Isola mestertekk SBS sort1 lags løsning - 1,00x7 meter
  Isola mestertekk SBS sort1 lags løsning - 1,00x7 meter

  Isola mestertekk SBS sort1 lags løsning - 1,00x7 meter (tagpap)

  1279580
  749,00 kr
  Inkl. moms

  Isola Mestertekk er et moderne et-lags tagbelægning beregnet til brug på skrå og flade tag. Benyttes på alle almindelige underlag, både i varme kompakte og luftende tagkonstruktioner. Velegnet til både nybyggeri og renovering.

   

  Isola Mestertekk kan lægges på alle almindelige underlag af træbaseret produkter, letbeton eller varmeisolerende plader. Produktet har en stamme af kraftig polyesterfilt med påklæbet aluminiumsfoile. Stammen er imprægneret og belagt med SBS elastomeretasfalt. Oversiden er med undtaget af sidekanten bestrøet med knust skifer. Undersiden er dækket med en tynd plastfilm.
  Dimensioner 1x7 mtr.

  Montering: Ligges løst ud, Fastgøres mekanisk i overlægget med papsøm. Svejses i overlægget.

  Link til leverandørens hjemmeside: https://www.isola-platon.dk/produkter/taktekking/overlag/mestertekk

  Ny

  Du har altid mulig for at afhente dine bestilte materialer i en af vores 4 butikker. Hos os har du mulighed for gratis at låne en af vores trailer til hjemtransport af dine byggematerialer,uanset mængden. Vi har både snor og stropper som kan lånes.

  Ved køb for mere end 3.000 kr. stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed til hjemtransporten, max 40 km fri & 2 timer inkl. læsning - ved køb under 3.000 kr. opkræves et gebyr på 150kr. - vores biler kan laste ca. 1200kg. og køres med almindeligt kørekort.

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  Product added to wishlist
  Product added to wishlist