindpap 1,25x30mtr 37,5m2
   Vindspærre og vindpap

   BG Vindpap 1,25x30mtr 37,5m2

   BG Vindspærre 2,75x12,5mtr 34,3m2
    Vindspærre og vindpap

    BG Vindspærre 2,75x12,5mtr 34,3m2

    Viser 1-3 af 3 element(er)

    I tag- og vægkonstruktioner er der to vigtige tætningslag, hvor der kan opstå uønskede luftlækager.

    Lækager i den udvendige vindtætning betyder, at der kommer kold luft ind i varmeisoleringen, hvilket mindsker isoleringsværdien. Lækager i den indvendige luft- og dampspærre giver et unødvendigt varmetab samtidig med, at det kan give en markant øget risiko for kondens og fugtproblemer. Det er derfor meget vigtigt at bygge tæt på begge sider af konstruktionen. Dette gøres ved at bruge en vindspærre i konstruktionen. Du kan derfor fordelagtigt finde en af vores vindspærre på denne side.

    Montering af vindpap

    Når du skal fæstne vindpap til konstruktion skal du fastgøre det direkte på væggen med lægter for at sikre en tæt og holdbar isolering og konstruktion. Isola vindspærre kan både monteres lodret og vandret, alt efter hvad der passer bedst på konstruktionen. Ved overlap af 2 dele vindspærre skal samlingerne være mindst 100 mm og forsegles med Isola Tyvek Tape. Det kan være vanskeligt at undgå at bryde gennem vindpappet i en konstruktion. Det er ofte til ventilation og elektrikerrør at der må gennembrydes. For at rode bod på dette anvendes Isola Rørmanchetter der er tilpasset adskillige standarddimensioner til at tætne igen.

     

    Skulle du have nogle spørgsmål omkring vindspærrer, vil vi selvfølgelig med glæde rådgive dig herom og eventuelle andre aspekter af dit byggeprojekt. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os på mail, telefonisk eller i din lokale Lavpris Træ.

    Product added to wishlist
    Product added to wishlist